.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    зарежи гоо!

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

ИУ ИУ ИУ...

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Каварна
    20 години Ти наред ли си??

Не ви разбирам аз днешната младеж с времето щеш не щеш ще се будиш до старчок защо бързате още от сега
    Стар профил----->c0cii

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ее .. 20 години са страшно много разлика, както казаха до 15 така и така, но 20 вече си е .. В смисъл, ти си знеш. Зависи на колко си, но примерно, когато си на 40, той ще е на 60 .. което е доста .. не знам, живота си е твой, ти знаеш какво да правиш .. но щом питаш в такъв форум, явно и ти не си на ясно какво искаш .. на колко си?
    Да съм казала, че отказвам се?!

Град
    In Devil's Castle
    аз определено нямам желание за връзка с него. просто ме привлича.... доста
    someone else...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Мисля,че разликата ви е прекалено голяма.Много проблеми биха възникнали в една такава връзка.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Той на колко е и ти на колко си?
    мое ли да имаш толкова арен аватар майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Той на колко е и ти на колко си?
    мое ли да имаш толкова арен аватар майна
    Аз мога много неща,за които не предполагаш...
    Поздрав http://vbox7.com/play:121f72db
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Привличането изобщо не пита за годините. Принципно и аз си падам предубеден към голямата разлика в годините, но веднъж харесаш ли някой, никой не мжое да те спре. Нека само опита, както се казва
    Та - няма да ти е лесно ако искаш да бъдеш с този човек, но по-важно е да сте щастливи.

Наборите се свършиха ...

Град
    София
    Привличането изобщо не пита за годините
    Няма да се влюбиш в някое малко дете или някой пенсионер,нали?

Ай кажи на колко си години и той на колко е????????????

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    София
    Бъди риалист.
    Човек с 20години по-голям може да ти е родител...
    А само като си помислиш,че може да правиш свирка на баща си..не ти ли се повдига??

Добре де,миличка! Просто го пренебрегвай! 20 години е много! ;д Но се случва..! ;д

Като бях на 10 харесвах Дейвид Хаселхоф (актьора)... но ..никога не бих имала връзка с него дори и сега,ако го познавам. Много хора се влюбват ей така ,примерно в известни личности ,които са с десет-двадесет-тридесет години по-големи ;д .. но не е нищо сериозно.. просто чувство..

Но не само това.. Ти си. Момиче(не жена) ,а той е мъж.. -разбираш ли,че той е много,много по-зрял от теб/..

Просто - забрави! Нка си остане само привличане
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Бъди риалист.
    А само като си помислиш,че може да правиш свирка на баща си..не ти ли се повдига??
    Вампирке страдаш от синдрома на Електра? Ако не Електра ще е някакъв интерес към педофилия и геронтофилия. Винаги крайност.
    При жените нямам идея как е, но аз от 15 годишен съм искал да бъда с Моника Белучи, намирам го за абсолютно нормално и разликата ни е над 20 години. Зависимост от възрастта, съм убеден, че физическо привличане, може и да има, но водещо е интелектуалнтоо развитие. А годините в никакъв случай не са гаранция за развитие на умствените способности.

Град
    София
    bratignat,ти би ли тръгнал с жена 20 години над тебе,която може да ти е майка,дори и баба?..

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Бъди риалист.
    Вампирке страдаш от синдрома на Електра? Ако не Електра ще е някакъв интерес към педофилия и геронтофилия. Винаги крайност.
    При жените нямам идея как е, но аз от 15 годишен съм искал да бъда с Моника Белучи, намирам го за абсолютно нормално и разликата ни е над 20 години. Зависимост от възрастта, съм убеден, че физическо привличане, може и да има, но водещо е интелектуалнтоо развитие. А годините в никакъв случай не са гаранция за развитие на умствените способности.

Ако четеше на горе щеше да видиш - ... има нещо общо със синдрома на Електра... Обаче... не би имал секусуални отношения или пък.. не би ходил (или не би се оженил) за жена,която може да ти е майка,баба,леля итнт ;дд хъхх ./.. днешната младеж имате много примитивно мислене ;дд
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Има доста примери за връзки и женитби между хора на изкуството с по-млади стари и хора. Не казвам че подкрепям или отричам това. Просто ме дразни тази глупост това може да ти бъде майка, баба прачичо, директор, каквото се сетите. Прощавайте, по тази логика всички сме братя и сестри, понеже сме произлезли от Адам. WTF?!

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Има доста примери за връзки и женитби между хора на изкуството с по-млади стари и хора. Не казвам че подкрепям или отричам това. Просто ме дразни тази глупост това може да ти бъде майка, баба прачичо, директор, каквото се сетите. Прощавайте, по тази логика всички сме братя и сестри, понеже сме произлезли от Адам. WTF?!

Броо .. Айде момичето да е на 10 или 13 а мъжа на 20 или 30,или 33 ... ай кажи ми нормално ли е? ако бяха възрастни и двамата о разликата беше маалко по-малка ок.. ама...

или пък тя да е на 30 а той на 50? Как ти звучи Ай замисли се преди да говориш

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Я се осъзнайте малко.
    Толкова ограниченост на едно място не съм виждала.
    Това е толкова жалко...

Ай и вие се замислете преди да изразявате елементарните си мнения. 'Този, ако бил на 16 онзи на 36'.
    Отново извъртате нещата в друга посока с цел да сте по-компетентни.
    Ще споделя с вас една невероятна лична тайна...
    На 16 години съм, а си падам си по Антъни Хопкинс...всичко в този човек ми харесва.
    Като казвам Всичко, значи Всичко.
    Гледала съм 'Мълчанието на ангетата' над 30 пъти само заради него.
    Съдете ме!
    Добре...едно е когато човека е извесна личност, а сасем друго като е някой познат и ти наистина ли можеш да не повърнеш ако си представиш да се е**ш с него. За мен повече от 7 години е ожасно много!!!

По принцип съм на мнение, че годините нямат знаечение, но при така огромна разлика бих се замисляла: какво иска той от мен, какво мога аз да му дам, има ли изобщо смисъл, имам ли бъдеще с него (неговоря за няколко месеца, а за дълга връзка). Аз си падам по мъже по - големи от мен 1во, защото са по - зрели, малко или много имат установени цели, стабилност и вискчо, което няма едно 17г момче, но винаги преди да започна връзка си задавам тия въпроси. Той предполагам е на около 35, мисли за семейство, дом, иска вече да установи живота си, а ти все още нищо не си видяла, не си поживяла за разлика от него, не вярвам да искаш деца и т.н. След това идва другото, ти искаш да излезеш, той е изморен, ходи ти се на дискотека, а него вече не го влекат такива места, той има едни интереси ти съвсем различни .. та мисълта ми е, че като мине "меденият месец" после к'во, започвате да си намирате косури, да се карате и да си изкарвате нервите един на друг, по простата причина, че примерно не сте един за друг .. Стига с моите философии не го познавам, нито теб и не мога да го твърдя, но се замисли пре да действаш

Я се осъзнайте малко.
    Толкова ограниченост на едно място не съм виждала.
    Това е толкова жалко...

Ай и вие се замислете преди да изразявате елементарните си мнения. 'Този, ако бил на 16 онзи на 36'.
    Отново извъртате нещата в друга посока с цел да сте по-компетентни.
    Ще споделя с вас една невероятна лична тайна...
    На 16 години съм, а си падам си по Антъни Хопкинс...всичко в този човек ми харесва.
    Съдете ме!

Мойто дете.. И аз като си падам по някой актьор примерно е ОК .. Това е заради визията и имиджа итнт... Друго е някакъв непознат от улицата дето е с 389274912 години по-СТАР! .. Освен това актьорите са с толкова операции или грим или корекции ,че изглеждат с едно 5-10 годинки по-младички! Капиш?

Мила како...
    Приключих с теб и елементарното ти мислене.

Окей секси лапе - чалгарче ... Пожелавам ти да някой ден и ти да се влюбиш в някой секси дядо - чалгар и да сте много щастливи ... Лек ден

П.С. А знаеш ли ,че ако бях с няколко годинки по-голяма можех да съм ти майка ;дд

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Съдете ме!

Въпросът е дали Антъни Хопкинс ще си падне по тебе
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си