.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz

one tree hill season 8

Имали/ще имали 8 сезон на one tree hill ?
    Много ще бъда благодарна ако някой знае и сподели!

Град
    Ямбол
    До колкото знам ще има.

Пък и виж как свърши 7-ми сезон, логично е да има и следващ.

П.С. Доста го развалиха сериала с тоя 7-ми сезон, ама ще гледам и 8-мия!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Anfield Road
    7-мият сезон беше пълна боза. Заслужава да се гледа само, заради София Буш. <33333

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    естествено, че ще има .. най- малкото виж само как завърши 7ми сезон

пп: Нищо си му нямаше на сезона , с изключение на 1-2 епизода .. смисъл въпрос на вкус е .. приграха с Хейли накрая , ама шанс .. ще чакаме новия сезон .. все се надявам, че ще върнат Пейтън и Лукас <3
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    Ямбол
    Надявайте се да ги върнат, и аз се надявам, ама... едва ли..
    Иначе и аз съм съгласна, че оплескаха 7-мия сезон, трябваше да свърши или след 4 сезон (и повече да не го продължават) или в случая, че го продължиха да завърши последно със 6ти и да няма 7ми изобщо.

На мен пък ми харесват всичките сезони .. Седмия не съм го изгледала до край, ама ми предстои ..

Град
    Ямбол
    Ако някой намери официална информация дали ще има/кога ще започне излъчване на 8-ми сезон, моля да го постне тук! Всички ще сме благодарни.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Какво?! 8-ми сезон?! Не, не, не.. хубавия сериал го направиха на тотална боза.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Град
    ThE MoOn
    оххх и аз се надявам да има и 8- ми сезон ,защото това за мен е най- хубвия сериал
    No Soul

Изгледах го миналата събота ... И сега чакам напрегнато ... Според мен няма как да не направят осми, щото тоя край не е точно край ... Една фр ми каза, че някъде чела, че ще има осми и че ще го снимат или ще излиза септември .. Сега ще се поровя ... Дано намеря нещо

Season eight of One Tree Hill, an American television series. Season eight regular cast members include James Lafferty, Sophia Bush, Bethany Joy Galeotti, Robert Buckley, Austin Nichols, Shantel VanSanten and Jackson Brundage.[2] One Tree Hill was renewed for an eighth season on May 18th 2010 with a minimum order of 13 episodes and will now air Tuesday nights at 8pm with Life Unexpected following at 9pm.[3] [4]

wikipedia - one tree hill season 8

Да, 8ми сезон ще има и според информацията, която е плъзнала ще бъде излъчен в средата на септември или по-точно 14ти септември, но не съм сигурен дали става въпрос за България В последния 8ми сезон отново няма да бъдат включени Лукас и Пейтън, което според мен е доста тъпо... Да се надяваме да бъде по-интересен от 7мия!

Град
    Шабла
    вече пуснаха част от промо на сериите от 8ми сезон. При нас няма да излезе на 14 точно , а малко по-късно най-вероятно.
    ONLY ONE UNITED

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Много хубаво сериалче , особено първите сезони.Вече става прекалено , но ще се гледа , като съм почнала поне ще го довърша.Ще има 8ми сезон , скоро се очаква.

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз знам, че ще има 8ми сезон.Но според мен, всичко трябваше да приключи с 6ти сезон.Ако не бяха точили локуми,можеше всичко накратко да се сбие в 6ти сезон.После 7ми беше наистина тъпичък и безсмислен, но както казах преди мен - аз също го гледам заради Брук и Джулиан.Другите вече ме товарат много и нещо не ме кефи как играят.
    Big or small, lies are lies!

8ми сезон ще има и до колкото разбрах излиза някаде другата седмица
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Код:
    Season 8, Episode 1: Asleep at Heaven's Gate
    Original Air Date—14 September 2010
    След четвърти сезон стана както всяка друга сапунка. Ама айде, ще го гледам поне заради Хейли
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Sofia
    Не знам. Аз лично и 7-ми не съм гледал. Без Лукас и Пейтън не исках да го гледам

хммм в 8 сезон Куин и Клей ще оцелеят...може би (; Хейли е щастлива заради бременността, което всъщност и помага да преодолее депресията свързана със смъртта на майка й. Хейли определено не изглежда на жена която току що е убита от някаква психарка така че ще предполагаме дали Куин ще оцелее.. Брук ще си бъде щастлива със Джуниан. Миа и Чейс се връщат в студиото. В края на миналия сезон Чейс се беше уредил с Алекс след като Миа го зарязва със СМС...но тя му казва че е сгрешила и дали искат да опитат отново... кой знае.. Така че ще ги виждаме често 2та. Нейтън е очарователен както винаги За сега това е информацията която прочетох. Надявам се утре да разберем

А някой може ли да ми даде линк към осмия сезон, че не мога да намеря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си