Здравейте.
Ще ви постна една случка с мен и моята приятелка ,и ще ви попитам за мнение.Заедно сме от 10 месеца,и всеки път като я поканя в нас просто ми отказва,а тя като е сама като и предложа да сме заедно пак отказва.Иска да е сама.Не иска някой от семейството и ако ни види да си помисли нещо(тя много добре знае ,че няма да правим секс,и не я каня за това,а защото искам да сме двамата)Едвали ми отказва ,защото Варна е голям град и живея надалеч от тях ,че да ми спести пътя.. .Просто всеки път е 'не'.
Според вас редно ли е човек да се поставя толкова пред връзката си?Защо отказва винаги?
Редно ли ще е да и кажа ,че поставя себе си на 1во място винаги когато стане въпрос за 'нас'?
Питал съм я защо отказва -отговор няма.Били сме в нас няколко пъти в тях 1 път само(незнам как стана).
И все си мисля ,че на тази възраст тези неща трябва да са по скоро нещо нормално ,а не да се избягват?
Защо го прави според вас? Знам,че на някои въпроси са трудни и само тя може да ми даде отговор ,но искам мнение и от други хора.