- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъп въпрос :D
Съжалявам за тъпия въпрос , но може ли някой да ми каже колко трябва да тежа след като съм висока 1,65Благодаря предварително
![]()
От ръста вадиш 100.
Тоест 165 - 100 = 65 .. На всеки им изглеждат различно кг. Единственото което трябва да правиш е да не надминаваш 65, защото тогава ставаш с наднормено тегло. Сега колко кг. си ?
-110 e попринципПървоначално написано от VampireLover3
а ако иска да е слаба : -120
Oх, това са пълни глупости. Трябва ти да се харесваш, това е. Не да се опитваш да бъдеш такава, каквато ти казват, че трябва да си.
И бду това можеше в гугъл да си го потърсиш....![]()
Съжалявам за грешката.![]()
blondeVIP както казах на всеки седи различно. Звучи здравословно ако си поне 1,70-1,80 .. Моя съученичка е около 175 и е 60-65 кг, но е като клечка за зъби! Всеки със структурата си
Първоначално написано от pressiana
Търсих , но не намерих нищо![]()
значи аз съм висока 1,65 а съм 42 килограма , доста слабичка съм и не се харесвам така .. искам да съм нормална ..
Първоначално написано от slynchicety98
мс![]()
има едно нещо наречено bmi калкулаторПървоначално написано от LoveChocolate
пишеш колко си висока и колко тежиш
и разбираш дали си под или над нормата
простичко е
Започни да спортуваш, докато не натрупаш мускулна маса и не изгледжаш така, както ти е комфортно.
Килограмите не са от съществено значение.
Интересно ми е какво ще направиш, щом 'трябва' да качиш 13 кг за да си в перфектното си тегло (165-110) ?
На колко години си? С годините ще качиш килограми, все пак растеш.. познавам момичета, които за от 8 до 10 клас коренно се промениха и качиха по 6-7кг без да са наблягали на това.
Иначе има 1 вариант ама той е по-скоро ако си момче... храни богати на въглехидрати и белтъци и силови тренировки, само че на тебе няма да ти се отразят добре
Оф пак изписах 15 реда и нищо не казах. Мисълта ми беше да не се притесняваш, момиче си, с времето всичко ще си дойде на мястото![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
ами на 14 съм и не се харесвам толкова слаба мамка мумнението на другите хора за мен не ме ебе .. но искам аз да си се харесвам ..
ами не знам ... или ще пия бирена мая .. или ще се тъпча по цял ден и ще спортувам![]()
не съм добреаз не си се харесвам
Първоначално написано от katericArofl
Big or small, lies are lies !