.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Нормално ли е.

Искам да попитам нормално ли е след тренировка няколко мин. да ми се вие леко свят?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И на мен ми се случи един път през втората половина от тренировката, но мина сигурно е от преумора.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Кажи упражнението при което става това..

Зависи..Не винаги е нормално.

След като свърша с всички упражнения и седна на компютъра , и тогава осещам леко да ми се вие свят но след няколко мин. минава.

След като свърша с всички упражнения и седна на компютъра , и тогава осещам леко да ми се вие свят но след няколко мин. минава.

П.п: Това почна да ми става като почнах да правя клекове с 20кг тежест(2x10)

Мега фен
    Виенето на свят смятам,че може да е от кръвните телца,тоест от липсата им,ама не съм 100% сигурен

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Виенето на свят смятам,че може да е от кръвните телца,тоест от липсата им,ама не съм 100% сигурен

А това на какво се дължи. Тази липса на кръвни телца.

Супер фен Аватара на fatrat
    дължи се на неправилна техника комбинирано с много килограми!

Мега фен
    Еми на гени

Мисля че това се получава поради факта че клековете ги почнах от вчера а ги правя с 20кг. Преди тренировка съм гладен. А между другото аз съм 175 и 55кг.

Забравих да спомена че цял ден съм на компютъра.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kiberrboy
    Забравих да спомена че цял ден съм на компютъра.
    Сам си го казваш.

Ето ти причината

Значи не е сериозно. Да ограничя компа и тва е. :]

Мега фен
    Еми да.
    Това е,ама не е толкоз лесно

Може да се получи при претоварване на сърцето и липса на кислород.Ако си направил тренировката си прекалено натоварваща за кратко време е възможно да се получи причерняване и световъртеж.Не го казвам като някой разбирач ами просто като мое лично усещане

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от kosti4ka
    Може да се получи при претоварване на сърцето и липса на кислород.Ако си направил тренировката си прекалено натоварваща за кратко време е възможно да се получи причерняване и световъртеж.Не го казвам като някой разбирач ами просто като мое лично усещане
    напълно подкрепям!

същото го усещам след мъртва тяга и клековете.
    Лапай шоколад преди и по време на тренировка и ша си бетон
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Naik1
    Ако след тренировка ми се вие свят и гледам като надрусан, значи че съм си направил тренировката такава, каквато трябва да е ))) Но щом ти главно стоиш на компа и не се натоварваш извън залата, значи че трябва да се натоварваш малко по малко
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Цитирай Първоначално написано от kosti4ka
    напълно подкрепям!

същото го усещам след мъртва тяга и клековете.
    Лапай шоколад преди и по време на тренировка и ша си бетон
    Да бе! Идеално пасва шоколада по време или след тренировка xahxahxhahxah

точно шоколад се яде преди тренировка/след ! Ако имате поне някво знание относно процесите ще разберете що пича го препоръчва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    точно шоколад се яде преди тренировка/след ! Ако имате поне някво знание относно процесите ще разберете що пича го препоръчва!
    Добре де,обясни тогава ти.

Едва се препоръчва шоколад във всекидневен режим..С 90-95 % шекер доста трудно.

хаха ти да не се сети за млечен шоколад
    в България трудно можеш да намериш шоколад , особено натурален! Има един който препоръчвам силно- линдор 85%.
    +това в този шоколад има доста въглехидрати което е добро при качване на маса, а и преди тренировка трябват малко въглехидрати!
    3-то аз за ускоряване на пулса освен сладко, 50-100гр алкохол и някой други в-ва незнам!

Мега фен
    Въпроса е какви са въглехидратите,не само да ги взимаш.Въглехидрати и от един дюнер ще взема..И значи ще качи супер яка маса

Не си обяснявам това нещо с шоколад във всекидневен хранителен режим..Айде 2-3 пъти в месеца ама ся

оф мисли си квото искаш!

Мега фен
    Еми обясни де.

Мега фен Аватара на Chacho
    Шоколадът е за кръвно в случая.

Преди тренировка бързи въглехидрати се приемат за да имаш енергия повреме на тренировката. Има алтернативи и няма да коментирам, кой е правилният избор. Всеки го прави според целите, режимите и убежденията си.

За прием на бързи въглехидрати след тренировка ми пратиха интересна статия от сайта на един натурален бодибилдър. Пише в нея, че след голямото количество енергия, което си изразходил, освен че трябва да заредиш тялото с градивен материал (протеини), нужната енергия да ги преработи също трябва да се осигури. Иначе казано, в храненето след тренировката трябва да се балансират белтъчините и бързите въглехидрати. Това е, ако се цели покачване на ММ.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си