^Значиии ще кажа така..предпочитам 1000x1000 пъти да съм Нечистоплътна 0тколкото Плашило като теб![]()
![]()
Тука въпроса е ТИ от къде вземаш т0ва самочувствие, Аз На тфое място бих се застреляла
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Ами направи услуга на всички ни и се застреляй!Първоначално написано от snekity94
![]()
Смея ти се просто![]()
То тия снимки май не са нейни![]()
Като и слушам разсъжденията и ми става лошоо...![]()
Мн ми е забавно като чета какво пише (не само тук,но и в нейната тема за миенето на зъбите...)
По темата:Ще взема на мама цветя и парфюм предлолагам,но подаръка ще бъде и от брат ми.
мерси много![]()
обикновенно стихове пиша но теми трудно мисля сега си имам тема и се надявам да го направя добремерси много ,, smiirnoff ""
![]()
оф пак ли тая беее
стига си спамила безмозъчна патко!
и снимките не са нейни!
проста работа...![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Снимките са си мои..н0 тебе по една пр0ста причина няма да те нападна и няма ти я кажаПървоначално написано от psych0
:P
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
не са твои, познавам момичето, а тя няма профил тук!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не Бъди Толкова сигурнаПървоначално написано от psych0
и ти казвам п0 друга причина не те нападам
кажи плашило на майка си,че те е родила..малка тъпа селянкаПървоначално написано от snekity94
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
пиши ми да ти пратя :PПървоначално написано от iwssuto
Ти пък кфо се засягъъш тфа не се отнасяше за теб а за онова плашилоПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
ти не си грозна :P
миличка момичето не е плашило..всеки си има свои красиви черти..можеш да се държиш добре,но не го правиш?! осъзнай се,моля те![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ох .. спора завладя хубавата тема .. да бяхме обяснили на заядливото момиче - snekity94 , какъв празник е 8 март //да вземе да изненада приятно майка й , в благодарност на всичко .. // , защото явно , до колкото ми стана ясно .. не знаеше .... но има хора , които всеки ден са на заядлива вълна , май сварихме на такава .. не си заслужава отделеното внимание , когато се види , че никой не пише , ше и стане скучно!!! Нека си спами .. и пише безсмислени обиди и глупости ..
За 8 марттт: А за подарък ..Първо , предложенията на всички ви , по-горе са много хубави и оригинални , а аз за моята майка , мисля да взема цвете и някоя по-голяма и хубава картичка , която да побере някое трогващо , написано от мен пожелание / стихотворение / .. А като предложения .. много зависи от вкуса .. но може / някой се поврарят от горешните мнения / , та така , може да е цвете в саксия / аз подарих кактус за Коледа
/ , ваза , икона , някаква по-лека козметика / ако майките ви се гримират поне малко / - червило или да речем молив , за тези , които ползват крамове- кремове , ако сте издебнали харесалата й - чанта ... дори и може чаша .. или ако искате , но то не е баш индивидуално , като за цпециален податък , защото всички ще го ползват , може чинйи , чашИ , покривка и др. дом. потреби!
![]()
.. ААА .. и да не забравя да добавя , че ако вземем някой по-голям подарък , то ще е семейно
![]()
ох . темата се превърна в спорзаради сенкиту искате ли да направя но да не я допускаме да пише
![]()
от 8 страници, седем е изписала форумния трол и тия, които и се връзват.много тъжно.
whatever, не знам дали да и подарявам нещо аз, т.к. нещо ме изнервя хипер много напоследък и мислех да го отложа подаръка + че съм във финансова криза. Но не знам. Най-вероятно ще и взема една кутия бонбони + цвете (откъснато, защото миналата година и подарих рози в саксия и така ги умори, че нямам думи. втори път такива 'сложни' цветя няма да и подаря)
за форумен трол проверете в гугъл
Първоначално написано от snekity94
мухаумахуахамуха..
Момиче не виждаш ли,че всички в тоя форум ти се подиграват??
Не разбираш ли,че ставаш смешна?
Всеки човек си има чар..Но пък на тебе не ти влиза в работата да преценяш кой е хубав и кой е грозен "ГОЛЯМАТА ХУБАВЕЛКА"(-:
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Ааа относно цветята с доставка и бележка вътре, как става всичко това? Кой ги доставя?
P.S Модератори, къде сте за Бога? Не вярвам да не виждате, че има едно освирепяло във форума. Моля ви свършете си работата и върнете нормалния облик на темата .
Мале. Спрете се вече. И вие напирате и тя ви отвръща, и защо?
ПТ. Още не знам какво да й купя, но ще бъде общ подарък с баща ми!
Ох, извинявам се, че по-голямата част от мнението ми няма да бъде по темата, но аз и без това в момента се колебая между портмоне или снимка в рамка на мен и сестра ми. Ех, нямам много време да го измисля...
Таа, тоя паразит и тук ли е плъзнал? Лелее!Много си зле, дребно, много си зле. Не ме интересува дали профила ти някъде си е фалшив. И няма какво да й се връзвате, момичета. Да си бълва лайн.ата там!
Предлагам да не й отговаряме изобщо. Странно защо това момиче поразително ми напомня на едно друго, което сега е изчезнало, но просто ме удиви с един от коментарите си, нещо от типа на: ''Аз имам стегнат задник. Дори една приятелка ме пита какво правя за него, но аз и казах, че по природа си е стегнат''. Мухахахах!
Кифла ли беше, мекица ли беше, не помня!
П.С. Ако не си цензурирам коментара до модераторите дали ще ми обърнат внимание?![]()
Кифлата сигурно .. тя къде изчезнаПървоначално написано от stelkastel
![]()
По темата - сигурно някакъв букет ще и купя.
Първоначално написано от SunshineGirl317
Казаха че кифлата е напуснала п0 нейно желание пратиха ми линк към тема за нея и се сетих![]()
В една от темите ми, ми беше п0могнала с една задача д0 Колкото Знам разбира от химия![]()
Сребърен пръстен (sun)
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
Ох..Чудя се все още.Мислех си за кутия от бонбоните,които иска да опитаНо те са към 12 лева,а аз,ако не измъкна още 3 лева от баща ми няма как да и я купя
![]()
X.O.X.O :]
Хмм.. и аз тази година , все още нищо не съм измислила.. а то не остана време![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...