.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен Аватара на mynichka
    1. Сънувала съм, че убиват бившия ми приятел на някакъв кораб.
    2. Също и майка ми, бях много малка, но още помня съня с подробности. Станах и исках да я чуя, а тя беше на работа и още нямаше мобилни телефони, докато не чух, че се прибира не се успокоих.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от smoker4e7o
    Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ...

по темата:

значи с приятелки сме на пикник и както си седим спира няква кола и от там излиза няква надута женска и няква мутра с пистолет .. и само тая почва да на псува а мъжа насочва пистолета към нас и ние почваме да бягаме ама то такова нагорнище и той на гони и стреля по нас и така се събудих

или като бях по малка сънувах че падам от терасата ( живея на 8-я етаж )

Цитирай Първоначално написано от smoker4e7o
    Най-лошия ми кошмар който сънувах беше .. Justin Bieber ...
    и аз го сънувах

Ами най-лошия ми кошмар е че майка ми умира. Беше ужасно.
    Другия който съм сънувал няколко пъти е че както си спя и нещо се приближава към мен страшно бързо и точно когато едвали не се хвърля върху мен се събуждам целия в пот и дишам все едно съм бягал спринт.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пфф... доста кошмари съм имала, но в момента се сещам само за 2-3.

Сънувала съм, че застрелват баща ми, а трябваше да застрелят мен, но той един вид се жертва, за да мога да избягам.

Няколко пъти съм сънувала, че някакъв огромен бик ме гони и се опитва да ме набоде ,а аз се опитвам да избягам, но не мога (нали знаете чувството, когато на сън се опитваш да бягаш, но квото и да правиш не можеш и се движиш супер бавно и винаги този от който бягаш те настига ). Накрая баща ми ме събуди, защото се оказало, че съм изкрещяла няколко пъти

Последния кошмар, който сънувах беше преди няколко дни - след събитията в Япония сънувах как аз заедно с няколко приятели сме в нещо като море, само че то не беше точно море, а по-скоро голямо езеро и както си плуваме спокойно изведнъж виждаме, че приближава цунами. Спасихме се някак от него и после тръгнахме да се прибираме по къщите и точно тогава чуваме някаква сирена, която предупреждава, че ще настъпи нашествие на извънземни след няколко часа и не знам какво стана ама те дойдоха много бързо, аз се опитах да се скрия зад някаква преграда ама ме видяха и тогава се събудих Най-комичното от всичко обаче беше, че извънземните бяха мъжки и женски и приличаха много на тая корабийката от Шрек Въпреки това обаче се събудих доста поуплашена

Ааа един път сънувах и че някакви бомби падат от небето и сградите около мен се разрушават... някакви такива неща.

И със змии също съм имала доста кофти сънища
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Кошмари сънувам изключително рядко, почти никога... снощи например сънувах, че съм в някакъв скъп ресторант и съм влязла вътре само, за да говоря с някакви приятели, които вечерят там и тръгвам към вратата да излизам и виждам срещу мен някакъв човек върви, но с много физически дефекти... някакъв такъв куца супер много, ръцете му са криви, изглежда бавноразвиващ се, върви към мен и се хили, аз се опитвам да го заобиколя и той идва и ми говори да отида при него и се приближава и ме хваща,аз му казвам да ме пусне и се опитвам да се откопча, но той ме държи здраво и не ме пуска... и се събудих. Иронията е, че 99% от сънищата ми са мрачни и странни, но никога не са кошмари, а мизерния един процент, които ме стресират супер много и се будя трепереща от тях са все някакви супер идиотски и смотани...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Най - страшния сън който съм сънувала е, че майка ми почина в катестрофа и аз се самоубих, защото без нея няма да имам смисъл в живота Но ако попринцип (недай си боже) да стане нещо с някой мой роднина, ще скачам от блока

Мега фен Аватара на Colouring
    Беше снощи!
    Не искам да си спомням за него..
    ужасен беше.
    Бая кошмари съм сънувала,ама тоя надмина всичко.

Град
    The Moon,Milky Way
    Сънувах един път,че съм някъв малък,ама много малък и от небето падат огромни камъни... Някви супер странни сънища съм имал,като се замисля... съня продължава 2-3 секунди,а трае толкова дълго в съзнанието ни... К'ъв е тоя дефект бе ?!
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Беше преди доста време, имах страх от влакове, пожари... Постоянно сънувах как къщата изгаря, отивам да проверя родителите ми как са, а те горят и цялата къща просто.... Беше ужасно събудих се по никое време, не можах да заспя повече.... Сънувала съм как влак прегазва баба ми, после мен, абе беше ужасно, едва се оттърсих от тези страхове....
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
    Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
    Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно..
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    The Moon,Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
    Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
    Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно..
    Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kik40
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши!
    Да гадно е и сега ме е страх да се разболея Иначе поне от Баба Яга не ме е страх вече

Аз попринцип кошмари не сънувам .. от както се помня съм сънувала само един и той беше , че бях в някаква буря.Само това си спомням
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ем, напоследък доста често сънувам, че умирам и при това всеки път по различен начин .. странно, а?
    например миналата седмица сънувах, че бях осъдена на смърт и трябвяше да ме удавят във нещо като вана, обаче стъклена ... и на всичкото отгоре сестра ми ме удави... ужас!!
    а онзи ден сънувах, че някой ме влачи по някаква улица с думите: "Cмятай се за мъртва!"
    мда, и аз мисля, че не съм добре с главата
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    The Moon,Milky Way
    Хихихи,спокойно не само ти не си добре с главата...ние също сме болни мозъци!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kik40
    Хихихи,спокойно не само ти не си добре с главата...ние също сме болни мозъци!
    Така си е!!!! Някой са да не се обиди

Супер фен
    Град
    Germany
    Оо,аз много пъти съм сънувала.Ние с една приятелка попринцип ходим заедно на даскало и аз и тя постоянно сънуваме някакви кошмари в които сме двете по някакви пътища и нещо ни гони ли какво,и накрая винаги умираме.
    Например веднъж сънувах че отиваме с нея към мола ии вървим по някакъв път който не свършва.И изведнъж някаква кола зад нас засилена и ние бягаме за да не ни блъсне обаче пътя свършва и има една мантинела и отдолу имаше вода (море,река,не помня какво,но беше дълбоко) ии тогава тъкмо ние решаваме да скочим долу и се събуждам Или пък тя веднъж ми разправя че сънувала как сме двете пак и накъкъв сиганин дядка ни гони с брадва
    Абе има и още но не ми се пише сега...а и не си ги спомням много много.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Аз сън не съм санувал вече от месеци ...

Бях в болница, лежах на легло, когато някакъв тип до мен извади нож и започна да ме гони из цялата болница ...

Собствената ми смърт,много мъчителна,болезнена,тъмна и безшумна...Това е и най-реалния сън,който съм сънувала,бях в леглото си и умирах,задушавах се или по-точно нещо ме задушаваше,опитвах се да говоря,но беше безмислено,защотото нямах глас...Опитах се да стигна до стаята на майка ми,при което там паднах и бях мъртва вече...най-гадното в съня беше,че след като вече бях умряла сякаш духа ми беше излезнал,а мама просто подмина трупа ми ... Отвратителен сън,ужасен наистина и сънуван по много кофти време...

На онзи дебеличкия от Малкълм му отрязаха главата с .. хеликоптер .. Така де, тогава бях малка и много обичах да го гледам тоя сериал.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Гледах отстрани как ме прострелват в челото и изведнъж се видях с раната и цялата ми глава в кръв.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Ами санувам кошмари само когато съм болен та санувах веднъж ..че комшийката ми краде юргана и почвам да викам с всичка сила...помощ "теменужка" ми открадна юргана ! после мноо се смях

Повече от фен Аватара на martin97
    Аз сънувах,че съм във филма SAW.Съня започна така събуждам се на изоставена болница,а до мене беше...Чък Норис xD.Пуска се телевизорва,на който е естествено Били.Казва ми,че аз трябва да убия чък за 6 часа,ако не успея Jigsaw(с маска на лицето) идва и ме убива,Чък трябва да оцелее мойте нападки 6 часа или жена му ще умре.И така започвам да го бия 5 часа,но той мене ме пребива.Пуска се телевизора,на който Били казва,че във една вана до мене,пълна с вода,а в нея има пистолет,но и змия.Чък и Аз сме вързани и можем само да се бием с ритници.
    Бъркам във ваната,но змията ми отхапва кутрето,изваждам си ръката.
    Бъркам пак след 30 минути и успявам,ще стрелям по Чък,но в пистолета няма куршуми.Телевизора след това пак се включва и Били казва,че куршуми има в едни плочки на който стоя,но също споделя че аз трябва да счупя плочките...и ми се хили мазно.Чупя тоалетната чиния и с нея чупя и плочките.Зареждам пистолета и застрелвам Чък.Били идва и ми казва "Много хора са неблагодарни,че са живи,но не и ти,поне вече не"
    и се събуждам.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си