.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да пия ли Ескапел?

С гаджето ми правихме секс. Той свърши бързо и извън мен, но презервативът се оказа скъсан. Колко е голяма вероятността да съм бременна? И да пия ли Ескапел? Цикълът ми ще дойде след три-четири дни ...

И знам, че има хиляди такива теми, но имам нужда от съвет, защото наистина не знам ... Благодаря.

Град
    София
    След като ти е дошъл цикълът не си бременна.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако цикълът ти не е променлив и менструацията ти е редовна, не мисля, че имаш основания за притеснение.
    Убедена ли си, че овулацията ти е минала?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

момиче да знаеш че ескапел повече от 1 път не трябва да се пие в годината . Това като бомба за хормоните ти. Преебава всичко ;// по добре не пий. Първо си направи тест и ако е + се посъветвай с лекар, но гледай да не пиеш ескапел. Единствено в краен случай!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знам как ги слагате тея презервативи,че се късат.Май ви трябват малко уроци или смяна на марката кондоми.Иначе по темата-честно казано не мисля,че си бременна.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    нямА СМисъл да пиеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си