- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първата мисъл, която...
Коя е първата мисъл, която минава през ума ви когато станете сутрин?
На мен обикновено е хранатамалко смешничко, но пък какво съм виновна, че за това мисля...
Като стана от сън най-обичам да седна да си почина.
...
Ами в момента е нещо като "Офф, студената тоалетна ме чака"![]()
Audio ergo sum
"Къде съм?"- сънищата ми сутрин са много реални и ярки, в първия момент не знам къде се намирам, не знам дали случилото се в съня ми е истина или не. Случва се доста често и да псувам мислено джиесема, който вибрира по раклата, свирейки моята "любима" алармена мелодия...![]()
по принцип зависи от деня, ако ми предстои нещо по-важно или необикновено се сещам за него, а ако е нормален ден "Колко ли е часа?", ако се будя от аларма : "о0ф..... трябва да ставам"
![]()
" Изобщо не ми се става , мога ли да пропусна днес даскало.. ??
Не , не мога "![]()
To infinity and beyond.
Директно като се събудя мисля как ще трябва да напусна топлото си легло и да си измия лицето, после да си сложа капки за очи, да си вместя времето за закуска без да си изтърва за пореден път тролея и т.н. На втори план са ми мислите за задачите + как ще се наспя след даскало.
И все същото всяка сутрин. Т'ва е то първа смяна![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
в понеделник и петък се опитвам да ставам рано, та още се уча:Д
обикновено ставането ми е най-малкият проблем, уви, събуждането идва 2-3-4-5 часа по-късно![]()
Ставаш -> Миеш зъби -> Ходиш -> Влак -> Спиш
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
даскалооо![]()
![]()
а през почивните- ааа още малко и даскалоооо
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Всеки ден е различно. Има сутрини, в които се будя с непреодолимо желание за кафе и цигара, а има и такива, в които съм толкова крива, че чак не се понасям самичка. В повечето случаи си мисля как трябва да си дам зор за да не закъснея.
'Агх..пак ли' ..и после 'ах да стана да си направа кафеее, да запаляя' ехх
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Абсолютно всеки ден когато се събудя се сещам за дена който идва и какво ще става в него,как ще мине и т.н.т..Или за конкретното събитие което слдва.. :P
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
пълен хаос ми е тогава, минават ми всякакви неща от вчера + предстоящи от днес + утопични мисли за далечни неща
-- the sameПървоначално написано от Infinity
![]()
"Колко е часът? А, рано е... още 5 минутки..."![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако се събуждам противоестествено съм като някое човече в игра, в която на картата се вижда само то и всичко около него е черно и неоткрито.
Ако се събуждам естествено си мисля за нещо хубаво. Или някой човек.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Казвам си, че ако ударя от тотото мога да си спа до късно всяка сутрин.
Чакай да щракна F5 на фейсбука на лаптопа, стоящ на 20 сантиметъра от леглото...
.... бъзикам се. Настройвам си мозъка, че трябва да стана от леглото, щото точно сутрин преди да стана ме е фанАл якия мързел.![]()
Първата ми мисъл е дали не мога да си поспя още.![]()