.

Виж резултатите на анкетата: гордеете ли си че сте българи

Гласували
504. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

391 77,58%
  • не

113 22,42%
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 391
    Град
    Улицата

ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:897cbb0f[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:7048e3c9[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:b44c0281[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:f58daf9a[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:15505bb4[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:95f12470[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:16dced61[/vbox7]
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:fc6d1543[/vbox7]
    и има още много клипове за България
    АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ САМ БЪЛГАРИН!!!!
    БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!!!!!!
    ОБИЧАМ Родината ,МРАЗЯ Държавата !!!

П0 пр0изх0д не съм българче,ама психически съм възприел българск0то,д0ри ми е п0 приятн0 в среда с български деца отк0лкот0 турци или няк0и други.. х0рата к0ито каня в нас са българи,турците не ги искам в нас не знам защ0 н0 пр0сто начина им на мислене ми е пр0тивен .. бих искал да съм се родил българин н0 не м0га да направя т0ва да застана срещу семейств0то си и да сменя вярата си ..

и честит празник на всички

Аз също съм горда с това,че съм българка,защото България е страна,богата на култура,изкуство.Но от гледна точка на стандарта на живот,заплатите на работещите,цените,политика ,според мен България е много,много назад спрямо другите Европейски Държави.

Град
    варна
    Разбира се,че се гордея,че съм българка!

---------------------------------------------------

Честит празник!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Това е нашата страна, нашата родина! Тук сме се родили и израснали...детството и най-хубавите мигове от живота ни са били тук! Някой от нас ще умрът тук, тук ще мине живота им! КАК ДА НЕ СЕ ГОРДЕЕМ С НЕЯ И ДА НЕ Я ОБИЧАМЕ! ТОВА Е ЕДНА КРАСИВА И ПРЕКРАСНА СТРАНА! РАДВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ РОДЕНА И ЖИВЕЯ ТУК!

Град
    Там, където е сърцето...
    Естесвено че се гордея, че съм българка, може България да не е най-голямата, или богатата страна но със сигурност за мен е най-хубавата. Все пак това е нашата родина и би трябвало всички да се гордеят с нея!
    Честит празник на всички.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    П0 пр0изх0д не съм българче,ама психически съм възприел българск0то,д0ри ми е п0 приятн0 в среда с български деца отк0лкот0 турци или няк0и други.. х0рата к0ито каня в нас са българи,турците не ги искам в нас не знам защ0 н0 пр0сто начина им на мислене ми е пр0тивен .. бих искал да съм се родил българин н0 не м0га да направя т0ва да застана срещу семейств0то си и да сменя вярата си ..

и честит празник на всички
    Вярата не определя нацията Ако си роден в България и живееш тук, то ти би трябвало ДА СИ българин. Това е въпрос на самосъзнание.

По темата: да гордея се, че съм българка, гордея се с родния си език, горсея се със славното минало на народа си!
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

[quote="krisi_bep"]Разбира се,че се гордея,че съм българка!
    +1
    ИСКАМ ДЪВКА!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Да, разбира се, гордея се. С какво повече са едни румънци, люксембурци или пък чилийци от българите... В момента има много проблеми, но все пак щом Ванга е казала, че ще се оправим, значи така ще стане! Чакайте само да създада партия и да се кандидатирам за министър-председателка и ще дойде вторият златен век в историята на България. Както се казва: ОБИЧАМ РОДИНАТА, МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Да, разбира се, гордея се. С какво повече са едни румънци, люксембурци или пък чилийци от българите... В момента има много проблеми, но все пак щом Ванга е казала, че ще се оправим, значи така ще стане! Чакайте само да създада партия и да се кандидатирам за министър-председателка и ще дойде вторият златен век в историята на България. Както се казва: ОБИЧАМ РОДИНАТА, МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!
    napalno si prava rodinata ni e prekrasno no politicite q razru6avat postepenno i ne treqbva da im pozvolqvame da q uni6tojat
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен
    Град
    Варна
    Разбира се,че се гордея...Като се замислим ние имаме всичко...малко са държавите по света,които са съчетали в себе си море,планини,равнини,низин ,4 сезона и още хиляди такива неща!Имаме толкова богата история,с която пак малко държави могат да се похвалят...Щом България е оцеляла през вековете,значи е имало за какво!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Iskali pitane,kak nqma da se gordeq s proizhoda si...

Искам да замина за друга държава понеже тук младите хора нямаме бъдеще,но аз винаги ще си бъда българка... и съм горда от това!Ние сме силен народ...,ако имахме и по-добри оправници щеше да е още по-добре
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Dallas, Tx
    Da, gorda sym..no se radwam, che ne sym tam weche..wsichki mi lipswat strashno mnogo..no ne i grada..i nachina po koito se durjaxa s men..i moite rodnini..

Wsichki znaqt, che sym ot Bulgaria..i sys gordost im kazwam kakwa durjawa e ..s kakwi planini..i hubavi hora..no..mnogo ot neshtata i mizeriite im gi spestqwam..

ГОРДЕЯ СЕ!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

gordeq se razbira se!BULGARIQ NAD VSI4KO!NACIONALNA SUPROTIVA BULGARIQ!
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

Град
    Маями,България
    Не,не се гордея,че съм българка Нещо повече,съжалявам,че съм се родила в България

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от enrique_fenka
    Не,не се гордея,че съм българка Нещо повече,съжалявам,че съм се родила в България
    i 6to za tva 4e cql svqt polzvat kompi a koi e izmisli kompa bulgarin,samo 6ti kaja 4e v nedelq gledah edno predavane po BTV i prosto padnah,parviq aerbeg e izmisleh ot balgarin neznam si o6te kvo e pomognal za samoletite i e izmislil,4e bulgarin e izmisli dokato si govori6 po tela s 4ujdenec toi da te 4uva na negoviq si ezik i kat ti otgovori da go 4ue6 na bg,4e bulgarin e napravil taka 4e kat e kacnal aramstrong na lunata da kaje 4e e kacnal i neznam si kvo o6te po suvalkite e izmislil taka 4e da mogat da izlizat po lesno 4e e izmisli kak da se iztrelvat raketite,4e bg e napravil lekarstvo i e izlekuval 10 4oveka ot spin ama prosto ne sa mu dali pari ot NIKOQ darjava.tva sam go gledal v predavaneto ina4e moga i o6te da ti kazvam 4e bg e izmisli kola s voda oba4e sa go ubili,4e bg raboti i e izmisli polovinata djanti za mercedes i polovinata zavodski tuning i t.n. i da ne se gorde6 da be da

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Да горда съм, че политиците строят къщи на РОМИТЕ вместо да дарят пари на болни/бедни БГ деца...
    Горда съм, че едва след като някоя сграда убие човек чак тогава я ремонтират.
    Горда съм, че, за да вземеш книжка ти трябва една стотачка...
    Горда съм, че Максим получи условна присъда, а някой обикновен човек щеше да получи сумати затвор...
    Иначе да горда съм
    za drugite ne6ta sam sagladen ama za tva za maksim ne sam kvo 4e taq jenata v pernik kadeto kara6e s 2 promila i ubi 4ovek na 1 sedmica se zabravi za neq 4e toq taksidjiqtaa kade ubi cqlo semeistvo na spirka i ni6to ne mu narpaviha i nego na 1 sedmica ga zabraviha i o6te kolko hora koito karat piqni i ni6to

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Варна морето сините вълни....
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Sano shte spodelq, 4e na 3-ti mart sutrinta tazi godina si pusnah ot laptopa v kvartirata pesenta "Site balgari zaedno" ot ednoimennoto predavane... i se razplakah. Stana mi izkliu4itelno tajno i ma4no za rodinata. Ve4erta se po4erpihme nqkolko kolegi balgari podobava6to i pqhme himna do pripadak,4e i policiq doide nakraq.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Гордея се,да!
    Радвам се ,че и вие се гордеете.Но призовавам всички ви-Нека направим нещо,за да запазим това,с което се гордеем.Само с гордост на думи няма да стане.Нека покажем,че се гордеем и защитим страната си!
    Защото ми е мъчно,че егоизма и това изродено чувство за самосъхранение на личните интереси се е насадило в българите.Трябва да сме по-единни и смели,иначе никога няма да се оправим
    Пример: Ако на центъра 1 българин скочи да удари 1 гиганин...още 50 циганина ще се намесят да защитят "брат си".Но ако 1 гицанин скочи да бие 1 българин...хората ще гледат от страни и ще си казват "Ох,горкото момче..."

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ето нещо и от мен по темата http://www.vbox7.com/play:64d01064 лично мое си е
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    ето нещо и от мен по темата http://www.vbox7.com/play:64d01064 лично мое си е
    mnogo qko evalata pi4

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ето и една песен по темата BATE SASHO feat. MECHKATA I GRUKA - PAZI IMENATA
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми