- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да правим когато излезем навън
Мии с моята най-добра приятелка вече се чудим като излезем навънка.. голяма скука е понякога
давайте идеи плс![]()
![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Да ми ядете пишката кво да правите ... Бахти некреативната младеж... по мое време обувах камуфлажките, кубинките и тръгвах на поход в снега![]()
един плик също върши работа.. да се пързаляте някъде
И най-баналната идея да се забиете в некое кафене със дартс и билярд примерно и да цъкате
Може да си напраим билиард турнир![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
билиаааааард <3 въздушен хокей и джагиии <3![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Разхождайте се из магазините,говорете си,седнете в някое заведение.. Все ще намерите нещо да правите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 за билярдаИначе може да отидете на кино да играете карти,монополи...шах ?
![]()
Аз набирам участници за турнир по дартс![]()
или стрелба с пневматично оръжие... или академично гребане на лодка тип ЯЛ6, ама там е по-трудно
Вътре съм за пневмантиката,много съм точен с въздушни пушкиПървоначално написано от muscle
![]()
И аз, имам бронзов медал![]()
Ква пушка имаш ?Аз имам една китайска за 40 лева и една испанска-комета 360Първоначално написано от muscle
![]()
и аз имам китайка![]()
обаче на състезание като ходим ни дават хубава пушка... като за 5к лева![]()
![]()
![]()
Да отидат на кино, за да играят карти?! И тва ставаПървоначално написано от Greennight
Шегувам се. Съберете с у тях или у вас и гледайте филм. ;д
Отидете на кино, по магазините, на някое заведение и т.н. С повечето приятелки като нямаме какво да правим /или по-скоро нямаме пари/ отиваме в Градската градина, сядаме на някоя пейка и започваме да си бъбрим като пенсионерите...
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()