Я и аз да кажа .. :
Значи, преди всичко искам да е мъж, като каже нещо да си държи на думата.. Да има принципи и да е отговорен.. И да се грижи за мен, дори това да значи понякога да се отнася към мен като към малко дете.. Да има поне средно ниво на обща култура, с други думи да знае какво значи "ексцесия" .. А за външен вид, рус, тъмен или кестеняв - няма никакво значение, стига да има излъчването.. Няма да е лошо, ако е слаб, и висок..
Със сходни интереси; Дори и да сме заедно да се държи с мен като с приятел и да не се сърди за някоя убида на шега (аз ги пускам нон-стоп, ще свиква); Грижлив с външния си вид, но корав от вътре (на принципа съм: ти се решеш, аз се реша, аз се бръсна, ти се бръснеш.. мразя сексистите); Не много добър и мил или такъв, който само се вре където си иска, държи се с мен сякаш съм му дете или домашен любимец: яде ли, с кой си; Да не е много ревнив и да е г/д общителен; Скромен; Да е интилигентен, но не на оценки. (повечето "зубъри", които познавам са тотални загубеняци и ако ги питам за нещо, което го няма в учебник те ще ме глееедат..); Да ме познава добре, да разгадава ходовете ми (което си е лесно де..); Първото, което забелязвам в някой е косата му...Аз грозник няма да допусна в сърцето си вече, решила съм се. Хубаво лице и тяло (да не е едър, ужасно мускулест или пък кожа-кости). За височина и 1.70 ми е достатъчен.. не повече от 1.88 Гиганти не харесвам ;д
*Външен вид:
Висок.
Кафеви очи.
Хубава усмивка.
Черна/тъмна коса. (достатъчно дълга, за да може да си я вдигне примерно )
Големи, топли ръце. (обожавам момента, в който той ме прегръща, за да ме стопли)
Поддържано тяло.
*Характер:
Да ме ревнува, но умерено.
Категорично да не ме лъже (премълчаването също Е лъжа).
Толерантност.
Романтичен.
Грижовен.