- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 20 години разлика :(
Пък ти си типичен пример за пикльо, който се бърка където не разбира.Първоначално написано от JekoV
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Понеже съм прав е по-лесно да кажеш, че съм пиклио отколкото да се съгласиш въпреки, че знаеш, че съм прав!Първоначално написано от Josefinne
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Просто е на лице "женската солидарност" но фактите саа факти тя като е на 35 той ще го дига с тррибестан, освен това сега може да не се усеща разликата в начина на мислене, но това с годините неминуемо ще стане проблем това са 2 десетилеттиияразликата не виинаги се свежда само до годинните проблема е много по-сериозен. разбиранята на човек на средна възраст и на млада жена няма какк да са еднакви
, но ти беше по-лесно да кажеш, че съм пиклио нали?
няма проблем разбирам те, мога да си представя какъв ощърб е да си жена и да не си равна да не си "equal" и да си недодялана дотолкова, че да неможеш и да мисиш обективно и реално. !
<-----<<<< ME
тази тема няма ли някой да я заключи вече... доста време мина
благодаря за съветите... хммм![]()
someone else...
Първоначално написано от LightningMcQueen
Какво й е трезвото в преценката и как знае идеално какво иска?
Ако имаше тревза преценка нямаше да си избере някой с 20 години по-голям от нея, а ако знаеше идеално какво иска нямаше да пише теми по форумите.
Живота може да е готин, но и да имаш морал е не по-малко готино, нито прави животът по-малко готин...
Просто всичко си има граници. Разликата между свободата и свободията.
Но нищо поне в ориента подобни неща са си нормални.
Мойто момче, ти си пикльо, защото:Първоначално написано от JekoV
1) не се изказа като хората в началото, а издрънка някаква пикльовска глупост. Не казвам,ч е си прав в мнението си, не мисля, че ще издържат 20 години, не мисля, че ще издържат и 2 години. Каквото мисля за тях съм го изказала в своя преден пост;
2) хвана да си изкажеш мнението, чак като някой ти каза, че си " пикльо";
3) не можеш да пишеш и то не защото много бързаш, си много разсеян или си си направил маникюр, а защото не знаеш как се пишат елементарни думи;
4) оправдаваш собствената си малоумност, като ме нападаш с плоски обиди. Естествено, че не съм ти equal, аз съм много много много повече от теб, поне съдейки по това, което пишеш и начина, по който си оформил профила си тук.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Леле, как ме насмота по никое време и @ the back door...Първоначално написано от LambOfGod
А на бас, че живота е готин?![]()
Набавяне на адреналин
Прекалено много.....![]()
![]()
Такава връзка няма да доведе до нищо добро според мен...може би има изключения, но...
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
ти ако си на 15 примерно, той е на 35 ... поне да бяха 25 ... прекалено е голяма разликата според мен
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
С 20 години![]()
![]()
По добре се откажи
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
Еми аз имам връзка с момче,което е 12 години по-голямо от мен и искам да ти кажа,че по-добре досега не съм се чувствала никога с никое др момче! Аз мисля,че ако опиташ нищо няма да загубиш. Разбира се ако имаш чувстваПървоначално написано от Ivalinka
![]()
Аз лично немога да си обясня този факт момиче да си пада по мъж,който е с 20години по-възрастен от нея..но това е от моя гледна точка.Не е особено нормално,а и такава връзка просто няма бъдеще
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
не знам защо но просто се ОТВРАЩАВАМ от мисълта да съм със някъв 30-40 годишен![]()
![]()
Иуу
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Да и аз това си мисля. Какво намират тиийейджърките в по-възрастни мъже? Защита? Пари?Първоначално написано от yeeee
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да!Сякаш са свършили момчетата на нашите години..абее на къде отива света..И аз това се питам-какво намира едно 14-15 годишно момиче в някакъв 30 или 40 годишен мъж..Много ми е странноПървоначално написано от cherrygloss
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
И според това,че любовта няма граници,значи,че няма проблем 20годишно момиче да тръгне с 45годишен мъж .. аз това не го разбирам,ама всеки си има свои гледни точки ..Първоначално написано от gotinata1515
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Съдиш по-наачина който пиша и по профила ми ? Нима по това може да се съди?Могат само предрасъдаци да се правятПървоначално написано от Josefinne
а иначе това нямааше и нужда да го изказвам втория пост то сички се разбираше от първия без да има нужда от пояснение, но докатот си мислиш, че си повече от екууал може и 2-3 поста да не ми стигат.И да опреелено правописат ми куца, което няма нищо общо с начина ми на мислене нито пък с личността
но ти трябваше да го изтъкнеш иначе нямаше да спиш спокойно, а тва каде си го въобразяваш там, че си много повече ннз си кво и нз си кво, аз не съм и очакквал да напишеш друго.Една жена дори да е ннай-простата, ще се чувства винаги с самочувствие пред друугите и ще се филмира
![]()
<-----<<<< ME
Просто защото е нормално да се отвратиш :PПървоначално написано от yeeee
<-----<<<< ME
чак 20 години? уау. не ми се вижда нормално, на тази възраст той да няма връзка поне. а може и да е женен и да не ти е казал. Като знам какви ги има.
аз бих била най-много с някой на 25-6. Тоест десетина години по-възрастен. И то да си е някой младолик, защото ги има някои на 25 изглеждат като на 35. -.-
намери кой да питаш15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ... не мога да разбера защо си представяте някви супер извратените неща като чуете 20 години ръзлика ? толкова ли сте консервативни ? чак дядо щял да и бъде...господи
![]()
още нищо не сте видели от живота всичките разбирачи и разбирачки тука![]()
на теория много неща са неприемливи,но на практика има такива двойки и аз познавам една - той на 40 ,тя на 20 и двамата изглеждат страхотно,разбират се .. и какво ? нито са извратеняци нито някви изроди и тн... съвсем нормална двойка
Напълно те подкрепям.Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
![]()
С 20 години почти никога не може да и е баща, какво ми говорите за дядо..![]()
Не е въобще толкова ненормално.
Плюс това има мъже които и на 40 са доста поддържани и годините им не могат да се познаят, стига сте го възприемали сякаш е на 80 ...
Първоначално написано от bloodyF
когато си широко скроен и се срещаш с интересни хора можеш да научиш че живота е пълен с разнообразие и няма само ''добро и зло'' и всеки в различен етап от живота си се променя малко или много.. не е нужно да ме ''чукат десетки типове'' за да разбирам някои неща ,това явно е нужно за теб...
п.с. ти май имаш нужда от малко секс .. ()