Цитирай Първоначално написано от pspspsps
здравеите на всичкии за парви пат ще споделям история на подобни места ,но наистина сам много отчаяна и наранена..на 21 години сам от 13 годишна сам с едно момче тои е 3 години по голям от мен не живеем заедно.нашата история започна от малки неврастни деца до сега.обичам го много и тои мен всашоо през парвите 5 години сичко беше прекрасноо бях щастлива и безгрижна но от там нататък всичко се срина тои ме излага 3 4 пати аз му го варнах простих му всичкоо но от тогава след сичко това аз станах болезнено ревнива немога да се понасям званя му в 2 3 4 да го проверя у тях ли е разпитвам го претискам го неискам да е така но го правя и всичкото това сащо се далжи на неговото повенение.баща му е много богат започна да му купува ожасно скапи коли дискотеки всичкоо тои започна да се даржи резервирано кам мен макар че не прави нищо без мен не излиза никаде заедно сме но не е сащото вече няма какво да си кажа с този човек тои не само е ожасно променен и не е прекасния мил човек които познавах а е истински дявол можеби от 3 месеца всеки ден се караме обижда ме понякога ми посяга даржи се зле.наи често се случва да му кажа да поговорим сядаме и започвам казвам че искам сичко да се оправи че го обичам немога и неискам да бада без него започвам да му обяснявам че се даржи лошо че ме наранява че вече не е сащото .как да обясня хора.просто бях щастлива вече не сам все аз сам виновна неиска да ме чуе не го е грижа какво мисля аз ден след ден бидии и самнения какво да правя помогнете ми моля ви искам да взема решение защото ще се побаркам вече.немога да разбера какво става с него зашо неиска да ме разбере да ме изслува защо винаги аз сам виновна за него а нищо не сам направила освен че искам да оправя нещата а немога не ми позволява казва че ме обича но не го и показва липсва ми лубовта му липсва ми живота .неискам да ме тапче повече искам да ме разбере да осазнае че се подиграва с мен и да спре да го прави защото го обичам повече от всичко на света а ме наранява всеи ден и ме тапччее.благодаря ви може да е написано неадекватно но сам развалнувана и немога да си сабера мислите!помогнете ми молявии!!!!!!!

До тук го прочетох и спрях.
На 21 си ,а пишеш като първокласник.