- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те.. Мерси..
Казвали ли сте ''обичам те'' на човек,който ви е отговорил с ''мерси''? Какво ще си помислите ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Ами .. Честно казано не м се е случвало. Бих се почувствала тъпо и не на място .. Абе общо взето много кофти ситуация!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ем,не (;
И се надявам да не ми се случи !![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Трябва да си бахти каръка,за да ти се случи. Аз дето съм казвала само на двама човека тея думи не мисля,че би ми се случило .. и мисля,че за да не го чуваш просто трябва да разбираш значението на думите,когато ги казваш и да преценяваш ситуацията ест.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ами няма да ми е много приятно![]()
--------------------------------------------------------
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Не ми се е случвало, но и аз съм казвала "Обичам те" само на един човек.
Аз съм отговаряла с "добре". На един директно си му казах "Аз пък не те обичам". Защо да го лъжа човека?
А на един дрисльо, който тръгна да ми се обяснява в любов на втората среща му казах, че не е добре и да не ме търси повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми ще знам ,че не ме обича ...;Д Кофти ще е ..
Малък град,големи филми ....
Писах на приятеля ми смс "Обичам те" и той не ми отговори. :д Почувствах се адски гадно. Ама като се прибра, ми го каза в очите...
Който ти е отговорил така, явно не споделя същите чувства.
Welcome to the Jungle...
Не ми се е случвало и дано не се случи, защото ще се получи доста..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
До сега не ми се е случвало.Ще бъде доста неловка ситуация.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Ами на мен ми се е случвало при това беше първото момче,на което споделих чувствата си.Но нашите отношения като цяло бяха доста сложни,така че го разбрах.
Не ми се е случвало.Все пак на някои хора им отнема повече време да заобичат някого
Може и да изглежда тъпо, но си представете ситуацията, когато някой ви го каже и вие не може да му отвърнете със същото. Нищо чудно да се изръси нешо от сорта.. На мен човек ми го е казвал, но с ясното съзнание, че аз не изпитвам повече от приятелски чувства, така че направи така, че да не се налага да отговарям.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Еми... бих си помислила, че се е стреснал и не е знаел какво да отговори. Но да, би ми станало гадно.
all day... all night... what the fuck?!
НЕ! Дано никога не се случи.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Естествено кажат ли ми го, ще се почувствам все едно съм![]()
![]()
Това е едно от най-лошите неща който могат да се случат на някой! Аз не съм била в такава ситуация, но както е тръгнало нищо чудно скоро да съм ..![]()
Случи ми се,но аз бях този който го каза![]()
То не става въпрос да заобичаш някогоПървоначално написано от ivcheto0o
когато човека срещу теб стой и ти каже че те обича ти за момент отказваш и мозъка ти изтрелва това което обикновено изръсва и тва е "Мерси" .Аз като го казах и аз исках да кажа "и аз те обичам" ,но си има един момент в който ако наистина го мислиш е трудно да го кажеш и признаеш
![]()
>>DjBelev<<
на мен ми се е случвало но обратното. приятелят ми ми каза 'обичам те', а аз 'мерси'... за момента незнаех какво да кажа защото не изпитвах същите чувства, но после замисляйки се осъзнах колко тъпо и гадно се е почувствал. тогава бях по мъничка и глупава де.кофти ситуация
"Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."