Миналата година подарих на майка ми козметичка чантичка с кремове за лице вътре. Тази година още не съм измислила, но видях в интернет рецепта за много красиви сладки. Ако успея да ги направя ще е много добре.
Предполагам,че на нещо направено саморъчно ще се зарадва повече !
В краен случай ще мине с един букет или цвете в саксия !![]()
Смятам да й взема парфюм, малко беше развален ефекта на изненадата, понеже я питах какъв точно иска, ама карай, важното е, че ще е нещо, което със сигурност харесва.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Егати-не очаквах 9 страници за това...нещо?Тая е ебати жалката картинка-момичета не се занимавайте,ние сме НАД тези неща,а тя...тя нека си е тя.
ПТ-парфюм съм и взела,миналата година и подарих мое стихотворение и много го хареса-ще видим може и нещо подобно-ще импровизирам
Smirnoff-плс не и се вързвай-хубава си и лъчезарна![]()
Труден въпрос...Цветя, картичка и мякакво шалче, може би...
Първоначално написано от britzy
![]()
smirnoff е дори п0 Грозна и от теб
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Мила, никого не го интересува мнението на някаква пикла с фейк профил, сеш' се?!Първоначално написано от snekity94
![]()
Виж аз пак ще ти го кажа,но този път за последно-аз си лягам всяка вечер с момче,което ми казва колко съм красива-не ти.Из-чез![]()
![]()
ПТ-казах-парфюм и мисля букет от бели и червени рози
Тебе пък кой те питаПървоначално написано от snekity94
![]()
аз ще и купя някакъв шал ..+ нещо допълнително
![]()
абе senkity94 никой не вълнуваш ходи си гледай детските щот можее да си на 16-17 ама акъла ти е за 9 годишно.. спри се щот не си мисли че си далче ... българия е малка
Леле, видях един сравнително нормален отговор от нея и реших, че ще се поправи, но явно съм сбъркала.![]()
Чудя се какво да подаря на мама. Колебая се между някакво малко цвете в саксия или снимка в рамка. Знаете ли горе-долу колко пари ще ми трябват?
Днеска сутринта купих подарък с татко.![]()
Първо мислихме да отидем да й вземем букета,ама видях супер сладките цветя в саксия и й купих от тях!Много е красиво цветето,доволна съм.
След това отидохме до козметичния магазин и й взех крем за ръце(тъкмо се оплакваше,че й е свършил) и един дезодорант.
Мисля,че ще е това...
Лелеее.....7 март сме, а още не знам какво да й взема!
Веднага отивам до козметичния, че друго не ми остава!
Аз на моята й купих бонбони "Мерси" и отидох панделки да ми сложат.Купих и една много сладка картичка,която си има хубаво стихче.Ще напиша вътре само "Обичам те".Скромно е, но съм сигурна, че ще се зарадва много.Ето какво се получи: http://prikachi.com/images/817/3065817d.jpg Ще кажа на тати да й купи цветя, защото аз фалирахи това ще е.Доволна съм от себе си.
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз днес купих картичка утре ще купя и цвете според мен това е достатъчно може и кутия бонбони да взема но не е сигурно .![]()
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
vagarious може ли да ми кажеш какво пише на картичката. Не мога да намеря никакво подходящо стихотворение.[/i]
Immortalbeloved пише следното:
"Моя майчице любима,
най-грижовна,най-добра,
мила,нежна,всеотдайна,
за мен най-скъпа ти си на света!
Две думички ще ти кажа само:
обичам те
МАМО
Big or small, lies are lies!
Ау, много е хубаво. Благодаря ти!Първоначално написано от vagarious
![]()
На моята и взех един много хубав зелен шал,който ще й подчертава очите.
аз купих на мама много сладко колие с цвете и едни домашни пантофки, които си беше харесала от много време + цвете.![]()
Аз пък току-що й купих един козметичен комплект (измиваща пяна и крем) и една кала (това е вид растение, което първоначално определих в магазина на лале), която е изключително красива!
![]()
Аз и купих една красива кутия с различни бонбони вътре и утре ще и взема огромен букет от калии (любимите и цветя).
Само остава да намеря и подходяща картичка.
Аз и купих душ гел, лосион за тяло и едно цвете в саксия. Мисля, че ще остане доволна, дано и хареса.Нямам търпение да дойде 00.00ч. да и подаря подаръка.