До горния пост: Книга?![]()
Тоя 8 март ще съм леко безпарична, та сигурно ще й купя голяяям букетМоже да платя на доставчик, за да се изненада... И вътре да има бележка - "Извинявай, че понякога ти лазя по нервите"
![]()
Сериозна съм за бележката.
+Първоначално написано от Harum_Scarum
![]()
да не е спам: и аз още не съм решила.. тя си има всичко.. че скоро и рожден ден има.. голям зор е да и избера нещо..![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Тази година ставам на 16.
Книга-единствената книга,която майка ми чете е библията..много е вярваща..пък и не знам какъв жанр харесва![]()
Колекцията със снимки е добра идея..само че нямаме много наши снимки,но все пак ще намеря поне 5-6 от албумите![]()
Благодаря за съветите![]()
Момичета,а дали ще може да снимам няколко наши снимки,само че в по-малък формат и да ги наредя в една рамка,а отзад (за фон) ще сложа някакъв цветен лист.Сега го измислих,и реших да ви питам
![]()
Само аз ли мисля,че не снеки се заяде първа....
На майка роза, на майката на гаджето роза
Според мен ще е много хубавоПървоначално написано от HotHeaded
Може към това да добавиш малка картичка с някакво пожелание от рода на '' Бъди винаги усмихната и красива,ти си една истинска жена! Обичам те
'' знам ли,мен ме кефят такива 'мазнотий'
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Купила съм и маркова чанта за 50 лв. + цвете,разбира се! Но не разбирам защо трябва да има определен празник, в който да се сещаш за жената! Трябва всеки ден да я обгръщаш с любов!
И какви Ще са ми последствията ма СМЕШКOOOOOПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
Майка ти мръсна такава каруцар на Нея ще викаш ма като си модератор на кфа ми се прайш виш се кфо приличаш първо да Не Очакваш Че ще Тръгна Да ти Се мазня Аз Тука като всички праят Боклуци такива Ай Сиктир ....
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Първоначално написано от snekity94
С извинение ,но мисля,че момичето има проблем.И май е за лудницата!
Ам,по темата мисля да и купя цвете,заедно с дамска чанта или може би да направя рамка с наши семейни снимки,нещо такова (;![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Бе,хора,оставете я тая да си приказва,просто не й обръщайте внимание.НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА!![]()
По темата-аз на мойта мислех да й взема една книга-обича да чете,ама се отказах.
после мислех за чанта,ама нямам достатъчно спестявания-ако е чанта,ще преджобя татко.![]()
третото ми хрумване беше някакъв хубав парфюм/дезодорант.
и цветето е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.![]()
Аз на мойта исках да и взема гравиран ключодържател специално за нея,ама нещо не ми се намират 10 лв...трябва да измисля нещо.![]()
Не съм за лудницата!!Първоначално написано от nerwna
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Много се радвам,че съм помогналаПървоначално написано от HotHeaded
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
СМЕШКоОоУ направи огромна грешкаПървоначално написано от snekity94
![]()
![]()
Като всички тук сме боклуци за кво си се регистрирала, да ни доказваш колко сме ------> под теб и колко си велика, да ти кажа честно и аз когато бях на 8 мечтаех да бъда кралица на света с дъъъъълга розова коса и по цял ден да обикалям на гърба на бял еднорог.. за жалост пораснах и имам доста по-реалистични представи за света, жалко е че си 94 и че си по-голяма от мен пък се излагаш така лошо
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Лош ход, Миминко и може да те банне...Първоначално написано от snekity94
Аман от комплекси дето са силни само зад клавиатурата... Успокой се и най-добре земи на майка си едно кокиче, не се излагай!
По темата - чудя се...
Моята майка обича цветя и то много и сигурно на това ще се спра за подарък и картичка разбира се
На моята майка съм решила да и взема три рози направени по някакъв интересен начин и картичка.Не се сещам за нещо,което да няма.Все пак важното е да е от сърце.
П.С snekity94
Спри се вече бе,момиче. Много ти е грозно поведението,наистина.Това, е си във форум,където никой не знае коя си не значи,че ти е позволено да хвърляш безпричинно обиди по останалите.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Кутия бонбони Мерси, опаковани и с панделка![]()
Като Си По Малка От Мен Си МълчИ..... Не Ми Се ПРай На Отворена..пиклаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
на живо едва ли ще може да ми го Кажеш...![]()
ГОСПОДИ,КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ?????????????????![]()
'Баси съществото,думи нямам.
Глупостта е безгранична!
Момиче,схванахме вече,че само се опитваш да създаваш скандали и си фейк,ама спри се,моля те!Нямаш представа колко си СМЕШНА отстрани.Осъзнай се,излез от форума и тичай към леглото.
Съжелявам те,сериозно.Дано някой ден да ти дойде малко мозък в главата.Силно се съмнявам,ама ти го пожелавам от все сърце.
Ами още не съм решила - по принцип аз, сестра ми и тати се организираме и ѝ подаряваме нещо заедно. Ама тази година мисля да направя и нещо сама - ръчна изработка. Само да измисля какво.. :Д
P.S Ох, от сърце ѝ се смея на тая снекиту, моля ви не я банвайте, че да има поне някой форумен шут![]()
![]()
Хаха, снеки мила аз ли не бих ти го казала на живо..да се смея или да плача.. Да по-малка съм, с колкото и години да е определено не се нахвърлям на всеки в този форум, нито пък изтъквам колко съм красива, печена, умна, харесвана и така нататък, имам респект към другите потребители, въпреки че е "задмониторно" .. И аз мога да ти ръся тук обидите до 1001-та нощ но нали знаеш че всеки зад клавиатурата и на думи пребива всички, и е най-великия в света, ама точно на живо сте едни (с извинение) пикли и пикльовци дето ще те отминат с 300 като пътен знак ако те видят... Жалко че си '94 и пишеш по този начин, да не изгрубея, но когато аз се бях научила да пиша/чета като хората, ти сигурно все още си минавала права под масата.. Съжелявам те теб, и хората като теб, но все пак в живота винаги ще има тарикати и балъци, или иначе казано псевдо тарикати..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Е колко да е голяма ?!?!?Първоначално написано от snekity94
![]()
![]()
![]()
Ох, до са и се рових в мненията .. дали не ми е забавно тая вечер![]()
Момичето вярно си е глуповато и си няма работа, та поради тази причина си търси къде и как да се прави на интересна, но и ти не я превъзхождаш по акъл, след като си стигнала чак до там, че да търсиш и четеш мненията и.Първоначално написано от smiirnoff