ох .. спора завладя хубавата тема .. да бяхме обяснили на заядливото момиче - snekity94 , какъв празник е 8 март //да вземе да изненада приятно майка й , в благодарност на всичко .. // , защото явно , до колкото ми стана ясно .. не знаеше .. .. но има хора , които всеки ден са на заядлива вълна , май сварихме на такава .. не си заслужава отделеното внимание , когато се види , че никой не пише , ше и стане скучно!!! Нека си спами .. и пише безсмислени обиди и глупости ..
За 8 марттт: А за подарък .. Първо , предложенията на всички ви , по-горе са много хубави и оригинални , а аз за моята майка , мисля да взема цвете и някоя по-голяма и хубава картичка , която да побере някое трогващо , написано от мен пожелание / стихотворение / .. А като предложения .. много зависи от вкуса .. но може / някой се поврарят от горешните мнения / , та така , може да е цвете в саксия / аз подарих кактус за Коледа / , ваза , икона , някаква по-лека козметика / ако майките ви се гримират поне малко / - червило или да речем молив , за тези , които ползват крамове- кремове , ако сте издебнали харесалата й - чанта ... дори и може чаша .. или ако искате , но то не е баш индивидуално , като за цпециален податък , защото всички ще го ползват , може чинйи , чашИ , покривка и др. дом. потреби! .. ААА .. и да не забравя да добавя , че ако вземем някой по-голям подарък , то ще е семейно