.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на angel4eto966

случвало ли ви се е...

Случвало ли ви се е да пробвате някои стари дънки или панталони и да ви се окажат големи (малко тъпо звучи ) Днес реших да си изчистя малко гардероба и стари дънки и блузи да се махат да има място за нови,пробвах няколко чифти стари дънки,поли,панталоми всички ми бяха широки направо умря от кеф
    Нито съм правила диета или нещо друго па какво стана.
    Та случвало ли ви се е това.Как се почуствахте,стана ли ви хубаво ?

oo да определено И още си имам такива дрехи в гардероба. Много добре ми стана на душицата изведнъж, като установих, че къси панталонки, които съм носила в 5-ти клас, сега в 11-ти са ми големи
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Да случвало ми се е.В момента дори и най-новите ми дрехи са ми малко големи, тъй като на скоро свалих килограми... Но пък чак да се кефя не е, тъй като доста свалих и май стана прекалено...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    всички се радваме, че сме отслабнали

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Честно казано не ми се е случвало понеже ръцете ми се издължават адски бързо и дори новите дрехи по дължина са ми екстра, а ръкавите.. късии, късиии

хах при мене беше обратното тази есен като бях напълняла и никак не е приятно, адски подтискащо, но после като свалих килата и се успокоих, само, че при мене такива отслабванета от нищото няма

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    намерих едни дънки които си купих в началото на лятото но после реших че не ми харесват зашщото ми бяха едни впити по краката и трудно ги закопчавах а днеска като ги пробвах ми бяха широки и ми се свличаха. Аз се изкефих най-вече зашото не съм се ограничавала по никакъв нячин (или поне не съм искала такъв ефект) а се оказва че съм отслабнала

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От 10 чифта дънки, 9 са ми широки чувствам се прецакана не съм правила диети, просто си слабея, но тренирам също така доста усилено, сигурно това е оказало влияние.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз дънки от 6-7 клас не пазя.Къси са ми-запазените ги подарявам,останалите ги хвърлям. От сегашните нямам такива,които да са ми малки или големи.Всички са ми ок-нито мн впити,нито мн широки.Спортувам активно и ям нормално,така че нито слабея,нито дебелея.Чувствам си се добре.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на katericArofl
    аз си отслабнах целенасочено, но все пак не се радвам, че не мога да си нося старите дрехи.. то като половината не ми стават..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    хих наскоро си подреждах гардероба и извадих доста стари дънки ,къси гащи и си ми стават все още ..не съм мърдала на килограми от години
    Hostis Honori Invidia

Град
    София
    Да,миналото лято имаше дънки,които ми бяха тясни.Но сега доста дръпнах,освен тва тренирам доста и нямам почти никакви сланини

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен дрехите от 8ми клас примерно ми стават, но в другите и не искам да влизам. Бях много, ама мнооооого слаба, чак болнава изглеждах.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си