.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: DirectX 9.0c ????

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

DirectX 9.0c ????

Значиии..една моя приятелка иска да играе Sims Pets Stories,аз я имам,и нямах тези проблеми които има тя и не знам как да й помогна за това искам да ми помогнете малко.
    Та значи инсталираме си играта,всичко както трябва,местим крака и когати се стартира изписва че липсва DirectX 9.0c.....
    Изтеглихме го хиляда пъти,преинсталирахме играта пак няколко пъти и нищо. Пак същото.В един коментар пишеше да отидем в Autorun.exe на Properties,след това да изберем compatibility/run this program in compatibility made for и избираме Windows 2000........
    и отново нищо пак същия проблем !
    Ако някой знае как да пуснем проклетата игра,ще съм много благодарна.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

4242

Провери каква е видео картата.. Може да не поддържа Direct X9..
    Аз съм с Directx8 0b и играя игри които искат Direct X9...
    Успех..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами няма как да проверя защото както казах,компютъра е на приятелка.Но й казах да изтегли този drx ,дано да стане.Мерси много !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на JDeel
    Всеки Windows има някакъв инсталиран DirectX. Но парадоксално, понякога някои по-стари игри не искат да тръгнат на по-нови компютри, макар че са с по-нова версия на DirectX.
    Можеш да провериш версията като стартираш "dxdiag". Ако се чудиш как, то по-добре отиди в C:\Windows\System32 и там намери файл на име dxdiag.exe
    Кофтито е, че лесно се инсталира по-нова версия на DirectX, но трудно се връща на по-стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си