- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 20 години разлика :(
време е темата да се заключи.![]()
благодаря за отделеното време
![]()
someone else...
ти на колко си? той как е с парите?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Днес гледах един филм по btvCinema за връзката (в последствие брак) между момиче на 15 и мъж на 33. Животът и беше свързан с много насилие, а в момента жената излежава 25 годишна присъда за убийството му (по действителен случай е). За Лори Келог. Той общо взето искаше тя да не пораства, да няма мнение, собствени желания, чувства и мисли. Разбира се не винаги е така, но...Гледай филмът, пък после си прецени.
Не се занимавай с глупостиВсе едно момчетата на твоята възраст са се свършили.
аз определено не съм на 15 и той си пада по жени на неговите години. не е направил нищо, намеци, подобни, и аз не искам да правя нищо, за да не изляза супер ненормална накрая, ако той ме не харесва.
но не мога да спра да мисля за него....
най ми беше забавен комантара на един познат, че всички мъже желаят по-млади жени. да кажем, че това е коментара му, но перефразиран.
someone else...
22 и 42 е ок. 16 и 36 - не толкова, вие ще кажете защо, много по-добре и от мен знаете.
Но не изглеждаш като зряла жена, независимо от това на колко си .
Самият факт , че пускаш темата говори за това.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз си знам, че нищо няма да направя. за зрялост, определено не съм зряла.
интересно ми е какво мислят хората. различните мнения са интересно нещо.
а иначе определено не отговаря на годините си. даже се изненадах като разбрах на колко е.
someone else...
Плюй си на петите докато е време! Дори идеята за това не би довела до нищо добро! Продължи напред и го остави за гърба си!!!
Не че не би могла да оцелее една такава връзка.
Просто шансовете са малки. Но принципно няма невъзможни неща.
Във всеки случай, 20 години си е доста над приемливата разлика. Това е вече разлика в поколенията - съвсем различно възпитание, ценности и приоритети. Всичко, към което младият във връзката ще се стреми, другият вече ще го е преживял.
Определено, лично за себе си, не одобрявам. Но пък затова имате глава на раменете си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
22 и 42 НЕ е ОК....................................Първоначално написано от NomNomNom
Първата ми реакция при прочита на заглавието: ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА ХАХХА!
Втората: ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
20 и 40 става примерно ако искате да си направите кефа в една нощ, един секс .. нищо лошо.
Връзката си е друга работа.
Годините правят мненията на двама души различни почти за всичко.
Е, зависи все пак.
то моето е по-скоро сексуално желание... сигурно идва от факта, че той има повече опит от мен.... не знам
someone else...
Провери първо да не си осиновена, и дали случайно той не ти е истинският баща.
Temet Nosce
벨야카
Приятелят ми е с 10 години по - голям. И "връзката" ни е пълен кенеф. Такава връзка е само болест на здрава глава и нищо повече. Праскайте се там да ти мине мерака и не се разправяй с глупости.
Недей.
След 10 години ти ще си в разгара на животът си,a той ще е дядо.
Децата ви место татко,по-удачно ще бъде да му викат дядо.
Ако епитета "курвата" ти подхожда, то тогава скачай и не се притеснявай!
В ред ли сте?!?! Всичко би било толкова несъвместимо!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Доста си е разликата...послушай другите, нищо хубаво няма да излезне.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..