- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви помогнете ми!!!!
здравете на всичкии
Пробва ли да поговориш с него? Нищо друго няма да ти помогне.
Offtopic// неадекватността на мислите обикновено няма нищо общо с грамотността. А ти си шокиращо неграмотна за 21 години.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от pspspsps
До тук го прочетох и спрях.![]()
На 21 си ,а пишеш като първокласник.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Сигурно го е превеждала с кирилизатор.
По темата ... Мисля, че момчето ти просто е във фаза от живота, в която ужасно много му се живее.Пък и колкото грозо да звучи парите винаги променят хората ..не само момичетата.Не разбирам само защо не проявяваш грам самоуважеие и да кажеш ДО ТУК .. защо търпиш... ?! Мислиш си, че няма други мъже.. може би ти е време да поживееш и ти.
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
опитвала сам да поговоря с него,но неиска да ме чуе,неиска да осъзнае че вината не е в мен.казва млакни ти си виновна не ми се слуша продалжава да обивжда и да се заяжда не намирам изход а го обичам многоо и неискам да се разделяме,но не издажам така.просто ме наранява много силно с думите си и незнам до кога ще тарпя всичкоо но и не си представям да сам без него.искам просто тои да си е сащия човек и да не виждам тази злоба в очите му!!
miShle може би си права но да така еневиждам други маже аз сам с този човек от дете...исками се да се откасна но немога.а за парите те са ги имали винаг,но тои преди не парадираше с тях както сега.незнам какво стана но преди беше мил и внимателен а сега е като животно.все обижда,все заплашва и се държи все едно не го е грижа.
Намери воля в себе си и излез колкото се може по-бързо от този ад, ще видиш че после той ще ти се моли ... Ако не .. поне ще си сигурна, че той наистина НЕ си е заслужавал..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ти да не говориш за мене ве1:1 сме с тоя твоя човек разликата е че аз нямам сериозна приятелка и така си ми е добре и аз преди бях тих и кротък а сега в тая възраст ми се живеее бе всеки ден с различна и не ми дреме за човека отсреща наистина парите променят просто тоя твоя човек е в такава фаза дай му малко свобода и ще се опомни или на тебе ще ти се наложи да търсиш друг просто смисъл от скандали и сцени на ревност няма те само влошават нещата.
Първо се научи да пишеш правилно.
Второ щом вече не си щастлива с него,разделете се.
Айде бе - 8 години.. ??
Малко FAKE..
Ама ако е вярно... По-добре зарежи този човек .. няма смисъл да се измъчваш повече с него.. Обичаш, не обичаш все някога ще си омръзнете .. ( абе 8 години ВЪОБЩЕ, ама ВЪОБЩЕ не са малко.. Не знам как не сте си омръзнали вече) Няма друг начин, хората се променят.. По каквито и форуми да пишеш нито ние, нито ти ще можеш да го промениш.. Режи и си живей живота.. Ти не го обичаш, ти си привързана към него. Все пак няма да ти е никак лесно да го преживееш..
П.С.- пиши по-грамотно моля ти се... !!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
да 8 години сме заедно без да сме се разделяли до сега винаги е било така.но на последак нещата не са сащите и незнам на какво се дължи това ако си бяхме омразналии мисля че тои нямаше да си губи времето с мен а за живеенето и жените той всеки ден е с мен така че и там не е проблема не го карам на сила с мен е но не се държи нормално неиска да говорим за проблемите ни и само крещи и ме обижда просто не е сащия човек..
по някога си мисля,че той вижда колко много го обичам и държа на него ,че се подиграва с чувствата ми,защото знае,че ще бада с него и е сигорен в това!
Може нещо да е изнервен..
Може да е от това,че го проверяваш по 4-пъти дневно...(най-вероятно).
Може и да иска нещо да т каже,но да не смее.
Може и просто да иска да се разделите.
На мъжете рядко им стиска да отрежат директно и затова започва да се държат кофти.
Не очаквай да се промени, щом даже те е и удрял.
Мисията 'всичко да е като преди' е невъзможна.
Рискувай, започни нов живот. Стига с това 'на сигурно'.
Дълбаенето води до много лоши неща, повярвай. Тва язва, гастрити, не са шега работа.
Спри да се опечаляваш и да тровиш нервите си.
Остави го да си върви.
Тръгни си и ти.
В началото винаги е трудно, но после става все по-добре и по-добре.
Позволи си да започнеш нов живот.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма смисъл да продължаваш тази връзка по-добре се разделете и продължи напред сама. Само ще се тормозиш по-добре си го спести има толкова други момчета