.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

моля ви помогнете

Моля ви за малко информация ..
    Такаа значи преди около месец опитах да се самоубия (два пъти) ... не знам може би някакъв инстинкт за самосъхранение се обади и така ...
    но 1 път изпих около 20 хапчета( аналгин и парацетамол) а 2 път 48 отново същите ... след 2 път бях много зле повръщах, но тъй като нямаше какво (не бях яла нищо от доста време) мисля че поварнах няколко хапчета, който не се бяха разградили ( а да изпих ги с прясно мляко) ... сега след около 2 3 седмици .. през ден ми се гади и ме тресе .... до колкото прочетох би трябвало само черния ми дроб да е увреден .. но ако някой ми даде някаква по точна информация ще сам му благодарна ... не се шегувам наистина благодаря предварително

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Дано да се шегуваш..
    Спри с опитите за самоубийство,така няма да си помогнеш,а даже ще влошиш нещаща.Кажи на вашите и отиди на лекар.Поглъщането на много хапчета е мн опасно..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Следващия път пробвай да ги пиеш с кислол... Ще е по- ефикасно

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    хората опитващи се да се "самоубият" с медикаменти от рода на аспирини и витамин Ц страдат от лабилна психика и липса на внимание защото знаят че няма да умрат,стига се до някаква ситуация и после всички са загрижени и съжалителни.незнам от къде толкова стана модерно да се правят опити за самоубийство,но със сигурност има по интересни работи за правене и по-различни начини за решаване на проблеми,но повярвате ако някой наистина иска да се самоубие има десетки сигурни начини,не се опитвайте да правите неща за които не ви стиска а си гледайте живота и не се занимавайте с такива глупости,пила си там 50 таблетки натварила си черния си дроб и вероятно бъбреците,ще се оправят,но ако решиш скоро пак да се самоубиваш кажи предварително да не ги слагат в списъка за донори

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Абе най-лесно си режи вените, к'во се мъчиш с хапчета???

Аз наистина на няколко пъти съм си мислила за самоубийство, но си викам "За какво да го правя, като има да живея толкова много, а дори все още не съм си поживяла? Какво ще постига с това, само ще се унижа и ще покаж огромна слабост. Гледам да се радвам на живота си, дори и да не е толкова розов, но МНОГО пъти съм се замисляла, че има хора с много по-ужасен живот от моя. Някой биха дали всичко за една трохица хляб, има хора, които живят в къщи от кашони. Има хора, на които живота им е много по-гаден, но все още се борят!" за това гледам на живота от към розовата/забавната му страна. Гледам да не обръщам внимание на проблемите си, а винаги се опитвам да ги погледна от хубавата страна. Нищо няма да постигнеш като се самоубиеш. Не искам да се меся в живота ти, все пак си е само твой, но помисли! Има хора, които имат МНОООООГО по-ужасен живот от твоя! Помисли преди да правиш каквито и да са глупости!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

опитай пак - 3 пъти за късмет!

Супер фен Аватара на storex
    Ако е така, както го описваш, не ти завиждам, бая голям проблем трябва да имаш, за да стигнеш до опит за самоубийство... в този смисъл, хората, които си мислят, че искат да се самоубият, правят подобни неща - хапчета и рязане на вени и т.н., а тези, които наистина са решили да го направят и не се колебаят - те се хвърлят от последния етаж на някой блок, така че явно в теб има още хляб и спри с тия работи със самоубийствата )
    Ако пък не е така, както го описваш и просто се ебаваш, много ти здраве ))
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

не се ебавам точно както го описвам е ... за да не скоча има 2 причини .... 1. няма от каде толкова нависоко ... с моя тъп късмет ще оживея и тогаваааа става страшно .... 2. е ддз не ми харесва този начин

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Много зле.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Да 'е, некво мно'о страно ш'а стане ако скочиш от последния етаж на някой блок и да се разминеш само със счупен крак WTF?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Dumb bitch.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Fail?

ne na vsi4ki jivotyt e perfektenn--ima mn gadni ne6ta no 6te e hybavo ako prosto opita6 da nameri6 i dobrata strana ----horata koito obi4a66 ( priqtelitee)-- a tfa dett iskate da se symoybivatee--tfa sa preoveli4eniqq--jivotyt ti bill gaden --nikoi ne te obi4a....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си