.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

бричове - ПОМОЩ!!

такаааам
    наскоро забелязах, че са ми се появили бричове (може би заради 2та качени килограма по Коледа ).. реших да понамаля сладкото и тестеното, всяка сутрин правя по 7-10мин упражнения за бедрата (нямам никакво време преди училище за жалост) въпроса ми е знаете ли някакви по-натоварващи упражнения и може би още от какво трябва да се лиша за да разкарам тези.. за никъде не бързам, но ми се иска сега като се позатопли вече да ги няма и още нещо - от януари се опитвам да сваля тези 2 кг; не искам да правя диети, защото знам каква е мъка,но все пак някакви предложения за режим или ?

Какво ще рече бричове?

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Какво ще рече бричове?
    НАКАЗАНИЕ ОТ БОГ ами не знам точно как да го опиша .. http://prikachi.com/images/264/3037264r.jpg тази част на дупето (където е свивката) седи по заострана, а не овална както попринцип е .. дано ме разберете

Аха, схванах!

Аз съм чувала, че няма отслабване само на едно място, така че според мен ходи на фитнес в събота и/или неделя и прави много кардио и малко силови!

Повече от фен Аватара на Vikito0o

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Фитнес(кардио упражнения),скачане на въже.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

благодаря на всички за отговорите

Има ли някакъв ефект ?

От спортуването ли дали има ефект? Разбира се, че да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си