.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Мега фен Аватара на teenems
    Доста кофти разлика.Аз не искам да се забърквам в такива връзки с огромни разлики..някак си все едно ти е баща ,брр.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    In Devil's Castle
    добре.. аз съм на 20.
    иначе сега се сетих, че прабаба ми и прадядо ми имат над 20 години разлика.... но то е било друго време...
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    добре.. аз съм на 20.
    иначе сега се сетих, че прабаба ми и прадядо ми имат над 20 години разлика.... но то е било друго време...
    ти където отиваш, той от там се връща, прави си сама сметката...

1.Годините не са еквивалентни на житейският опит. Има толкова незрели и вдетинени хора на тия години, така че репликите от рода "ти отиваш еди-къде-си, а той идва от не-знам-къде-си" не важат. Не и в повечето случаи, в които ги пробутвате.
    2. Твърде жалко ще е, ако са се изписали 4-5 страници за някакъв емоционално нестабилен индивид.

Иначе в този(а и в който да било друг) форум няма да намериш подкрепата, на която може би се надяваш. Всъщност, няма и нужда, ако става въпрос за единия секс, понеже такива неща се случват под път и над път. Нещата щяха да са далеч по-сложни, ако имахте връзка и т.н. И все пак, не намирам нещо кой знае колко трагично в едни такива отношения, стига да говорим за хора на по 20+. Няма да загубиш кой знае колко(поне така си мисля), само можеш да спечелиш.

Град
    In Devil's Castle
    аз не търся подекрепа. интересно ми беше какви са вижданията по въпроса. лично аз мисля че няма нищо да направя, защото май не го намирам за нормално.... не знам
    someone else...

Една съученичка тръгна с такъв, след няколко месеца забременя от него, той й открадна телефона и я заряза. Ако искаш си пробвай късмета и ти...

Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год. Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае. Пожелавам успех и на двете ни.

п.с.;ае,форумници,хранете на воля.
    Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ЗЛЕ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    In Devil's Castle
    Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год. Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае. Пожелавам успех и на двете ни.

п.с.;ае,форумници,хранете на воля.
    оказва се че ме избягва.. само да отбележа, аз не флиртувам с него.... но за 1вото може да си въобразявам...
    someone else...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Първата ми реакция при прочита на заглавието: ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА ХАХХА!

Втората: ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА!
    +1.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Първата ми реакция при прочита на заглавието: ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА ХАХХА!

Втората: ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА!
    Аз смятам да заключа:

Можете да си легнете там 1,2,3 и т'ва е...
    Вярно е,че има мъже на 40-45,които изглеждат доста добре и поддържани,ама е мнооого малка вероятността да се получи нещо между вас.

Сегашната ми любов е 16 години по голям от мене ии какво от това. Знам, че е човек, а не свиня, готино ми е с него добре си прекарваме не се караме. Нямам намерение да прекарам живота си с него, но след като ми е добре за кво да си слагам ограничения. Всико е доста относително, ако знаеш че е мъж на място и ако не си прекалено малка - действай :P не всички мислят като мене де, но все пак живота е един правиш това което ти харесва на теб без да се съобразяваш с никой и разбира се действаш умно ако е някой тъпак дето би те използвал само за едно не се забърквай въобще ти си знаеш какъв е

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    20 и 40 става примерно ако искате да си направите кефа в една нощ, един секс .. нищо лошо.

Връзката си е друга работа.

Годините правят мненията на двама души различни почти за всичко.

Е, зависи все пак.
    И аз така мсиля

За любовта няма никакви граници.. ако изпитваш чувства към него опитай, може и да се получи...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не се занимавай с него.Спри,докато не е станало късно.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Така като те чета, ти си тази, която може да съветва форума.
    Имаш много трезва преценка, усещане за ситуацията, а си знаеш идеално какво искаш. Естествено, че връзка не е логична/ не че е невъзможна/, но ако ти си готова и той покаже желание и има ситуация ... принципна не е ли същия, като с 20 годишен?
    Живота е готин.
    Набавяне на адреналин

Град
    Варна, моретоо :)
    На челото ти пише "прокурор".
    хЪх...

Ако сте пълнолетни и се искате, годините са просто цифра и нямат значение.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Провери първо да не си осиновена, и дали случайно той не ти е истинският баща.

Град
    София
    20 години,вие луди ли сте бе хора ?Осъзнай се,докато е време момиче.Тва е супер голяма разлика.Той ти е чичко на теб...На наще разликата е 8 години и се счита за супер голямата разлика...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами то и аз не бих. Много голяма разлика. Твърде голяма, за да имате общи интереси. И дори да има я има тръпката, дори да не е само секса, не мисля, че ще излезе нещо ... дълго.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

"годините са просто число,...м то и килията е само стая''
    разбираш ли се с ваще?
    Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
    http://vbox7.com/play:857e1e09

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от vanilia
    "годините са просто число,...м то и килията е само стая''
    разбираш ли се с ваще?

+1
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си