- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те.. Мерси..
Не си постъпила глупаво! Глупаво е да отговориш, ако не го изпитваш.Първоначално написано от beautifulll
![]()
При нас беше обратното и не беше "Мерси". Бяхме на рождения ден на най-добрия му приятел - в една вила в Бачково. Аз бях бая подпийнала (разбирайте пияна като г*з, обаче все още във веселата фаза) и общо взето, лежахме на едно легло в една тъмна стая (в която го завлякох, за да го карам да прави секс с мен). След като ме убеди, че не е добра идея, се гушкахме и той ми каза: "Не е най-подходящият момент, но адски много те обичам." Аз му казах: "Не, просто си пиян, кажи ми го утре, когато си 100% трезвен и сигурен".
На следващия ден ми го каза, но аз не му отговорих отново. Не помня какво му казах, но със сигурност не беше неловко, някак си съм се измъкнала, защото не бях сигурна. Казах му го след 2 месеца мисля.![]()
Мда, случавало ми се е. Тогава човечецът ми обясни, че няма как да ми го каже без да го чувства и аз бях доволна да си чуя "мерси"-то. Не съм се чувствала неудобно, защото осъзнавах, че е искрен (а аз го бях помолила за това). И сега не ми става тъпо като се сетя, защото осъзнавам, че не съм го обичала истински.
Не ми се е случвало, никога не съм казвала обичам те първа.
Ама, ебаси , ако не те обича какво друго да ти каже . По-добре , от колкото друго . Такъв е живота, не винаги са взаимни чувствата, няма лошо и срамно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами, когато ми се случи казах "Мерси???? Мерси ли??? Ти повече от мен няма да чуеш 'Обичам те!' да знаеш, но после да не ми ревеш, че нещата са се променили" и тогава получих "А бе нали знаеш, че и аз те обичкам беее, само си се шегувкам..." но аз продължих да го гледам така![]()
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
при мен се случи следното:
когато му казах обичам те той ме погледна и целунна,аз се почуствах тъпо..слд няколко дена по скаипа му споменах ,че не ми е отг .същото![]()
Йй той ми не е важно да се казваа а доказва![]()
Много ми е тъпо пиша му го/казвам му го и Нищоо/
Пращам му сърца по скаипа и тои пак нищо![]()
ПЛОВДИВ
Много зле.. Това че те е целунал е възможно най-добрата реакция в неговия случай. Може просто да не му е лесно.А и да знаеш, че когато казвап обичам те, не се изиква отговор.Първоначално написано от gerilovedani
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^Амии съгласила съм се,то има и такива момчета
а пък и ако не ме обича(нищо че не го казва) няма да е с мен година и мес.
Преди 3 мес.се бяхме рзделили и аз го търсих няколко пъти но не се получи
И като спрях да го търся,тои ме потърси![]()
ПЛОВДИВ
тва ще е адски неудобно...дано не ми се случва...§ Но явно не испитва същото като теб.
Не ми се е случвало и се надявам да не се случва!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не съм искала да го карам да се чувства кофти, ама май наистина успях.След като ми го е казвал съм казвала: А? (наистина не го бях чула)
и той: нищо...
Иначе другите пъти съм мълчала виновно, но той не ме е притискал. И без тва си знам, че обича всяка втора, къв е смисъла да говоря неща, които не чувствам
![]()
не ми се е случвало и дано не ми се случва, но това е определено човек, който незнае значението на тези две думии.. явно го взима за " комплимент "![]()
Down on me..
Не. Това е човек, който не изпитва същите чувства и не иска да те залъгва в противното. Ти би ли предпочела някой да ти казва, че те обича, без да го чувства?Първоначално написано от ssunnnshinee
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Май не... Но ми се е случвало да има неловко мълчание, което ,предполагам, е по-лошо.
За това пък се е случвало и от моя страна отговорът да е "добре", ама това беше преди много време и определено беше най-вече от незнание какво да се каже, когато чувствата не са споделени.![]()
Случвало ми се еБях на 18 тогава
Както вървим нещо и аз приказвам някви неща и тя ми казва "Обичам те", аз такъв само казах "благодаря" без да се усетя и продължих да си разказвам историята.След 10 секунди и двамата избухнахме в смях, но реално погледнато не знам как се е почувствала наистина![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Случвало ми се е да кажа Обичам те ,за първи и последен път го казах на момче , той ми отговори с едно "Радвам се ".... и ме гледаше като отровен
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Преди година и нещо с приятелят ми все още само се чукахме, но аз се опитвах да го убедя, че имам чувства към него и искам да сме заедно. И една вечер много се напих и бяхме в ездачка и той ме пита "Обичаш ли ме?" и аз "Ха, не! Ти какво очакваш да ти отговоря?" ... и продължих със секса. Толкова съм била пияна, че се сетих за случката чак след няколко дни и ми стана много тъпо, понеже можех просто да кажа "не", а не да му се изсмивам в лицето![]()
А преди 9-10 месеца като му казах "Обичам те" той отговори "Хм. И как разбра?"Върна си го ...
![]()
Голяма заблуда. Защо хората не могат да приемат, че дългите връзки могат да се дължат и на факта, че хората се харесват и им е добре заедно? Не, не ми се е случвало, но съм убедена, че това също е причина. Мисълта ми беше, че не е задължително да е любов.Първоначално написано от gerilovedani
Не, не ми се е случвало... Дано и да не ми се случва... Ще бъде ужасно![]()
![]()
lOve iS in The aIr
Хахаххх.. после се бих изсмяла по най-долния начин в лицето му и бих казала ' хвана ли се бе![]()
![]()
![]()
![]()
' : }
te amo, mi amor !![]()
Веднъж нещо си говорех, и той ме прекъсна с думите да и аз те обичам..аз се засмях и си продължих с историята....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото никога няма да кажа "Обичам те" първа ... Ще съм сигурна, че той ме обича, преди да му кажа каквото и да е ... Иначе предполагам бих се почувствала доста неловко, ако ми се случи.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз съм казвала и по-голяма простотия..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on