- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое списание четете?
Кое списание четете? Кога излиза и колко струва?![]()
Браво. Излиза през седмица, в сряда и струва 1 и 70 ;]]
Преди редовно си взимах PC Mania, но откакто го пренесоха напълно в нета спрях да го чета.
Audio ergo sum
Чета The Economist, TIMES, Newsweek, etc, и то основно секция политика.
Нямам си идея колко струват, защото ги чета в библиотеката в училище и си взимам каквото ми трябва за в нас. Ако те интересува жизнено, мога да погледна.![]()
Като бях по-малък четях някавкви ПЦ Клубове/Мании/етц. След това Бравота и тем пдобони, след това Клуб Ф1 и още едно подобно и сега това. От време на време чета и испанска преса, но сравнително по-рядко.![]()
Cosmo, ебаси, какво друго мога да чета?!
активизъм/превенция; писане; музика
Капитал, Дневник, Вести.бг, Спортал.бг (ако броим и интерннет изданията за списания). Чета и днес.бг и Гонг но се отнасям с особено неуважение към последните две.
National Geographic
излиза всеки месец, май в началото някъде
и ако уцеля Vice
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Cosmo
Joy ако някой си го купи,защото освен хороскопа другото е простотия
и Гламър![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
word.Първоначално написано от kuklichka_bg
Преди четях CardPlayer, PokerNews и ForForTwo, но вече нямам пари за такива ексцесии в бюджета.
^Аз веднъж в 6 или 7 клас исках да си взема, ама лелката не ми продаде![]()
![]()
Audio ergo sum
и аз така, в 6-7 клас с 1 приятел междучасието отидохме да си вземем и стояхме 20 минути отстрани на будката, шото и 2мата ни беше срам, и накрая целия червен отидох... още помня странния й поглед :дПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Максим![]()
Cosmo
Joy
Glamour
Story
National Geographic - понякога
Журнал - понякога
Първоначално написано от dreamwalker
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
про-рок
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Преди не пропусках брой на Браво ама от някъде година спрях да го купувам защото голяма простотия стана.Само ако има хубави плакати си го взимам (което е рядкост).Иначе чета Космополитън понякога.
Което ми падне.
Това списание започнало ли е да става за нещо?!?Първоначално написано от ChildOfBodom
Първоначално написано от semantics
Преди година си взех един брой и е доста скучно.
Аз си взимам Maxim и FourFourTwo
Космополитън. Голяма боза е, но тъй като родното БДЖ не предлага други забавления се налага да чета нещо. Понякога си купувам и Гламър, което е мааалко по - добро от Космо-то, но наистина рядко.
Cosmopolitan, Joy и от време на време Хай клуб![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
MODA харесвам и гледам да си го вземам всеки месец. като самоуважаващ се хипстър гледам да се докопам и до VICE, а за лекции/влакове чета и тъпи женски списания и всеки път се чудя защо по дяволите съм ги купила, щом всичко в тях е тотален булшит и сигурно аз ще напиша по-добри материали.
от он-лайн списанията чета GIA
http://giamagazine.com/