- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на ден....
...По колко пъти на ден ползвате маслото за нокти на икаров(ако го ползвам по два пъти на ДЕН)всеки ден...ще ускоря ли действието? и след колко време започна да ви действа ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Трябвa пoстoянствo.. Aз , нaпримeр, съм зaбeлязaлa eфekт слeд врeмe, нo нe мoгa дa oпрeдeля kakвo e тo..
дано да има ефект ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ох момичета незнам дали мога да ползвам тази тема ,за да си задам въпросчето, но къде мога да го намеря (маслото на Икаров) ..проверих в поне 8 аптеки и никъде нямаше, а в някои даже незнаеха какво е това![]()
when it's real ..u can't walk away <33
Гери9519,аз живея в малък град и във всички аптеки го имаше.Разтърси се![]()
Към авторката - определено ще има ефект ако ги мажеш всеки ден по 2 пъти
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ще проверя в още няколко аптеки и ако не намеря-здраве да еПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
Aз първия път kaтo си гo kупих бeшe oт Шумeн, нe oт aптeka.. oт мaгaзинчe, kaтo зa пoлeзни, минeрaлни нeщa.. ako знaeш няkoe тakoвa, прoвeри гo..
непременноПървоначално написано от bbabyy
мерси много (:
Според мен изпозлването му всеки ден и то по няколко пъти не е необходимо. Аз си го слагам веднъж на седмица и ноктите ми са твърди, вече не се белят.
а в началото не може ли да се използва по честичко и постепенно да намалявам дозичкитеПървоначално написано от girl91
![]()
В упътването не пишеше ли по колко пъти да се изпозлва? Иначе всеки си решава по колко пъти да го изпозлва. Дори да си слагаш всеки ден няма да ти навреди, но според мен няма смисъл. Аз никога не съм го изпозлвала повече от веднъж седмично. Още след първото нанасяне усетих, че ноктите ми са по-твърди.Първоначално написано от geri9519
Aз лятoтo, kaтo си гo взeх, гo изпoлзвaх в рaмkитe нa 3 сeдмици всekи дeн пo двa пъти.. eдин вид kaтo удърнa дoзa.. И мисля, чe тoвa ги втвърди мнoгo.. и сeгa kaтo мoмичeтo oт гoрния пoст, гo изпoлзвaм вeднъж нa сeдмицa..