Първото нещо, което ми направи впечатление от мнението ти, беше, че си ходила 3 ГОДИНИ с момче, към което не си мислела, че изпитваш нещо особено... Как става тоя номер? И колкото и да си била ядосана след кофти скъсването, как може изобщо да не си си мислела за него при положение, че сте били толкова много време заедно?
Разбирам те за носталгията. Знам колко е гадно. Аз дори след месец и нещо "ходене" с моя, после след кофти раздяла 6 месеца не можех да се съвзема. Но моето беше с причина, наистина го бях заобичала и след време за щастие отново се събрахме и вече повече от година и половина сме заедно. Ако си мислиш, че наистина ТОЙ ти липсва, а не само ласките, целувките му и спомените ви заедно, значи наистина имаш чувства към него. В противния случай значи, че просто искаш някой до себе си. В този твой "приятел" според мен търсиш това, което ти липсва, просто утеха, и някой, в чийто обятия да бъдеш, за да усетиш онова, което те навежда до тази носталгия.
Според мен първо си изясни чувствата към бившия, после обмисли какво точно искаш в момента и след това прави, каквото трябва. Малко или много, сърцето ще ти подскаже. Успех!