.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблеми след Ескапеле?!

Малко история от предната ми тема - на 8мия ден от цикъла свърших в приятелката заради скъсан презерватив... взехме и ескапеле и вчера на 14тия ден (уж когато и е овулацията) и е дошло... но после с спряло да тече и някакви такива истории ? Някоя имала ли е подобен проблем и възможно ли е да се случи най-лошото ( да е бременна) ?

Ескапела е хормонална бомба. Нормално е да й е странен цикъла известно време. Аз лично веднъж съм пила ескапел и после 2-3 месеца не може да ми се регулира цикъла. Зависи от организма.
    И моля ви се, има много по-лоши работи от това да е бременна. Не го изкарвайте сякаш свършва света.

не правете глупости използвайте презервативи
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
    за сигурни пари от интернет

Ама може или не може да е бременна, ако и е дошло предварително а за 2рия коментар (скъсан презерватив какво ти говори ?!)

Ако е взела хапчето на време всичко е окей.Едва ли има нещо и аз съм пила веднъж ескапел и беше нещо подобно.
    Обичам !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има опасност от извънматочна бременност, така че направете един тест въпреки менструацията.
    Възможно е цикълът й да стане нередовен. Да търси гинеколог, ако се случи така.
    Ескапел има 88% успеваемост. Колкото по-рано е взет, толкова по-добре.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каква е вероятността от такава извънматочна бременност ? Често или рядко явление е ? Инъче хапчето беше взето за по малко от час, а половия акт беше 2 дена след края на предната менструация, ако това значи нещо (8мия ден )

Град
    пространството на Дисе
    Вероятността е малка.
    Колко е месечният цикъл на момичето? Четох ти предната тема и имаше съвети как 5 дни преди и 5 дни след мензис били безопасни плюс аргументиране от сорта на Еди-кой-си каза така. Не давай ухо, а за по-сигурно смятай овулация.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Еми незнам аз какво да смятам ;д По-принцип бях добър по Анатомия, но така и не прочетах женската полова система ;д и ся ми е малко каша Овулацията винаги ли е на 14тия ден след мензиса... Инъче цикълът и е около месец +-1-2 дена

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от gluttony19
    Овулацията винаги ли е на 14тия ден след мензиса...
    Зависи. Точно затова ти казвам да не слушаш/четеш бабини деветини, защото за твоето момиче тия приказки може да се окажат забременителни.
    Цитирай Първоначално написано от gluttony19
    Инъче цикълът и е около месец +-1-2 дена
    Точен брой дни ми трябват.

Ох не мога да ти дам точен брой дни... дори и тя незнае колко и е.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    това най-вероятно е е от хапчето на 2ве мой приятелки им беше така,даже на 1ната и беше дошло 2 пъти за 1 месец.Най добре ще направи да иде да се консултира с гинеколог!!!

moq problem e sledniq .. pravih sex s priqtelq si na 21.04.11 a cikula mi zakasnqvashe s 3-4 dena,pritesnih se i si napravih test poneje imah malki pritesneniq za po minalata sedmica testa se okaza otricatelen i na sushtiq den silna i vila otivam v priqtelq si pokazvam mu testa otricatelen.. prawihme sex i prezervatiwa se skusa i priqtelq mi svurshi v men bqh potresena,istichahme do nai blizkata apteka za Escapel pih go 20 min sle gafa. Minali sa 3 dena ot togava useshtam samo leki bolki v korema i v gurdite i sam malko pritesnena dali shte ima efekt. qichinicte me zabolqwat ot vreme na vreme za 2 3 minuti aa ina4e korema si me boli se edno imam muskulna treska neznam dali e normalno pomognetee

Голям фен Аватара на Emilen
    petqtancheva, изкривих се докато прочетох поста ти. Не мога да кажа и че съм разбрал много добре какво казваш. В общи линии го схванах така: имали сте проблем по-миналата седмица, после на 21 е имало инцидент.
    Сега основното: Успокоение ли търсиш или сериозен отговор? Малка е вероятнотта за забременяване малко преди цикъла, но я има. Малка е и вероятността, въпреки Ескапел, да си бременна, но и нея я има. Почти никакъв е шансът двете неща да се случат едновременно. Ескапел има толкова различни странични ефекти, че нищо не е странно след приемането му. Наивно и глупаво е да се разчита само на няколко микрона дебела гума! Карайте приятелите си да излизат ПРЕДИ да свършат, независимо, че ползвате презерватив!

da minalata sedmica imah malki sumneniq za tova reshih da si napravq testa,koito izleze otricatelen i sled towa na sushtiq den 21 stana i samiq gaf.. a kolkoto do to4niq otgovor i uspokoenieto iskam i dvete prosto ne sam sigurna v hapcheto za tova iskah mnenie

Голям фен Аватара на Emilen
    На този етап, само не се притеснявай. Повече няма какво да направиш. Шансът за проблем е почти никакъв. Но за всеки случай, следи симптомите и по-точно за някои от обезпокоителните - остри болки или кървене. В случай, че се появят, отиди възможно най-бързо на гинеколог. Тест за бременност след 2-3 седмици.
    Ползвай кирилица като пишеш.

Град
    пространството на Дисе
    Обичайно кога ти е овулацията?

До довечера да си си кирилизирала мненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си