Цитирай Първоначално написано от nerwna
Цитирай Първоначално написано от snekity94
Цитирай Първоначално написано от nerwna
Цитирай Първоначално написано от snekity94
Към всички тука....б0клуци такива смешни сте и м0же единствено да ми заавиждате много сте ми смешни като сте глупави, малки или Грозни като тая по нагоре..Не Съм Ви Виновнъъ Аз б0клуци
На какво да ти завиждаме ?!? На мизерният ти мозък?? "Боклуци" - а/у,ти не си човека който ще ни казва дали сме такива или не .. ! Гледай себе си (; Комплексарка , " грозни " ,ние се харесваме такива каквито сме ,и няма да се променим заради едно дете което се мисли ,че е на върха на всичко .. Ем,да на върха на простотията си ( ; "СНЕКИТУ" ...

По темата: Мисля да направя една нова семейна снимка,да купя рамка ( мисля да е доста голяма ) и да и го подаря. Няма да е кой знае какво,но мисля,че майма ми ще го хареса,Тя го заслужава.

Respect - Майка ми!

Една жена която винаги е била до мене,една жена която ми е пазила гърба,една жена това е МАЙКА МИ! Благодаря ти за нея Господи (-;
Всъщност повече от вас съм..много повече от Всички вас Съм
и НямЪъ Съмнение Че Момичето По- Нагоре Плаши Всеки с физи0номията си Н0 Не тфа е л0шото а тфа че не 0съзнава и има с сам0чувствие на красавца казах 1000 пъти ДА РАЗКАРА тфа нещо ГРОЗНО от аватара си Тая н0щ няма да спя ЪъЪъъ ужасс
ХАХАХА,ако искаш го кажи още 2000 пъти да си махне аватара .. Тя няма да го смени само защото на 'снекиту' не и харесва ?!? Ти ли ще определяш кой какъв аватар да има,не ми стана ясно ??!?! ОМГ,ауде много ти здраве (-;
И не ми стана ясно с какво си повече от нас ?? Хайде де похвали се ? Да видим с какво си повече от нас ? А това на аватара си ако си ти .. Май аз няма да мога да спя тази нощ .. ;х

Определено съм п0 хубава 0т вас тук ..Които Не Смеете И сникка Да Си Пуснете :P А тая smirnoff ли кфа е п0 Зле изглеждащо м0миче наистина от нея не съм виждала ами че и аватар си сложила