.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    montana

Дали е бременна ?

Преди 4 дни имах полов акт с гаджето ми, който не е за 1ви път. Обаче на нея и закаснява вече с 3 дни. Тогава тя беше в овулация и го правихме без презерватив.Не се оплаква от нищо .. утре ще си вземе тест.Не сме палнолетни и не искаме бебето (ако има такова). Моля ви да ме посъветвате какво да правя

има голям вариант да е бременна ...

Еми ако си се изпразнил в нея честито...

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от shugababe112
    Еми ако си се изпразнил в нея честито...
    Всичко беше НА нея ..

А вие сте правили дефакто секс 1 ден преди да трябва да и дойде така ли?Защото ако е така момичето няма как да е в овулация.

Град
    montana
    А вие сте правили дефакто секс 1 ден преди да трябва да и дойде така ли?Защото ако е така момичето няма как да е в овулация.
    знам само че беше в овулация

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нещо овулацията й ти е тъмна Индия, май.
    Тестът няма да отчете вярно на 4-тия ден от акта. Честито.

Кажи на мацката да се включи да пише тук- дата на последна редовна менструация и продължителност на месечния цикъл.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Как разбираш, когато жена е в овулация?
    Щото на мене ми е трудно...

Град
    пространството на Дисе
    MeLikesPie, ако се самонаблюдаваш, се познава. Може момичето да си знае симптомите и да му се е оплакала. Обаче не се връзва такава късна овулация в случая...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нещо овулацията й ти е тъмна Индия, май.

Кажи на мацката да се включи да пише тук- дата на последна редовна менструация и продължителност на месечния цикъл.
    датата на последната редовна менструация й е 26-27 а продължителноста на месечния цикъл 5-6 дена

Град
    пространството на Дисе
    Ей, ще пометна вече!

Менструалният цикъл е физиологичен процес на циклични промени у полово зрялата жена. Той има средна продължителност от около 28 дни, като заема периода между две месечни менструални кръвотечения (менструация). За първи ден от началото на всеки менструален цикъл се смята началото на менструацията, която е външен израз на менструалния цикъл у жената.Тя продължава най-много до 7 дни.
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...BA%D1%8A%D0%BB

Мамка му, имате google.bg- ползвайте го!

Град
    пространството на Дисе
    Бе плюя на развеселяването. Колко клавиатури смених да пиша що е цикъл и що е менструация... За днес това ми е втора подобна тема, а ако броя и една от 22.02- предистория на една ескапелова история, стават три. Лошо ми става.
    Искам да им помогна, ама те са в трици и не могат да ми кажат това, което ми трябва.

Нали и закъснява 3 дни как няма да отчете?На опаковките пише,че отчита с 99% точност след първия ден закъснение.

Супер фен Аватара на storex
    Нещо зачестиха младите татковци
    Дано не сте оплескали работата, разкажи кво е станало като разберете :Р
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Едва ли на четвъртия ден ще е отделила достатъчно хормони,за да ги отчете тестът (моля,някой да ми припомни как се казваше въпросният хормон,че ми изскочи от главата)
    Човешки хорион-гонадотропин.Според мен би трябвало да отчете,направете го за всеки случай.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Едва ли на четвъртия ден ще е отделила достатъчно хормони,за да ги отчете тестът (моля,някой да ми припомни как се казваше въпросният хормон,че ми изскочи от главата)
    Човешки хорион-гонадотропин.Според мен би трябвало да отчете,направете го за всеки случай.
    Абе, ей, кръвният тест се позитивира на 11-тия ден от концепцията, а вие тук искате уринния на 4-тия ден да ви покаже вярно. Еми няма да стане!
    Нали и закъснява 3 дни как няма да отчете?На опаковките пише,че отчита с 99% точност след първия ден закъснение.
    Сега остава и да кажеш, че са минали 14 дни от акта, както пише на опаковката.

Е много забавно,аз питам и се уча.Щом казваш значи е така.Момчето е написало,че са минали 4 дни и че и закъснява за какво да казвам,че са минали 14.Прочела съм какво пише на опаковката и споделям информацията.Явно в момента могат само да чакат,пожелавам им късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си