Историята е следната.. с една моя позната имахме своите интимни моменти (във всички аспекти) и нещата вървяха много добре, но нямахме официално връзка. И така един ден си говорихме на тази тема и всъщност тя ми каза че незнае какво иска, думите и бяха следните " не искам да те отрязвам, но това и не значи че ще се получи", а всъщност до колкото знам тя държи на мен според нейните думи. Аз си хлътнах много грубо по нея, но това е проблема че вече няколко седмици сме в нещо като застой, а това ме подлудява, защото несъм от този тип който се влюбва всеки ден и чувството е много силно. Борих се и още се боря за любовта си. Тя е наясно с мойте чувства, но не е наясно със своите. Пирятели ме съветват продължавай, други казват откажи се, но незнам вече какво да правя и аз се обърках. Харесвам я и я обожавам много, но усещам как малко по малко всичко си отива, а не искам да е така. Всъщност след като ми каза горе споменатите думи аз го приех много навътре и страдах като мислех че всичко е свършено, но после стана още по-силно и вместо да се откажа още повече ме дърпа. Тази графа "приятел" в някой случай може да бъде много досадна за съжаление.
п.с. Просто искам да видя няколко различни гледни точки, макар че те немогат да бъдат обстойни имайки предвит че нито мен нито нея познавате, но все пак може някой да сподели предишен опит или просто съвет.. мерси