.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

в цикъл прилошаване

Знам, че вероятно не можете да ми дадете конкретен отговор, но искам да споделя какво ми се случи днес и някой ако е имал подобен проблем да сподели какво да правя.
    Днес ми дойде и около 12 часа започнаха много силни болки в кръста и ниско долу в яйчниците. Обикновено така си ме боли всеки месец когато ми идва, но нещо повече. Този път обаче, болката започна да се усилва и аз, която принципно по време на цикъл не пия лекарства, реших че не мога да търпя повече и пих но-шпа. Точно 5мин след това ми се догади и болката пак се засили, опитах се да изляза от стаята по информатика, тръгнах към тоалетната и всичко пред очите ми стана черно, после ми омекнаха краката и щях да падна, но едно момиче ме хвана навреме и не се свлякох.. след няколко минути и повърнах и ми олекна. Не разбрах от какво се получи това, някакъв съвет.. някой да е преживявал подобно нещо? Сега не знам какво да правя, мисля си ако пак ми стане така , тогава да ходя на лекар..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да няма нищо общо с цикъла,а да си настинала.Ходиш ли с гол кръст? Ако пак ти се случи отиди на лекар.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Може да ти е паднало кръвното
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    От цикъла ти е. Аз съм така почти всеки път, понякога е нормално да боли така

Да, и аз така мисля .. вероятно нещо кръвното, а от цикъла не знам дали е щото за първи път го карам така.
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И на мен ми се случва почти всеки път, не с големи болки, но подобно. Причернява ми, но ако седна или легна и вдишам дълбоко и издишам, се оправя...

Тежко е да си момиче

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Случва се... Или е от цикъла или имаш някакъв здравословен проблем. Мисля че е от първото. Не се тревожи, за първия ден са нормални такива неразположения

Голям фен Аватара на Moderatorius
    И аз съм така. Междудругото и аз от НО-ШПА-то съм повръщала. Въобще не ми помага.

Ниско кръвно .. почти всеки път ми се случва .. или зверски болки,или гадене,или ми пада кръвното и припадам ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Имай в предвид,че по-време на цикъл на някои момичета им е отпаднало и им се вие свят,може да е от кръвното заради кръвта която се отделя.И на мен ми се случва това с омекването на краката и болките в кръста.Просто лягам на една страна вкъщи и след 1 час вече нямам никаква болка никъде.Не знам може само на мен така да ми минават болките при теб може да е различно.Принципно и аз не пия хапчета за болките.

Супер фен Аватара на cyclops
    Може да е от лекарството, може да е случайно. На мен това ми се случи два поредни цикъла и като отидох на лекар ми каза, че имам киста и от това се било получило. Предписа ми нужните хапчета и после се оправих. Така, че най-добре се посъветвай с гинеколог

Мега фен Аватара на xoxi
    Това, че си повърнала ме кара да си мисля, че е заради хапчето.
    По-добре не пий повече от тези хапчета или ги смени с други.
    На мен ми е причернявало от болка, но в такива моменти гледам въобще да не се движа.
    И спря да се върти за миг земята..

ниско кръвно е проблема .. на една фр и се случи така

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не е от хапчето. На мен ми се е случвало нещо подобно и не бях пила нищо. После си взех нещо сладко, за да си оправя кръвното и си легнах, като се събудих ми беше по-добре. Случвало ми се е само веднъж, оттогава не съм имала такива проблеми. Ако се повтори вече отивай на лекар, дане се окаже нещо сериозно.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    balgari,ruse
    споко моме и аз съм така при мен и по тежко е било не ден а ми по три дена е траело много е гадно по принцип е така при хора които спотруват

И на мен ми пада кръвното редовно по време на цикъл. И се е случвало толкова да ме боли, че да рева с часове. Най-добрият вариант е да си хапваш сладко и да пиеш много вода.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз имах подобно преживяване, но тогава бях комбинирала с още един медикамент.
    За по-безопасно вече си пия Герикапс всеки месец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си