Цитирай Първоначално написано от kik40
Цитирай Първоначално написано от kokosety
Преди като по малка сънувах мн гадни кошмари за баба Яга, но те наистина ме плашеха. Примерно аз съм със по старият ми клас у нас и идва баба Яга и аз разбирам, че е тя но другите не вярват и ни раздава мартенички после излзиа и ми се ухилва зловещо. След това погледнах през прозореца и тя баш към залеза вървеше, а знам че там имаше някаква поличба за това някой да върви към залеза и се изплаших...
Иначе сънувах една съседка как става зла но беше мн слаба, а иначе беше мн мила, но аз я сънувах акто мн мн лоша и след няколйко деня разбрах, че е починала. Беше мн странно.
Иначе най- страшният кошмар го сънувам винаги акто съм болна но то даже не е кошмар аз съм си будна и изведнъж чувствам че стята е голяма смисъл някак си пространството е мн голяма но тя е със същите размери не мога да си го обесня и чувствам как близките ми ще умрат и някви такива неща просто мн е странно не е баш кошмар но винаги след това съм мн потна и ми е адски гадно..
Т'ва наистина си е страшничко... само като чета ме побиват тръпки,говоря за т'ва със стаята,случвало ми се е... и четох за т'ва,че се получавало,когато си под стрес! Ама все пак т'ва със баба Яга ме довърши!
Да гадно е и сега ме е страх да се разболея Иначе поне от Баба Яга не ме е страх вече