.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Не ме забелязва

Здравейте,
    най-сетне се регистрирах в сайта,но да видим дали някой ще ми помогне
    Така де аз съм момче на 14 години,миналата година кандидатсвах и сега съм в ново училище и нови хора.Харесах си едно момиче от съседния клас,чакаме всеки ден на спирката,в добри приятелски отношения и дотук с хубавото.От много момичета съм се отказал,но този път нямам това намерение.Въпросът ми е какво да правя за да ме забележи че я харесвам?Държа се мило с нея,угаждам им ако някога поиска нещо ама не забелязва.Ще бъда изключително доволен ако някой може да ми помогне.Благодаря за вниманието.

П.С Извинявам се ако съм объркал темата,все още съм нов с сайта.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Заговаряй я, завързвай разговори.Покани я на среща, излезте, прави и комплименти и т.н. Не е нужно да отидеш и при нея и да и кажеш "Харесвам те" , прави и намеци, покажи и го

--------------------------------------------------------

Постоянно си разговарям,правя и комплименти,но малко съм срамежлив като става въпрос да каня някой и това ми е проблем.И ако излезем незнам кaкво да и кажа

eх, срамът не е хубаво нещо Сваляй я бе, момче! Покажи и по някакъв начин, че я смяташ за повече от приятелка. Е, не казвам да се фукаш примерно каква бройка гаджета си имал, или нещо от сорта, но както казах - опитай се да я свалиш
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Заговаряй я, завързвай разговори.Покани я на среща, излезте, прави и комплименти и т.н. Не е нужно да отидеш и при нея и да и кажеш "Харесвам те" , прави и намеци, покажи и го
    Не толкова комплименти - просто и показвай, колко ти е приятно с нея. Бъди себе си. Тогава можеш само да успееш.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от pricelessxv
    Е, не казвам да се фукаш примерно каква бройка гаджета си имал, или нещо от сорта
    Това по-скоро ще отдръпне момичето от него.

А за срама... премахни го, поемай рисковете, защото така като те е срам, сам виждаш, че нищо не печелиш. Както казаха по-горе, прави и комплименти, бъди по-отворен(не да се фукаш с нещо, а да бъдеш по-разговорлив). Няколко пъти като я поканиш би трябвало да разбере намека, че имаш нещо към нея. Така че, кажи ЧАО на срама и право напред. Както се пее "Секс тактика на практика", макар и да не е точно същото като в твоя случай, но все пак ключовата дума е "практика".
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не толкова комплименти - просто и показвай, колко ти е приятно с нея. Бъди себе си. Тогава можеш само да успееш.
    Момичетата обичат да им се правият комплименти и да забелязваш някакви дреболии ,но не да я заливаш от такива естествено

--------------------------------------------------------

Само да не тръгне да ги казва наред.... дума след дума, наредени със запетаи

Доста често и правя комплименти и се държа мило с нея,даже на рожденния и ден който беше преди 4-5 дена и беше станало лошо и седях до нея и и помагах с каквото мога,а не като другите да се зарибяват с нея зверски като са се напили..

Ти добре правиш така, но въпроса е дали точно това момиче цени тези действия, които правиш. Не всяко момиче цени тези неща. Тя, ако е на принципа "тоя е много готин, ще съм с него", мисля, че нямаш шанс. Но, ако цени такива като теб, тогава шанса ти е голям.

Да,определено ги цени,тя ми благодари и ме прегърна,но тя почти така се държи с всички.Някой примерно се оплаква и тя веднага го прегръща и го успокоява.Не мога да разбера какво отношение има към всички.

Ами започвай тогава да бъдеш по-явен. В смисъл, не да и кажеш "жено харесвам та ма"(образно казано, не го приемай буквално така да го кажеш) опитай се по някакъв начин да и покажеш, че като си мил с нея всъщност искаш и нещо повече с нея. Не прави резки действия, постепенно, постепенно и се надявай да станат нещата.

Хубаво,ама как точно да и покажа?До момента колко неща пробвам,никакъв ефект.

Покани я, излезте двамата, говорете си, подхвани някоя такава тема. След това пак излезте и така. Излизайте по-често, виж как се държи, ако все пак не разбира - ЦЕЛУНИ Я. Е тогава ще разбере!

И се връщам до моята срамежливост,която не е толкова голяма,колкото от това да ми откаже.От това се притеснявам повече.

Страх те е да не ти откаже?
    Ами виж сега, гледай реално на нещата. Ако те отреже, отреже те. Причината за това най-вероятно ще е, че те има за твърде голям приятел и не иска да тръгва с теб, за да не се самонараните след време(което най-вероятно така ще стане).

Поемай рисковете!
    Когато не рискуваш - губиш, защото не знаеш какъв може да е резултата!
    Когато рискуваш - нищо не губиш, защото знаеш, че си опитал и си спокоен за това. Ще знаеш какво всъщност и мнението за теб. Трябва да се научиш и да губиш(не искам да кажа, че непременно ще ти откаже), но пък току виж приеме. Няма ли да скочиш до небесата от радост? Да си кажеш "добре, че опитах"?

ПРОСТО РИСКУВАЙ!!

От мене лека нощ. Утре ще погледна как се е развила темата ти. Надявам се да постнеш добри новини

Още Си Много Си Малък За Да Те харесва . А и по принцип м0мичетата Харесфаме по Големи Момчета :P

``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не съм чел предните коментари, но от прочетеното от твойте постове оставам с впечатление, че вече едва ли не си в графата приятели.Щом на рд-то й е била в момент на слабост и нищо не е станало просто спри да се самозалъгваш, че има някакъв шанс да стане нещо повече.И занапред да знаеш, че колкото повече угаждаш на момиче, толкова повече тя ще ти се качва на главата и няма да те има за нищо повече от приятел
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен
    Град
    Earth...
    Прилепнали дънки с розовка фанелка и шапка и шапка на Малборо ще свършат работата!

Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Още Си Много Си Малък За Да Те харесва . А и по принцип м0мичетата Харесфаме по Големи Момчета :P

Как се изказа само... Що да е малко момчето? На много добра възраст си е даже. И се пише "харесваме."

Относно темата: Казаха ти вече да й правиш комлименти и т.н., то друго няма. Ще чакаш да стане чудо.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

този коментар беше напълно излишен.

Re: Не ме забелязва

Цитирай Първоначално написано от Seleth
    ,в добри приятелски отношения
    Дотука си...

Град
    София
    Просто и го кажи в процес на разговор.
    ''Аз те харесвам''.

Днес се случи нещо интересно.Като отидох в стаята какъвто час имаше веднага тръгна и ме прегърна,и ми каза да седна до нея и да играем белот.А после ми каза,че съм изглеждам добре на спирката днес.Много се зарадвах.Ще и върна комплиментите

Цитирай Първоначално написано от Seleth

този коментар беше напълно излишен.
    абееее ьЗ Кат0 Гледам тфоя бе п0 Излишен
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си