- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-страшния кошмар който сте сънували?
ето моя
аз с семейството съм вкъщи и идват едни без покана хващат ме и ме бичуват с камшик и като се събудя целия съм в пъпки от паяк
Преди няколко дни сънувах доста гаден кошмар. Сутринта с майка ми се бяхме качили до храм-паметника на Шипка и на по една пътечка нагоре има старо гробище. Викам на майка айде да идем да го видим и тя се съгласи. Обаче се стреснах много, защото видях детски гроб, а самите гробища бяха като извадени от някъв ужас, абе се едно бяха от 18 век. Та тей де, уплаших се малко от тази гледка, ама после я забравих допреди да започна да сънувам. Бях с някакъв непознат мъж (това вече е съня) и с него имахме някаква мисия. Обаче се стъмва и не можем да продължим, затова спираме за през ноща. През цялото време се случват разни гадни неща. На сутринта се събуждам и гледам лежа върху няколко гроба и почвам да крещя, а тоя дето беше с мен въобще не ми обърна внимание, а аз цялата треперих и тъкмо ще тръгваме и аз се събудих. Цялата треперих, ама бързо се осъзнах.
Последният ми кошмар беше някъде преди два дни. Той, както и много други, беше породен от сериала 'Шепот от отвъдното'. От училище ни водят на екскурзия, но там присъстват Джим и помощничката на Мелинда от сериала. Та ние решаваме да се качим в една стара къща, която се оказва собственост на тази приятелка/помощничка.(името изскочи от главата ми) И започват да се случват много странни неща и тази приятелка пострадва и се налага Джим да се погрижи за нея, а пък аз ревнувам и решавам, че Джим трябва да се погрижи за мен и чупя стъкло и си наранявам ръката. После пък почват някои ученици да умират, а цялата къща да се тресе и някакви гласове да ми крещят, но само аз ги чувам. После някой започва да ми изпраща адреса на някакъв сайт, който щял да ми покаже кога ще умра и ми излиза числото 11. Много се уплаших, защото всичко беше толкова реално. Като се събудих ми трябваше доста време да се престраша да мръдна и да си отворя очите, ама после осъзнах, че всичко това се случва на Мелинда, а не на мен.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Ее,, щом си спомня ще го напиша...![]()
Сънувах,че съм болна,на смъртно легло и приятеля ми беше до мен и ми държеше ръката,милваше ме и аз му казах Обичам те миличко и издъхнах..и след това виждах тялото си отгоре и го гледах как ме беше гушнал и плачеше с глас![]()
![]()
![]()
Беше ужасноо..Винаги като си спомня и почвам да плача,дори и сега
![]()
![]()
![]()
Сънувала съм и че съм с баба ми пред блока и идват някакви мъже с пистолети и ни казват веднага на колене и ни крещяха нещо,не си спомням точно какво,но искаха да убият баба ми и аз плачех ии...![]()
![]()
![]()
Като малък поне 5-6 пъти бях сънувал някакъв сън, че като отида в апартамента на леля, зад бюрото на компютъра има някакъв мим в затворнически черно-бели дрехи (на райета), но честно казано не знам защо точно ме беше страх от него![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
че ме готвят едни много големи и кръвожадни прасета:P
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Моите кошмари са много странни. Хората говорят но не си отварят устите. Ей така само издават звуци. Т'ва е мн зловещо ;х И от едно място за миг се пренасям на друго и в съвсем различна ситуация и време. Последния път брат ми ме чакаше в парка и аз ходех но не можех да стигна до него. Той крещеше че иска да ида до него но аз не можех и не можех. След това се озовахме до някъв водопад и говорехме за това как можем да си имаме вяра един на друг бля-бля.. След това се събудих разплакана защото той ми каза неща, които в последствия станаха и истина де ;d
мм снощи.. Имаше Някъкв човек октопод.. в един блок който си забиваше пипалата (изли кво се казваше) изсмучваше вътрешностите на хората ии после ги мяташе през прозореца изтрепа целя град .. ии аз се събудих.. видях че е 4:30-4:40 ии пак легнах след това сънувах че ония от писък 4 ме годи ии тате каза че съм станала да бягам из нас сс една възглавница![]()
..
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
Пф постоянно сънувам супер гадни неща...снощи сънувах,че вървя сама в една супер тъмна улица и само усещам как някой се движи зад мен но не мога да го видяя..и както вървя стигам до място на улицата което е осветено и виждам че този зад мен е някакъв мъж супер зловещ с черни дрехи който като спра също спира..след малко почвам да тичам но той се озоваваа пред мен и ме хваща почва да ме съблича и ме изнасилииислед това се махна и аз си стоях в тая тъмна улица с разкъсани дрехиии и ревах реваах реваах...и се събудих..пет минути съм стояла със затворени очи от страх,че ако ги отворя може да се окаже истина..ужасно беше..
Сънувала съм също,че на тавана ми живее някакво момиче дух азиатка такава с черна коса и бяла рокля и си е направила някфа дупка на тавана на мойта стая и ме гледаа и постоянно ми се явяваше в огледала,вървеше след мен..беше ужасно
еми понякога ми се е случвало да сънувам гадни неща, но в момента не се сещам за нищо...
awerw♥
Затреляха пред очите ми първо майка ми, после мъжа ми и накрая стоях и треперех цялата. Някакъв глас ми каза: " А ти ще останеш жива, за да страдаш цял живот."
Беше супер гадно...
Преследваше ме негър. Този сън го сънувах преди сигурно 7-8 години. Още ме е страх от негри![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от smoker4e7o
![]()
![]()
![]()
![]()
като то сънувах за 3 път вече го бутах от ръба на скала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
сънувах,че градът ми е нападнат от извънземни и сумати време се опитвах да избягам,но на края ме простреляха с лазер.
също като малък сънувах как се крия зад една кола от един голям динозавър,но ме видя и след тва непомня,но предполагам че съм умрял :Д
бах се някви раоти ма нападат
Сънувах как седя в една стая с мрежеста врата (от онези дето пазят мухите и комарите да не влизат) изведнъж задухва силен вятър и чувам стъпки... вратата се отваря и виждам баща ми с пистолет и ме уби.. събудих се в писъци...
а пък като бях малка постоянно сънувах един кошмар с едно дете, което постоянно пищи и човек който цепи дърва. Писъкът й беше много гаден![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
То мойто е малко смешно и нереално, но все пак ..
Преди изпита по кормуване вечерта (бях много притеснена) и сънувах, че както карам пред мен пътя се разтваря, аз падам в една огромна яма и даяджията и инструктура понеже са без колани успяват да скочат от колата, а аз се мъчех да си откопчая колана, но не успях и после не помня. Но беше много реалистично![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Сънувала съм много кошмари.
1.Спомням си един сън , бягам от някакво странно същество ( Високо 2-3 метра , черно и остро ) , но когато бягам просто стоя на едно място и не помръдвам.
2.Сънувала съм как се прибирам вкъщи и изведнъж ДВА НИКРОЛОЗИ на майка ми и баща ми.
3.Сънувала съм ,че съм просто умряла .Говоря на другите, а те не чуват и докосват .. просто като дух.
4.Сънувала съм как просто падам от небето и падам ... УЖАСНО Е ЧУВСТВОТО.
5.Сънувала съм как съм в Космоса , но нямам никакви такива кислороди и тем подобни и просто изведнъж въздуха ми спира ии ..
Сестра ми разказва какво е сънувала преди 2-3 дена.Значи , просто не може да се събуди от съня си.Всмисъл сънувала е , че сънува , но не може да се събуди , а иска ...
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Ами, аз тъй като имам доооста богато въображение и някак си сама си контролирам и измислям сценария на сънищата били те и кошмари ...
То и форумът присъстваше в него :д Значи чета и се ровя във форума както обикновено и този път попаднах на раздела за музика и филми и естествено имаше и тема за най-страшния филм, който се
ме гледали или нещо от сорта ..Някаква беше драснала сайтче, от където да се пусне и аз щракнах хО Изведнъж попаднах аз самата във филма и бях нещо като страничен наблюдател. Едно момиче разказваше някакви страшни истории и те бяха придружени с ужасяващи картини и най-големите ми фобии (а те са много) се появяваха и ..Ама тук ще си замълча, че беше изкл'чително извратено и само като си помисля тръпки ме побиват ;dd
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
лятото бачках в чужбина и ми беше хипер гадно, щото просто подивявах там ( не им знаех скапания език и нищо не разбирах). в последните дни, преди да се прибера, сънувах отвратителен кошмар, че колегите ме оставят там, в някаква колиба, щото са ми загубили самолетния билет и няма от къде да ми вземат някакъв друг и трябваше да остана в гадните мизерии още цял месец. ей, как ревах тогава насън - нещо крайно нетипично за мен - не е истина. :d за съжаление, в последствие наистина се появиха проблеми с билетите ми |( но в крайна сметка се прибрах благополучно.
1. Сънувах, че с майка ми и брат ми сме в една гора и се появява една мечка и убива майка ми. На няколко пъти съм го сънувала този сън. Интересното е, че го сънувах когато бях на 5-6 години и още го помня.
2. На скоро бях сънувала, че убиват брат ми пред мен и аз се опитах да се затичам и да го спася, но реакциите ми бяха толкова забавени и не успях да му помогна.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Възможно е по време на някой кошмар да ти се пръсне сърцето от страх :O
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Ами една вечер се връщах от парти, но си бях забравила ключа,а у нас беше заключено. Много ми се спеше и не знаех какво да правя. Изведнъж видях, че някакъв човек стои зад мен. Не можех да му видя лицето, защото се беше навел надолу. Дрехите му бяха сиво-черни и целите изпокъсани. Изглеждаше ми пиян. Той започна да ме гони и аз побягнах колкото сили имах. Спънах се и паднах на земята. Той почти ме настигна, но аз се изправих и побягнах отново. Видях, че вратата на една къща е отворена и влязох вътре. Тръшнах я и останах да гледам срещу нея като зомби, без да осъзнавам какво правя. Изведнъж видях че въпросния човек е пред вратата. Аз си затворих очите, защото си мислех че така ще изчезне, но щом ги отворих, той беше точно пред мен. Опитах се да бягам, но сякаш краката ми се бяха вкоренили в земята. Изведнъж той изчезна, но тогава някаква сила започна да ме дърпа извън къщата. Затворих си очите и я оставих да ме води, защото както казах много ми се спеше. Щом излязох отвън видях, че съм на някакво гробище. Изведнъж видях как цялата ставам бяла - косата ми, кожата ми. Видях че имам и бяла рокля и съм боса. Всичко беше пусто, имаше само гробове. Видях, че някъде нещо мърдаше и отидох да видя какво е. Стигнах до един гроб, на който пишеше моето име и след него пишеше 1997 - 2010. Обърнах се и видях, че върху гроба лежеше кучето ми. Беше премръзнало. Аз отидох до него и исках да го гушна, за да го стопля. Прегърнах го и то изведнъж започна да рови гроба. Ровеше, ровеше докато не ме изкопа. Аз излязох от гроба но бях цялата в черно. Тялото ми (това в черно) и духа ми (това в бяло) се съединихме. Изведнъж всичко стана много хубаво. Гробището изчезна и се появи една поляна и дървета и много цветя. Започнах да си играя с кучето ми и .. се събудих.