- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите вие
здравейте, та въпроса ми е какво правите вие когато родителите ви ядосат за малоумни неща.....
изключвам си телефона мятам се у колата и изчезвам поне за 2-3 дена да им дойде акъла и да започнат да се съобразяват какво говорят
Стискам зъби и се старая да не си изпусна нервите...
доста познато чувство...ама всеки божи ден ми лазят по нервите вече наще...Първоначално написано от Greennight
Същото.. Просто гледам да се овладея и да не обърна внимание на това... Но в скоро време май и това няма да подейства..Първоначално написано от Greennight
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+ и слагам слушалките ии...talk to my hand :]Първоначално написано от Greennight
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Викаме си...аз много се паля,накрая се махам и като ми мине вичко постарому.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отговарям им.
То не се търпи бе,в резултат на което баШатата счупи монитора ми и ми взе нов.![]()
i az taka kre6tim si i sled nqkolko 4asa mi zvunka po tela i mi vika ''mamence kak si''(MI KAK DA SYM MAMENCE)
Почвам да крещяИ майка ми започва да говори някакви глупости!!!Не мога да си мълча,когато знам,че съм права. (и като не съм права също)
![]()
Това сякаш аз съм го писалПървоначално написано от Vikito0o
. И после майка ми крещейки- няма да ми държиш такъв тон
![]()
.
Първоначално написано от GD
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
гледам да не им обръщам внимание, но когато прекрачат границата и аз си отварям устата![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
И при мене така.Първоначално написано от kuklichka_bg
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Първоначално написано от GD
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me