.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 153

Тема: 8 март

anonymous708973
    Guest
    До горния пост: Книга?

Тоя 8 март ще съм леко безпарична, та сигурно ще й купя голяяям букет Може да платя на доставчик, за да се изненада... И вътре да има бележка - "Извинявай, че понякога ти лазя по нервите"
    Сериозна съм за бележката.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    крайно време е
    +
    да не е спам: и аз още не съм решила.. тя си има всичко.. че скоро и рожден ден има.. голям зор е да и избера нещо..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Тази година ставам на 16.
    Книга-единствената книга,която майка ми чете е библията..много е вярваща..пък и не знам какъв жанр харесва
    Колекцията със снимки е добра идея..само че нямаме много наши снимки,но все пак ще намеря поне 5-6 от албумите
    Благодаря за съветите

Момичета,а дали ще може да снимам няколко наши снимки,само че в по-малък формат и да ги наредя в една рамка,а отзад (за фон ) ще сложа някакъв цветен лист.Сега го измислих,и реших да ви питам

Супер фен Аватара на Shia
    Само аз ли мисля,че не снеки се заяде първа....

На майка роза, на майката на гаджето роза

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HotHeaded
    Момичета,а дали ще може да снимам няколко наши снимки,само че в по-малък формат и да ги наредя в една рамка,а отзад (за фон ) ще сложа някакъв цветен лист.Сега го измислих,и реших да ви питам
    Според мен ще е много хубаво Може към това да добавиш малка картичка с някакво пожелание от рода на '' Бъди винаги усмихната и красива,ти си една истинска жена! Обичам те '' знам ли,мен ме кефят такива 'мазнотий'
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Купила съм и маркова чанта за 50 лв. + цвете,разбира се! Но не разбирам защо трябва да има определен празник, в който да се сещаш за жената! Трябва всеки ден да я обгръщаш с любов!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    снеки меки беики феки ти да мълчиш фейк тъп.
    (

(
    ЯЯЯ Нъ майкати ф п****та Върви ма свиняя грозна тъпа и ТЪПА ще наричаш майка ти !!!!!!!!!!
    Мойто момиче... Хайде да не се държиш като каруцар, за да не си понесеш последствията,а?
    И какви Ще са ми последствията ма СМЕШКOOOOO Майка ти мръсна такава каруцар на Нея ще викаш ма като си модератор на кфа ми се прайш виш се кфо приличаш първо да Не Очакваш Че ще Тръгна Да ти Се мазня Аз Тука като всички праят Боклуци такива Ай Сиктир ....
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    (

(
    ЯЯЯ Нъ майкати ф п****та Върви ма свиняя грозна тъпа и ТЪПА ще наричаш майка ти !!!!!!!!!!
    Мойто момиче... Хайде да не се държиш като каруцар, за да не си понесеш последствията,а?
    И какви Ще са ми последствията ма СМЕШКOOOOO Майка ти мръсна такава каруцар на Нея ще викаш ма като си модератор на кфа ми се прайш виш се кфо приличаш първо да Не Очакваш Че ще Тръгна Да ти Се мазня Аз Тука като всички праят Боклуци такива Ай Сиктир ....

С извинение ,но мисля,че момичето има проблем.И май е за лудницата!

Ам,по темата мисля да и купя цвете,заедно с дамска чанта или може би да направя рамка с наши семейни снимки,нещо такова (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

neeDaBosS благодаря,много ми помогна

Мега фен Аватара на Colouring
    Бе,хора,оставете я тая да си приказва,просто не й обръщайте внимание.НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА!
    По темата-аз на мойта мислех да й взема една книга-обича да чете,ама се отказах.
    после мислех за чанта,ама нямам достатъчно спестявания-ако е чанта,ще преджобя татко.
    третото ми хрумване беше някакъв хубав парфюм/дезодорант.
    и цветето е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз на мойта исках да и взема гравиран ключодържател специално за нея,ама нещо не ми се намират 10 лв...трябва да измисля нещо.

Цитирай Първоначално написано от nerwna
    (

(

[b]С извинение ,но мисля,че момичето има проблем.И май е за лудницата!
    Не съм за лудницата!!
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HotHeaded
    neeDaBosS благодаря,много ми помогна
    Много се радвам,че съм помогнала
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    (

(

Не съм за лудницата!!
    СМЕШКоОоУ направи огромна грешка
    Като всички тук сме боклуци за кво си се регистрирала, да ни доказваш колко сме ------> под теб и колко си велика, да ти кажа честно и аз когато бях на 8 мечтаех да бъда кралица на света с дъъъъълга розова коса и по цял ден да обикалям на гърба на бял еднорог.. за жалост пораснах и имам доста по-реалистични представи за света, жалко е че си 94 и че си по-голяма от мен пък се излагаш така лошо
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

(

(
    Лош ход, Миминко и може да те банне...
    Аман от комплекси дето са силни само зад клавиатурата... Успокой се и най-добре земи на майка си едно кокиче, не се излагай!

По темата - чудя се...

Фен
    Град
    Пловдив
    Моята майка обича цветя и то много и сигурно на това ще се спра за подарък и картичка разбира се

Супер фен Аватара на gabri3lla
    На моята майка съм решила да и взема три рози направени по някакъв интересен начин и картичка.Не се сещам за нещо,което да няма.Все пак важното е да е от сърце.

П.С snekity94
    Спри се вече бе,момиче. Много ти е грозно поведението,наистина.Това, е си във форум,където никой не знае коя си не значи,че ти е позволено да хвърляш безпричинно обиди по останалите.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Кутия бонбони Мерси, опаковани и с панделка

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    (

(

Не съм за лудницата!!
    СМЕШКоОоУ направи огромна грешка
    Като всички тук сме боклуци за кво си се регистрирала, да ни доказваш колко сме ------> под теб и колко си велика, да ти кажа честно и аз когато бях на 8 мечтаех да бъда кралица на света с дъъъъълга розова коса и по цял ден да обикалям на гърба на бял еднорог.. за жалост пораснах и имам доста по-реалистични представи за света, жалко е че си 94 и че си по-голяма от мен пък се излагаш така лошо
    Като Си По Малка От Мен Си МълчИ..... Не Ми Се ПРай На Отворена..пикла
    на живо едва ли ще може да ми го Кажеш...

Мега фен Аватара на Colouring
    ГОСПОДИ,КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ?????????????????
    'Баси съществото,думи нямам.
    Глупостта е безгранична!
    Момиче,схванахме вече,че само се опитваш да създаваш скандали и си фейк,ама спри се,моля те!Нямаш представа колко си СМЕШНА отстрани.Осъзнай се,излез от форума и тичай към леглото.
    Съжелявам те,сериозно.Дано някой ден да ти дойде малко мозък в главата.Силно се съмнявам,ама ти го пожелавам от все сърце.

Ами още не съм решила - по принцип аз, сестра ми и тати се организираме и ѝ подаряваме нещо заедно. Ама тази година мисля да направя и нещо сама - ръчна изработка. Само да измисля какво.. :Д

P.S Ох, от сърце ѝ се смея на тая снекиту, моля ви не я банвайте, че да има поне някой форумен шут

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хаха, снеки мила аз ли не бих ти го казала на живо.. да се смея или да плача.. Да по-малка съм, с колкото и години да е определено не се нахвърлям на всеки в този форум, нито пък изтъквам колко съм красива, печена, умна, харесвана и така нататък, имам респект към другите потребители, въпреки че е "задмониторно" .. И аз мога да ти ръся тук обидите до 1001-та нощ но нали знаеш че всеки зад клавиатурата и на думи пребива всички, и е най-великия в света, ама точно на живо сте едни (с извинение) пикли и пикльовци дето ще те отминат с 300 като пътен знак ако те видят... Жалко че си '94 и пишеш по този начин, да не изгрубея, но когато аз се бях научила да пиша/чета като хората, ти сигурно все още си минавала права под масата.. Съжелявам те теб, и хората като теб, но все пак в живота винаги ще има тарикати и балъци, или иначе казано псевдо тарикати..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от SexyChick7
    Авторке..На Твое Място ще избера Момичето
    мн0го повече ще има за какво Да Говорите И да се Разбирате
    ти на колко си ? и колко време си била с момиче ?

не ме убеждавай няма да тръгна с нея

амии на 15 съм.
    Бях в същото положение като теб за тфа Ти Го Пиша.
    бях с момиче.. н0 в същото време ходих с момче но той не разбра не му казах и Едното няма общо с другото..различно е И Мога да Ти Кажа че к0гато си с момиче е мн0го п0 Хубаво и приятно

Момчетата са ПРОСТИ !
    Не заслужаваш да ти се подиграе както правят Всички няма смисъл Да Се завимаваш с някфи б0клуци ...остави г0 не се излагай !!
    На твое Място Не Бих се Замисляла, и Бих тръгнала с момичето.
    Е колко да е голяма ?!?!?
    Ох, до са и се рових в мненията .. дали не ми е забавно тая вечер

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от SexyChick7
    Авторке..На Твое Място ще избера Момичето
    мн0го повече ще има за какво Да Говорите И да се Разбирате
    ти на колко си ? и колко време си била с момиче ?

не ме убеждавай няма да тръгна с нея

амии на 15 съм.
    Бях в същото положение като теб за тфа Ти Го Пиша.
    бях с момиче.. н0 в същото време ходих с момче но той не разбра не му казах и Едното няма общо с другото..различно е И Мога да Ти Кажа че к0гато си с момиче е мн0го п0 Хубаво и приятно

Момчетата са ПРОСТИ !
    Не заслужаваш да ти се подиграе както правят Всички няма смисъл Да Се завимаваш с някфи б0клуци ...остави г0 не се излагай !!
    На твое Място Не Бих се Замисляла, и Бих тръгнала с момичето.
    Е колко да е голяма ?!?!?
    Ох, до са и се рових в мненията .. дали не ми е забавно тая вечер
    Момичето вярно си е глуповато и си няма работа, та поради тази причина си търси къде и как да се прави на интересна, но и ти не я превъзхождаш по акъл, след като си стигнала чак до там, че да търсиш и четеш мненията и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си