- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Белег на лицето
Здравейте!
Преди около година претърпях инцидент, заради който се наложи да ми зашият брадичката (4 шева). Казаха ми да се мажа с Контрактубекс и щял да се заличи, избледнее и прочие. Да, ама не. Остана си червен и само от единия край се заличи почти единия шев, а останалите 3 са все така видими. Та реших се на пластична операция. Говорих с родителите си, само че не знам как стоят нещата, те също не знаят. Прочетох из интернет разни неща, включително цена и т.н. (25-30 евро на кв.см.). Само че идея си нямам къде да отида, в коя клиника, която би ми гарантирала успех, а не да го направи дори по-зле. И как се заличава - с лазер, с присаждане на кожа или?
Ако може някой да ми предложи сигурна и реномирана клиника и да ми обясни как стоят нещата бих бил много благодарен!![]()
За какво ще стигаш до такива крайностиИ аз имам белег на носа.Отстрани когато се усмихвам, той се 'опъва' Щеше да ми падне ноздрата, когато стана хах, но много хора казват, че ми е чар. Идеята ми е ако се абстрахираш от това нещо, няма да ти прави толкова впечатление. Аз за клиники не мога да ти кажа. Моя съвет е да не се занимаваш с пластични операции, пък решението си е твое
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Разбира се и ти си прав донякъде... Но пък ме дразни и всеки срещнат ме пита какво е това, какво е станало и т.н. Затова искам да се премахне или поне да стане по-малко видим. Та, ако някой си е правил подобна операция или знае за негов познат, който си е правил, нека обясни къде, как протича и т.н.![]()