.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

какво да правя... :(

така...значи някъде половината лято до към началото на учебната година си писах с едно момиче от моя клас но беше просто...незнам как да го кажа занимавка че няма кво да правя...и се бяхме скарали за нещо и тя ме беше блокнала от скайп и до преди 2-3 дена не ми говорише...обаче оня ден ми заяви пълномощно в скайпа...и само си пишем там пускаме си шеги...и почнахме да си говорим....но само в скайп...на живо едвам едвам да се заговорим малко....аз наистина я харесвам...красива е...умна е...забавна е...но ако тръгна нещо да я заговарям примерно някой от малоумните ми съоченици ще тръгне да вика кво ли не...гаджета...кво ли не...ще почнат с нападките.... обидите... няма да има с кой да излизам...ще устана без приятели...а незнам те какво толкова не я харесват...е всъщтност я харесват ама само за едното чукане...а и тя не им обръща внимание като се лигавят пред нея...ама....ще почнат сиг да ми завиждат кво ли не че я занимавам...ще тръгнат ми викат кво ли не...наистина я обичам...е ок ще тръгна ще ги пребия и после като се саберат да ме причакат...ебало си е мамата...но наистина я харесвам...и не съм поредния дето изка само да я изчука...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

абе говорим си от време на време...ама тя по често е с приятелките си и т.н...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирам един съфорумник : Ти да не си 5ти клас ?
    Докато гледаш другите какво мислят ,ще си седиш с пръст в уста и ще гледаш само от страни ...
    Каниш я да излезете някаде двамката ,говорите си ,приказвате си и каквото излезе , но гледаш ли другите какво мислят ОХООООО
    Заебаваш сички и правиш това което ти е кеф ! Ма тоя ше ми се смее ,ма оня

ама все пак просто искаш да я чукаш

На колко си?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Като ти четях темата си мислех, че си на 13

Какво ти пука какво ще кажат другите? Хората, които са ти истински приятели, ще те подкрепят. Тези, които ще те нападат им теглиш една майна и не им обръщаш внимаие

П.П. Научи се да пишеш

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Ако я харесваш достатъчно какво ти пука от мнението на другите?
    Предложи и някой път да идете на кино.
    Забавлявайте се,илизайте.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    И какво ти пука от другите. Какво щели да кажат.. ти нямаш акъл ми се струва.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Да не те е*е ко мислят другите. Зарибявай си я

Цитирам един съфорумник : Ти да не си 5ти клас ?
    Докато гледаш другите какво мислят ,ще си седиш с пръст в уста и ще гледаш само от страни ...
    Каниш я да излезете някаде двамката ,говорите си ,приказвате си и каквото излезе , но гледаш ли другите какво мислят ОХОООО.......дори вече и 5 клас излизат на срещи като ги гледам така че....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си