Абе най-лесно си режи вените, к'во се мъчиш с хапчета???
Аз наистина на няколко пъти съм си мислила за самоубийство, но си викам "За какво да го правя, като има да живея толкова много, а дори все още не съм си поживяла? Какво ще постига с това, само ще се унижа и ще покаж огромна слабост. Гледам да се радвам на живота си, дори и да не е толкова розов, но МНОГО пъти съм се замисляла, че има хора с много по-ужасен живот от моя. Някой биха дали всичко за една трохица хляб, има хора, които живят в къщи от кашони. Има хора, на които живота им е много по-гаден, но все още се борят!" за това гледам на живота от към розовата/забавната му страна. Гледам да не обръщам внимание на проблемите си, а винаги се опитвам да ги погледна от хубавата страна. Нищо няма да постигнеш като се самоубиеш. Не искам да се меся в живота ти, все пак си е само твой, но помисли! Има хора, които имат МНОООООГО по-ужасен живот от твоя! Помисли преди да правиш каквито и да са глупости!
♥ 2PAC ♥ Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac