Цитирай Първоначално написано от fatrat
Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
Ся кажи,че ти носят и пилешко за 70 стотинки/килото и нз

Месо на ядеш ли?? Аз като изчисля само него дето трябва да ядеш примерно около 800 грама - 1 кило на ден и САМО от там отиват към 8-9 лева!
кажи ми колко цикъла имаш зад себе си? Аз ще ти кажа 4! А във всеки един ти трябва стабилно ядене!
Имаш 2 риби на ден приблизително 5 лв. като ги изчистиш идват 400-500гр чисто бяло месо! Като го разделиш на 2-3 приема по 150-200гр (зависи от теглото) и 40 стинки 1 кило картофи( което даже 500гр не варя повече). За 5.40 имам 3 супер яденета! Яйцата ми са на 15 стинки 10 яйца 1.50! стават 6.90 и още 2 яденета( или едно ако съм на стероиди) за още 3 лева имаш 1.50 (500гр извара) и за още 1.50 са 2 банана? ето ти 10лв супер ядене за деня! Отделно си вземам няква суплементация , но тука става въпрос единствено за ядене! Естествено вече ти ще решиш, ако искаш извара ако искаш с 3лв още 200-300гр чиста риба. Компренде мучачо
Доста евтиничко ти едва !
И какво това изкарва ли ти дневните калорий , протеини , въглехидрати , мазнини ?

2 фр-та имам дето с тях по принцип на фитнес залата ходя ама харчат по 900 лева на месец за храна.

Отива на магизина по 3-4 пъти на ден и всеки път оставя по 9-10 лева .. Нз направо