.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ние сме потомци на извънземни

Хората не са произлезли от едни и същи прародители, а са потомци на представители на най-различни извънземни раси. Това твърди британският учен Чандра Викрамасинг от университета Кардиф.

По негови думи всички хора на Земята са далечни потомци на пришълци от Космоса. Точно на това, според него, се дължи коренно различният външен вид на представителите на различни народи.

Според Викрамасинг цветът на кожата и чертите на лицето, както и основите на поведенческите модели са наследство от нашите пра-прародители, които са пристигнали на Земята от най-различни планети.

Поради тази причина някои хора са много ниски, други много високи, различен е цветът на косата и кожата им, а чертите на хората от определена нация като цяло са почти еднакви.

Ученият е убеден, че животът на нашата планета е възникнал, след като тя е била посетена от комета, преминала малко преди това през Луната.

Според учения микробите, които са попаднали от Космоса върху повърхността на земята, са послужили за основа на развитие на отделните животински видове.
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    нужно ли е някой да ти обяснява елементарната и неотречима логика, която циментира въпросното изказване като нещо много по- тъпанарско от "малоумно"?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    нужно ли е някой да ти обяснява елементарната и неотречима логика, която циментира въпросното изказване като нещо много по- тъпанарско от "малоумно"?
    Най-сетне да съм съгласен с тебе. Чак ме е срам
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на RagioL
    Стига ти да имаш елементарни познания по биология за да разбереш че това е невъзможно.

Добре, уикипедийните физици, онлайн докторите и атеистите с електронните библии да идват да просветят народа

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Най-сетне да съм съгласен с тебе. Чак ме е срам
    и аз сьм сьгласен с вас

Цитирай Първоначално написано от Gavra
    Добре, уикипедийните физици, онлайн докторите и атеистите с електронните библии да идват да просветят народа
    нямаш проблеми
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Gavra
    Би ли ме просветлил за разликата между това да чета в нета и това да чета книги ? Ако съдържанието е едно и също ,разбира се...

Атеистите с електронните библии поне са чели библията ,за разлика от повечето теисти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си