.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Белези от пъпки

Здравейте. Горе-долу успях да ги преборя тези гадни пъпки, но сега ми останаха петната от тях. Знаете ли някое изпробвано кремче/лосионче, което може да ги заличи?

и аз имам белези от пъпките : ( Някой да помагаа

Намерих някой неща,които не съм изпробвала и не мога да дам мнение,но не звучат зле и бих ги опитала:
    Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода.Първия месец се прави по веднъж на седмица,за профилактика после един -два пъти в месеца.Още след първото мазане има ефект.
    Наистина рецептата е бабешка,но пък много ефикасна.Преди време получих страхотно израняване на лицето от стари документи,не можех да се пипна така ме боляха пъпките,ходих по козметици,мазах се с какво ли не...само това с маята ме спаси от две мазания и премахна и стари белези от пъпки.Пробвайте може само да ви помогне
    Другото което сама си правя е един лосион който страхотно почиства лицето ето и рецептата :
    1 шишенце камфоров спирт
    1 шишенце кислородна вода
    1 шишенце розова вода
    всичко се смесва и става малко на кристали,но това да не Ви притеснява,вечер след почистване и измиване лицето се обтрива и премахва мърсотия и пъпки много бързо. Препоръчва се много за кожа склонна към акне .
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254446.0

ако някой намери лек,нека сподели ^^

иначе:
    тема1
    тема2
    тема3

Повече от фен
    От моя опит решението е билков пилинг.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_

Наистина рецептата е бабешка,но пък много ефикасна.Преди време получих страхотно израняване на лицето от стари документи,не можех да се пипна така ме боляха пъпките,ходих по козметици,мазах се с какво ли не...само това с маята ме спаси от две мазания и премахна и стари белези от пъпки.Пробвайте може само да ви помогне
    Другото което сама си правя е един лосион който страхотно почиства лицето ето и рецептата :
    1 шишенце камфоров спирт
    1 шишенце кислородна вода
    1 шишенце розова вода
    всичко се смесва и става малко на кристали,но това да не Ви притеснява,вечер след почистване и измиване лицето се обтрива и премахва мърсотия и пъпки много бързо. Препоръчва се много за кожа склонна към акне .
    Това наистина помага много.
    От личен опит го казвам.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    И аз имам. Не чак толкова много, обаче е дразнещо! Скоро си мисля да отида на козметик, за да питам дали може да се направи някаква процедура, чрез която да се премахнат!

мерси много за идеите от утре ще пробвам това с маята

Взех си нещата за лосиона, както и избелващ крем Мелабел. Ще пиша като видя резултати.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Козметичката ми ми беше казала че за белези е Контратубекс от аптеките се купува.Лично не съм го пробвала ,но ако искате опитайте
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Повече от фен
    Слабичък е контратубекса. Странно, че козметичката ти не ти е предложила по-ефикасни средства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си