.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153

Тема: 8 март

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Ами още не съм решила - по принцип аз, сестра ми и тати се организираме и ѝ подаряваме нещо заедно. Ама тази година мисля да направя и нещо сама - ръчна изработка. Само да измисля какво.. :Д

P.S Ох, от сърце ѝ се смея на тая снекиту, моля ви не я банвайте, че да има поне някой форумен шут
    Б0жееееееееее ТИ ЛИ ми се смееш ??????? ;Моля те...махни тоя аватар че ме Изплаши. Ако тва на него си ти.. просто се самоубий
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Към всички тука....б0клуци такива смешни сте и м0же единствено да ми заавиждате много сте ми смешни като сте глупави, малки или Грозни като тая по нагоре..Не Съм Ви Виновнъъ Аз б0клуци
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Към всички тука....б0клуци такива смешни сте и м0же единствено да ми заавиждате много сте ми смешни като сте глупави, малки или Грозни като тая по нагоре..Не Съм Ви Виновнъъ Аз б0клуци
    На какво да ти завиждаме ?!? На мизерният ти мозък?? "Боклуци" - а/у,ти не си човека който ще ни казва дали сме такива или не .. ! Гледай себе си (; Комплексарка , " грозни " ,ние се харесваме такива каквито сме ,и няма да се променим заради едно дете което се мисли ,че е на върха на всичко .. Ем,да на върха на простотията си ( ; "СНЕКИТУ" ...

По темата: Мисля да направя една нова семейна снимка,да купя рамка ( мисля да е доста голяма ) и да и го подаря. Няма да е кой знае какво,но мисля,че майма ми ще го хареса,Тя го заслужава.

Respect - Майка ми!

Една жена която винаги е била до мене,една жена която ми е пазила гърба,една жена това е МАЙКА МИ! Благодаря ти за нея Господи (-;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Хаха, снеки мила Жалко че си '94 и пишеш по този начин, да не изгрубея, но когато аз се бях научила да пиша/чета като хората, ти сигурно все още си минавала права под масата..

Аз когато съм минавала под масата ти не си Била Родена беееее кфо ми се прайш на велика ..научила се преди мен Да Чете или Си Акала в Гащите Като Съм чела аз Ъ?

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    в какво превърнахте хубавата тема ...

Цитирай Първоначално написано от nerwna
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    На какво да ти завиждаме ?!? На мизерният ти мозък?? "Боклуци" - а/у,ти не си човека който ще ни казва дали сме такива или не .. ! Гледай себе си (; Комплексарка , " грозни " ,ние се харесваме такива каквито сме ,и няма да се променим заради едно дете което се мисли ,че е на върха на всичко .. Ем,да на върха на простотията си ( ; "СНЕКИТУ" ...

По темата: Мисля да направя една нова семейна снимка,да купя рамка ( мисля да е доста голяма ) и да и го подаря. Няма да е кой знае какво,но мисля,че майма ми ще го хареса,Тя го заслужава.

Respect - Майка ми!

Една жена която винаги е била до мене,една жена която ми е пазила гърба,една жена това е МАЙКА МИ! Благодаря ти за нея Господи (-;
    Всъщност повече от вас съм..много повече от Всички вас Съм
    и НямЪъ Съмнение Че Момичето По- Нагоре Плаши Всеки с физи0номията си Н0 Не тфа е л0шото а тфа че не 0съзнава и има с сам0чувствие на красавца казах 1000 пъти ДА РАЗКАРА тфа нещо ГРОЗНО от аватара си Тая н0щ няма да спя ЪъЪъъ ужасс

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    в какво превърнахте хубавата тема ...
    мммммм Да Тука Наистина има ужааасно Злобни Момичета и съсипахте Темата
    Голяма работа че ще е 8ми март цветя и глупости ..чудите се кф0 да Измислите

Мега фен Аватара на Colouring
    Аре,снеки ли си,к'ва си-махай се,че разваляш всяка тема.
    бахти злобното,тъпо,кухо и прокелто същество.
    Осъзнай се и бЕгай,че не си за пред хора.

Ейх, снекиии, най - жалката си просто бееее
    Човек к'вото и да ти каже, сеш' се, че ти пак ще си тъпа. Половината форум ти казва колко си бездарна и малоумна, а ти продължаваш .. спокоо

edit: Вижте какво намерих за подарък за мама:
    http://podaraci.us/popup_image.php?p...2ab89a0db508ea
    Струва ми се доста мило и ако го поднесете написано с ваши думи ще бъде доста трогателно..

I ♥ machoka Супер фен
    Човек к'вото и да ти каже, сеш' се, че ти пак ще си тъпа. Половината форум ти казва колко си бездарна и малоумна, а ти продължаваш .. спокоо

Струва ми се доста мило и ако го поднесете написано с ваши думи ще бъде доста трогателно..
    Много ми харесва!
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на vagarious
    Абе момичета искам да се възползвам малко от темата.
    Та .. чудих се много, но не успях да измисля подарък - тя всичко си има.
    Спрях се просто на една кутия бонбони, заедно с цветя, но исках да ви попитам - откъде мога да си купя опаковъчна хартия, панделки и т.н. !?
    Айде цветето от магазина ще ми го направят, но как да дам и бонбоните .. Нещо не разбирам ...
    Какво мислите ?
    Big or small, lies are lies!

Ами опаковъчна хартия има по принцип в големи книжарници, понякога в цветарските магазини или в магазините за керамични бижута ("Мънисто") и арт магазините ("Слънчоглед", "Арт бокс"). Също така можеш направо да занесеш кутията бонбони в някой цветарски магазин, където ще ти я опаковат на място с цветове по твой избор и няма да ти излезе повече от 5 лева. В "Мънисто" също опаковат всякакви подаръци.

Мега фен Аватара на vagarious
    Хмм.. ясно.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Варна
    Здравейте, искам да подаря на майка ми нещо ръчно изработено от мен, но нямам никаква представа.. Дайте ми някакви идеи..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    аз ще и взема червило понеже ми каза, че иска ново

Еми аз сега се сещам за едно може ако имаш на майка ти снимки през годините преди да си се родила и след това на майка ти баща ти брат/сестра ако имаш и да ги подредиш в албум ама някакъв по елегантен. Цветя задължително и няква картичка. Ама каквото и да и подариш ще и хареса

I ♥ machoka Супер фен
    Ей това със снимките е много добро..едно красиво послание ще свърши прекрасна работа!!!
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на qsiii
    и аз се чудя какво да и взема,защото тя не ползва гримове. Някакви предложения ?
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Ще й взема цвете в саксия.

Аби Ти тЪпа Ли си Или се не видиш на кф0 мязъш Айде м0ля ти се б0клук за мен е 0бида да пиша с такова нещо

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Аре,снеки ли си,к'ва си-махай се,че разваляш всяка тема.
    бахти злобното,тъпо,кухо и прокелто същество.
    Осъзнай се и бЕгай,че не си за пред хора.
    Аз Ли Съм Злобна

Я моля ви се Всички да пр0четът Първите ми Коментари в ф0рума, Там Се Вижда че пиша Съвсем н0рмално и се Държа д0бре с Всички...н0оооо попаднах на злобии Като вас ..И по точно на Завистливи и злобни Сега И аз КатУу Вас Щи ПиШъъ
    :P :P

Оф, аре земи млъкни вече, никой не иска да ти чете бездарните и покъртително малоумни коментари. НИКОЙ няма да отрази мнението ти! Спри да си показваш селянията в темите във форума.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    абе снеки smiirnoff ако е грозна ти кво си?спри да спамиш всяка 2 тема с малоумните си мнения ,който винаги са не на място... за ква се мислиш за наааааааай-великата ли? не празнуваш Баба Марта,не подаряваш нещо на майка си на 8 март...е Коледа празнуваш ли поне? или в твоя свят няма такива 'глупави празници'...

иначе тва с лалетата и надписа в рамка е жестоооооко! :]

vagarious ами помоли за опаковачна хартия в магазина за цветя? мсиля,че би трябвало да имат ;Д или се разходи малко по кварталните магазини,левчетата и така..и може да купиш червена опаковъчна хартия и нали знаеш онея кутиите с бонбони на милка във формата на сърце.. ще стане супер :]

аз на моята майка ще и подаря ново портмоне понеже наскоро нейното се скъса
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Абе момичета искам да се възползвам малко от темата.
    Та .. чудих се много, но не успях да измисля подарък - тя всичко си има.
    Спрях се просто на една кутия бонбони, заедно с цветя, но исках да ви попитам - откъде мога да си купя опаковъчна хартия, панделки и т.н. !?
    Айде цветето от магазина ще ми го направят, но как да дам и бонбоните .. Нещо не разбирам ...
    Какво мислите ?
    Откъде си?

По повод снимката с лаленцата и надписа: Готино е, а ако и няма липсващи запетаи, ще е още по-готино.

Аз поръчах портмоне на майка ми, понеже скоро не си е взимала и мисля, че ще се зарадва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си