Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно..
Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши!
Да гадно е и сега ме е страх да се разболея Иначе поне от Баба Яга не ме е страх вече