.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautifulll
    на мен ми се е случвало но обратното. приятелят ми ми каза 'обичам те', а аз 'мерси'... за момента незнаех какво да кажа защото не изпитвах същите чувства, но после замисляйки се осъзнах колко тъпо и гадно се е почувствал. тогава бях по мъничка и глупава де. кофти ситуация
    Не си постъпила глупаво! Глупаво е да отговориш, ако не го изпитваш.

При нас беше обратното и не беше "Мерси". Бяхме на рождения ден на най-добрия му приятел - в една вила в Бачково. Аз бях бая подпийнала (разбирайте пияна като г*з, обаче все още във веселата фаза) и общо взето, лежахме на едно легло в една тъмна стая (в която го завлякох, за да го карам да прави секс с мен ). След като ме убеди, че не е добра идея, се гушкахме и той ми каза: "Не е най-подходящият момент, но адски много те обичам." Аз му казах: "Не, просто си пиян, кажи ми го утре, когато си 100% трезвен и сигурен".
    На следващия ден ми го каза, но аз не му отговорих отново. Не помня какво му казах, но със сигурност не беше неловко, някак си съм се измъкнала, защото не бях сигурна. Казах му го след 2 месеца мисля.

Мега фен Аватара на babity
    Мда, случавало ми се е. Тогава човечецът ми обясни, че няма как да ми го каже без да го чувства и аз бях доволна да си чуя "мерси"-то. Не съм се чувствала неудобно, защото осъзнавах, че е искрен (а аз го бях помолила за това). И сега не ми става тъпо като се сетя, защото осъзнавам, че не съм го обичала истински.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ми се е случвало, никога не съм казвала обичам те първа.
    Ама, ебаси , ако не те обича какво друго да ти каже . По-добре , от колкото друго . Такъв е живота, не винаги са взаимни чувствата, няма лошо и срамно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ами, когато ми се случи казах "Мерси???? Мерси ли??? Ти повече от мен няма да чуеш 'Обичам те!' да знаеш, но после да не ми ревеш, че нещата са се променили" и тогава получих "А бе нали знаеш, че и аз те обичкам беее, само си се шегувкам..." но аз продължих да го гледам така
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    хахах МЕРСИ е това е отговора....просто човека благодари че го обичаш, но той не е обеден че той те обича хаха

при мен се случи следното:
    когато му казах обичам те той ме погледна и целунна,аз се почуствах тъпо..слд няколко дена по скаипа му споменах ,че не ми е отг .същото
    Йй той ми не е важно да се казваа а доказва
    Много ми е тъпо пиша му го/казвам му го и Нищоо/
    Пращам му сърца по скаипа и тои пак нищо
    ПЛОВДИВ

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от gerilovedani
    при мен се случи следното:
    когато му казах обичам те той ме погледна и целунна,аз се почуствах тъпо..слд няколко дена по скаипа му споменах ,че не ми е отг .същото
    Йй той ми не е важно да се казваа а доказва
    Много ми е тъпо пиша му го/казвам му го и Нищоо/
    Пращам му сърца по скаипа и тои пак нищо
    Много зле.. Това че те е целунал е възможно най-добрата реакция в неговия случай. Може просто да не му е лесно.А и да знаеш, че когато казвап обичам те, не се изиква отговор.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

^Амии съгласила съм се,то има и такива момчета
    а пък и ако не ме обича(нищо че не го казва) няма да е с мен година и мес.
    Преди 3 мес.се бяхме рзделили и аз го търсих няколко пъти но не се получи
    И като спрях да го търся,тои ме потърси
    ПЛОВДИВ

тва ще е адски неудобно...дано не ми се случва...§ Но явно не испитва същото като теб.

Град
    Монреал
    Скъпи, тъпако, който дори не осъзнава колко е тъп.. Бъди по-ясен когато обясняваш твоите емоции. Най-вероятно не е разбрала какво си й казал.

П.П от мъжа на GossipGir1

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ми се е случвало и се надявам да не се случва!!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Не съм искала да го карам да се чувства кофти, ама май наистина успях. След като ми го е казвал съм казвала: А? (наистина не го бях чула) и той: нищо... Иначе другите пъти съм мълчала виновно, но той не ме е притискал. И без тва си знам, че обича всяка втора, къв е смисъла да говоря неща, които не чувствам

не ми се е случвало и дано не ми се случва, но това е определено човек, който незнае значението на тези две думии.. явно го взима за " комплимент "
    Down on me..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ssunnnshinee
    не ми се е случвало и дано не ми се случва, но това е определено човек, който незнае значението на тези две думии.. явно го взима за " комплимент "
    Не. Това е човек, който не изпитва същите чувства и не иска да те залъгва в противното. Ти би ли предпочела някой да ти казва, че те обича, без да го чувства?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Taam
    Май не... Но ми се е случвало да има неловко мълчание, което ,предполагам, е по-лошо.
    За това пък се е случвало и от моя страна отговорът да е "добре", ама това беше преди много време и определено беше най-вече от незнание какво да се каже, когато чувствата не са споделени.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Случвало ми се е Бях на 18 тогава
    Както вървим нещо и аз приказвам някви неща и тя ми казва "Обичам те", аз такъв само казах "благодаря" без да се усетя и продължих да си разказвам историята.След 10 секунди и двамата избухнахме в смях, но реално погледнато не знам как се е почувствала наистина
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Случвало ми се е да кажа Обичам те ,за първи и последен път го казах на момче , той ми отговори с едно "Радвам се ".... и ме гледаше като отровен
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Преди година и нещо с приятелят ми все още само се чукахме, но аз се опитвах да го убедя, че имам чувства към него и искам да сме заедно. И една вечер много се напих и бяхме в ездачка и той ме пита "Обичаш ли ме?" и аз "Ха, не! Ти какво очакваш да ти отговоря?" ... и продължих със секса. Толкова съм била пияна, че се сетих за случката чак след няколко дни и ми стана много тъпо, понеже можех просто да кажа "не", а не да му се изсмивам в лицето

А преди 9-10 месеца като му казах "Обичам те" той отговори "Хм. И как разбра?" Върна си го ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gerilovedani
    а пък и ако не ме обича(нищо че не го казва) няма да е с мен година и мес.
    Голяма заблуда. Защо хората не могат да приемат, че дългите връзки могат да се дължат и на факта, че хората се харесват и им е добре заедно? Не, не ми се е случвало, но съм убедена, че това също е причина. Мисълта ми беше, че не е задължително да е любов.

Не, не ми се е случвало... Дано и да не ми се случва... Ще бъде ужасно
    lOve iS in The aIr

Хахаххх.. после се бих изсмяла по най-долния начин в лицето му и бих казала ' хвана ли се бе ' : }
    te amo, mi amor !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Веднъж нещо си говорех, и той ме прекъсна с думите да и аз те обичам..аз се засмях и си продължих с историята....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото никога няма да кажа "Обичам те" първа ... Ще съм сигурна, че той ме обича, преди да му кажа каквото и да е ... Иначе предполагам бих се почувствала доста неловко, ако ми се случи.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Все още не ми се е случвало някой да ми каже "Обичам Те".

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз съм казвала и по-голяма простотия..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си