Sneky забавна си хахахРазвесели ме!
![]()
Ама боже, кво се занимавате с нея бе не виждате ли че се пали от най-малката думаТакаа че тя да си гледа работата да ви псува и обижда
После ние сме били боклуци, хах
![]()
А иначе аз в ейвън и бях харесала един мн хубав пръстен-часовник за 35 лв ..![]()
Първоначално написано от LaChupacabra
Аха ясно.Аз имам идея от къде мога да купя(от моя град), но исках г/д ориентировъчно да кажете в какви магазини да търся - сега вече знам, а и мненията ни съвпаднаха.Супер.![]()
PinkPan7her от Плевен.![]()
Big or small, lies are lies!
snekity94 - Това на снимката ти ли си ?
Все още не съм решила какво ще й дам, но може би едно цвете с картичка. За сега само за това съм се сетила. ;х
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Коледа харесвамПървоначално написано от LaChupacabra
други празници не![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Аз съм:PПървоначално написано от xxcherry
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
ХАХАХА,ако искаш го кажи още 2000 пъти да си махне аватара .. Тя няма да го смени само защото на 'снекиту' не и харесва ?!? Ти ли ще определяш кой какъв аватар да има,не ми стана ясно ??!?! ОМГ,ауде много ти здраве (-;Първоначално написано от snekity94
И не ми стана ясно с какво си повече от нас ?? Хайде де похвали се ? Да видим с какво си повече от нас ? А това на аватара си ако си ти .. Май аз няма да мога да спя тази нощ .. ;х![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Вие май още не сте разбрали,че тва снеки е фалшива регистрация на някой,който иска да ви дразни (и както виждам успява).Не е нужно да й обръщате внимание![]()
По темата : Не съм решила още,но май ще е или портмоне,или цвете.
Първоначално написано от nerwna
Определено съм п0 хубава 0т вас тук ..Които Не Смеете И сникка Да Си Пуснете :P А тая smirnoff ли кфа е п0 Зле изглеждащо м0миче наистина от нея не съм виждала ами че и аватар си сложила![]()
![]()
![]()
![]()
стига си се заяждала,стига си спамила темата бе момиче!
виж се ти каква си и после говори за другите! смешка...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ей супер...Първоначално написано от kalpazanka
Kalpazanka,от къде си взимаш парфюм,душ-гел итн с мирис на лимон?
Аз много рядко ги срещам,a ca ми любимите.
към темата : може би или колие или гривна + парфюм .. не съм решила ощеще избирам понеделник
![]()
към сенкито : престани навсякъде да пишеш като не ти отърва ... се махни !!!!!!!!!!!
1 . не си интересна
2. абе момиче мина модата на ,, т0ова тЪпу писЪни "
3. празник е .. като пораснеш ще разбереш![]()
4. спри се щото най-вероятно си някакво 10 годишно гойно което по цялден седи в теенпроблем.нет и спами![]()
5. спри да показваш мозъчната си недостатъчност щото никой никога няяма те вземе на сериозно !!
НЕ СИ ИНТЕРЕСНА !!!!! ПРЕСТАНИ ДА НИ ПОКАЗВАШ КОЛКО МОЗЪК ИМАШ ... НАВСЯКЪДЕ!!!!!!!!!!!
кфа си Ти Да Ми Казваш Как Да Пиша![]()
..и не ми говори за Минала м0да..щото в другата тема Обсъждате Нещо На което Му Е минало м0дата Преди 40 години!!!!!!
![]()
![]()
Ти завиждаш Както всички други :P
хахаха .. ами да тръгне човек с изправена коса и топирана на бал . логично ли ти звучи ?
кажи чесно на колко си ???????![]()
А логично ли ти звучи Да Тръгне с прическа Като баба И е била на бал....САМО за да е различна ?Първоначално написано от iwssuto
Защото в ф0лума не знам защо Всички бягате от модерното..само когато ви е изгодно. Моята прическа била минала от мода...а тази от 40 години не? така ли![]()
![]()
Колко момичета виждате да ходят с кокове На Главите по улиците? Аз мисля че 0 !Така че Не Спорете с мен
Абе момиче наистина ли си толкова тъпа,че не правиш разлика между ежедневна прическа и прическа за специални случаи?!
Много ясно,че няма да видиш момиче с подобна прическа на улицата,но и никога няма да видиш момиче с прическа като твоята на бал/банкет/сватба/делова среща ако щеш ...
Прави разлика между ежедневие и официални събития,по дяволите!!!И за твое сведение тези прически са изключително модерни през последните 2-3 месеца ... Изоставаааш
Едит:Май започваш да бъркаш темите ...![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
оф ти си била много зле !
значи както ходя на улицата така и да ида на балът си ли ?
Както изляза с блуза дънки и гуменки може битака да се явя на балът ?
на балът си всеки трябва да е уникаленпо-хубаво не си прави балът че ще ти се смеят
![]()
снеки много много си зле .. имаш някакви отклонения .. ходи се прегледай .. изглеждаш ми толкова гнусна на снимките където си постнала .. ;х едва ли те харесват толкова много момчета както твърдиш ахахаах щом си ходила с момиче няя кво да говорим извъртенячка .. ау бягау някъде се гръмни бее .. . ф нагло противно грозно тъпо .. гнусно същество .. !! никой не ти завижда за нищоо на кво да ти завиждаме .. ахахаах на грозния стил на еднаквите ти коментари на тъпата ти глава дето нищо не влиза в нея .. ахуау или пък на каруцарското ти държание ..) ахуауах .. толковаа си злее ... ии кво мислиш си че като обиждаш другите и им казваш че са грозни се засягат ли ? ахауауха не си създавай грешни впечатленияя .. !! Айдее изрод гаденн дано някой да ти разбие тъпата глава ...
![]()
По темата : Със сестра ми ще и подарим чаша с наша снимкаа :P
Хайде престанете вече .. погледнете на какво заприлича хубавата тема.Какво сте тръгнали да спорите с фейк профил - всичко е една безсмислица и вие й се връзвате !? ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМЕСЯТ МОДЕРАТОРИТЕ !!!!!
Първоначално написано от "vagarious
съгласна...
оу иначе мислите ли,че е хубава идеята като и взема портмоне вътре да сложа моя снимка?![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Добра идея .. може да сложиш и една от онези мъничките картички, като добавиш ако искаш някое хубаво послание или просто едно "Обичам те."Първоначално написано от LaChupacabra
Според мен, много ще се зарадва и жалко, че моята си има все още здраво портмоне.![]()
![]()
Показа ли си злобата ма грозноооооПървоначално написано от Nansu
![]()
Видя че съм по хубава и завиждаш. ..Ама Свикнала съм да ми завиждат такива като теб в даскал0 бол така че Не ме дразниш Радвам де:P
това за портмонето е добра идеа !![]()
аз мисля да подаря да кажем или някакво бижу или нещо друго + стих( който съм измислила аз ) ... мислите ли го за добра идеа
![]()
Виж са малка тъпа пикло:
1. НИКОЙ, ама НИКОЙ не се интересува от мнението ти, комплексираните ти коментари, пълни с правописни грешки и бездарното ти и малоумно мислене.
2. Защо продължаваш да пишеш, като вече абсолютно всички само ти се забавляват на мненията. Мислиш ли, че някой ще завижда на една гнусна, нечистоплътна пикла, която на всичкото отгоре е с фейк профил. Сериозно, МИСЛИШ ЛИ![]()
![]()
![]()
3. Моля ти се, разкарай гнусното си същество и цялата помия, която съдържа мозъка ти от форума, защото освен да забавляваш хората, НИЩО друго не правиш.
4. И ти мислиш ли, че някой ще се засегне от детските ти коментари?! Ми не![]()
![]()
На жалко и гнусно момиче като теб, което се представя за някоя си друга, мисли се за "красива" и на всичкото отгоре е с най - голямото самочувствие, само че без покритие, мислиш ли, че хората тук във форума ще вземат на сериозно глупавите ти коментари??? Ми НЕ![]()
И сега, каквото и да ми отговориш, просто ще е излишно, защото искрено ще ти се смея, жалка лигла![]()
Стихът е много добра идея. Една майка би се зарадвала най - много на искрените думи на детето си. Те са безценни и не могат да се сравнят с нова чанта, епилатор или каквото и да било.Първоначално написано от iwssuto
Ако мислиш да пишеш стих, може да го напишеш на цветен лист, а листа да сложиш в подходяща рамка и да ѝ го поднесеш така. Мисля, че ще бъде доста трогателно. По - назад в темата бях пуснала снимка, може да я видиш![]()