- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нормално ли е.
Искам да попитам нормално ли е след тренировка няколко мин. да ми се вие леко свят?
И на мен ми се случи един път през втората половина от тренировката, но мина сигурно е от преумора.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кажи упражнението при което става това..
Зависи..Не винаги е нормално.
След като свърша с всички упражнения и седна на компютъра , и тогава осещам леко да ми се вие свят но след няколко мин. минава.
След като свърша с всички упражнения и седна на компютъра , и тогава осещам леко да ми се вие свят но след няколко мин. минава.
П.п: Това почна да ми става като почнах да правя клекове с 20кг тежест(2x10)
Виенето на свят смятам,че може да е от кръвните телца,тоест от липсата им,ама не съм 100% сигурен![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
А това на какво се дължи. Тази липса на кръвни телца.
дължи се на неправилна техника комбинирано с много килограми!
Еми на гени
Мисля че това се получава поради факта че клековете ги почнах от вчера а ги правя с 20кг. Преди тренировка съм гладен. А между другото аз съм 175 и 55кг.
Забравих да спомена че цял ден съм на компютъра.
Сам си го казваш.Първоначално написано от kiberrboy
Ето ти причината![]()
Значи не е сериозно. Да ограничя компа и тва е. :]
Еми да.
Това е,ама не е толкоз лесно![]()
Може да се получи при претоварване на сърцето и липса на кислород.Ако си направил тренировката си прекалено натоварваща за кратко време е възможно да се получи причерняване и световъртеж.Не го казвам като някой разбирач ами просто като мое лично усещане
Начин за правене на джобни пари-
http://www.neobux.com/m/v/?rh=6B6F737469346B61
http://www.scarlet-clicks.info/index.php?ref=kosti4ka
напълно подкрепям!Първоначално написано от kosti4ka
същото го усещам след мъртва тяга и клековете.
Лапай шоколад преди и по време на тренировка и ша си бетон![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ако след тренировка ми се вие свят и гледам като надрусан, значи че съм си направил тренировката такава, каквато трябва да е))) Но щом ти главно стоиш на компа и не се натоварваш извън залата, значи че трябва да се натоварваш малко по малко
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Да бе! Идеално пасва шоколада по време или след тренировка xahxahxhahxahПървоначално написано от firstdiesel
точно шоколад се яде преди тренировка/след ! Ако имате поне някво знание относно процесите ще разберете що пича го препоръчва!
Добре де,обясни тогава ти.Първоначално написано от fatrat
Едва се препоръчва шоколад във всекидневен режим..С 90-95 % шекер доста трудно.
хаха ти да не се сети за млечен шоколад![]()
![]()
в България трудно можеш да намериш шоколад , особено натурален! Има един който препоръчвам силно- линдор 85%.
+това в този шоколад има доста въглехидрати което е добро при качване на маса, а и преди тренировка трябват малко въглехидрати!
3-то аз за ускоряване на пулса освен сладко, 50-100гр алкохол и някой други в-ва незнам!
Въпроса е какви са въглехидратите,не само да ги взимаш.Въглехидрати и от един дюнер ще взема..И значи ще качи супер яка маса
Не си обяснявам това нещо с шоколад във всекидневен хранителен режим..Айде 2-3 пъти в месеца ама ся![]()
оф мисли си квото искаш!
Еми обясни де.
Шоколадът е за кръвно в случая.
Преди тренировка бързи въглехидрати се приемат за да имаш енергия повреме на тренировката. Има алтернативи и няма да коментирам, кой е правилният избор. Всеки го прави според целите, режимите и убежденията си.
За прием на бързи въглехидрати след тренировка ми пратиха интересна статия от сайта на един натурален бодибилдър. Пише в нея, че след голямото количество енергия, което си изразходил, освен че трябва да заредиш тялото с градивен материал (протеини), нужната енергия да ги преработи също трябва да се осигури. Иначе казано, в храненето след тренировката трябва да се балансират белтъчините и бързите въглехидрати. Това е, ако се цели покачване на ММ.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.