- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 20 години разлика :(
Доста кофти разлика.Аз не искам да се забърквам в такива връзки с огромни разлики..някак си все едно ти е баща ,брр.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
добре.. аз съм на 20.
иначе сега се сетих, че прабаба ми и прадядо ми имат над 20 години разлика.... но то е било друго време...
someone else...
ти където отиваш, той от там се връща, прави си сама сметката...Първоначално написано от Ivalinka
1.Годините не са еквивалентни на житейският опит. Има толкова незрели и вдетинени хора на тия години, така че репликите от рода "ти отиваш еди-къде-си, а той идва от не-знам-къде-си" не важат. Не и в повечето случаи, в които ги пробутвате.
2. Твърде жалко ще е, ако са се изписали 4-5 страници за някакъв емоционално нестабилен индивид.
Иначе в този(а и в който да било друг) форум няма да намериш подкрепата, на която може би се надяваш. Всъщност, няма и нужда, ако става въпрос за единия секс, понеже такива неща се случват под път и над път. Нещата щяха да са далеч по-сложни, ако имахте връзка и т.н. И все пак, не намирам нещо кой знае колко трагично в едни такива отношения, стига да говорим за хора на по 20+. Няма да загубиш кой знае колко(поне така си мисля), само можеш да спечелиш.![]()
аз не търся подекрепа. интересно ми беше какви са вижданията по въпроса. лично аз мисля че няма нищо да направя, защото май не го намирам за нормално.... не знам
someone else...
Една съученичка тръгна с такъв, след няколко месеца забременя от него, той й открадна телефона и я заряза. Ако искаш си пробвай късмета и ти...
Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год.Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае.
Пожелавам успех и на двете ни.
![]()
п.с.;ае,форумници,хранете на воля.![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
![]()
![]()
ЗЛЕ
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
оказва се че ме избягва.. само да отбележа, аз не флиртувам с него.... но за 1вото може да си въобразявам...Ivalinka,мила,и аз съм в същото положение....знам какво ти е,само дето нашата разлика е 18 год. Така де,все едно.....и аз мисля постоянно за него,и това е от 2 години вече и почти свикнах,най-добрата ми приятелка ме подкрепя в това,но за 2 години не съм предприемала никакви действия,защото знам,че такава връзка нито ще има бъдеще,нито ще свърши добре,и ще има много наранени. Таааа,съвета ми е,давай да ги забравяме,нямаме друг избор,просто такава връзка няма да оцелее,то се знае. Пожелавам успех и на двете ни.
п.с.;ае,форумници,хранете на воля.
someone else...
Аз смятам да заключа:Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сегашната ми любов е 16 години по голям от мене ии какво от това. Знам, че е човек, а не свиня, готино ми е с него добре си прекарваме не се караме. Нямам намерение да прекарам живота си с него, но след като ми е добре за кво да си слагам ограничения. Всико е доста относително, ако знаеш че е мъж на място и ако не си прекалено малка - действай :P не всички мислят като мене де, но все пак живота е един правиш това което ти харесва на теб без да се съобразяваш с никой и разбира се действаш умно ако е някой тъпак дето би те използвал само за едно не се забърквай въобще ти си знаеш какъв е![]()
И аз така мсиляПървоначално написано от Fiction7577
![]()
За любовта няма никакви граници.. ако изпитваш чувства към него опитай, може и да се получи...
Не се занимавай с него.Спри,докато не е станало късно.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Така като те чета, ти си тази, която може да съветва форума.
Имаш много трезва преценка, усещане за ситуацията, а си знаеш идеално какво искаш. Естествено, че връзка не е логична/ не че е невъзможна/, но ако ти си готова и той покаже желание и има ситуация ... принципна не е ли същия, като с 20 годишен?
Живота е готин.
Набавяне на адреналин
Ако сте пълнолетни и се искате, годините са просто цифра и нямат значение.
Първоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20 години,вие луди ли сте бе хора ?Осъзнай се,докато е време момиче.Тва е супер голяма разлика.Той ти е чичко на теб...На наще разликата е 8 години и се счита за супер голямата разлика...
Ами то и аз не бих. Много голяма разлика. Твърде голяма, за да имате общи интереси. И дори да има я има тръпката, дори да не е само секса, не мисля, че ще излезе нещо ... дълго.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
"годините са просто число,...м то и килията е само стая''
разбираш ли се с ваще?
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
http://vbox7.com/play:857e1e09
Първоначално написано от vanilia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME