.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано
    Пък ти си типичен пример за пикльо, който се бърка където не разбира.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    То си казва сичко, тъпа си та се въртиш от толкова хора на планетата си избра някой с 20 години от горе?И според теб тая "твойта" връзка има ли някво бъдеще? Ти си типичен примерр за Патка, макар, че животното с което те сравнявам може и да се окаже по додялано
    Пък ти си типичен пример за пикльо, който се бърка където не разбира.
    Понеже съм прав е по-лесно да кажеш, че съм пиклио отколкото да се съгласиш въпреки, че знаеш, че съм прав!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Просто е на лице "женската солидарност" но фактите саа факти тя като е на 35 той ще го дига с тррибестан, освен това сега може да не се усеща разликата в начина на мислене, но това с годините неминуемо ще стане проблем това са 2 десетилеттиия разликата не виинаги се свежда само до годинните проблема е много по-сериозен. разбиранята на човек на средна възраст и на млада жена няма какк да са еднакви , но ти беше по-лесно да кажеш, че съм пиклио нали? няма проблем разбирам те, мога да си представя какъв ощърб е да си жена и да не си равна да не си "equal" и да си недодялана дотолкова, че да неможеш и да мисиш обективно и реално. !
    <-----<<<< ME

Град
    In Devil's Castle
    тази тема няма ли някой да я заключи вече... доста време мина

благодаря за съветите... хммм
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от LightningMcQueen
    Така като те чета, ти си тази, която може да съветва форума.
    Имаш много трезва преценка, усещане за ситуацията, а си знаеш идеално какво искаш. Естествено, че връзка не е логична/ не че е невъзможна/, но ако ти си готова и той покаже желание и има ситуация ... принципна не е ли същия, като с 20 годишен?
    Живота е готин.

Какво й е трезвото в преценката и как знае идеално какво иска?
    Ако имаше тревза преценка нямаше да си избере някой с 20 години по-голям от нея, а ако знаеше идеално какво иска нямаше да пише теми по форумите.
    Живота може да е готин, но и да имаш морал е не по-малко готино, нито прави животът по-малко готин...
    Просто всичко си има граници. Разликата между свободата и свободията.

Но нищо поне в ориента подобни неща са си нормални.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Просто е на лице "женската солидарност" но фактите саа факти тя като е на 35 той ще го дига с тррибестан, освен това сега може да не се усеща разликата в начина на мислене, но това с годините неминуемо ще стане проблем това са 2 десетилеттиия разликата не виинаги се свежда само до годинните проблема е много по-сериозен. разбиранята на човек на средна възраст и на млада жена няма какк да са еднакви , но ти беше по-лесно да кажеш, че съм пиклио нали? няма проблем разбирам те, мога да си представя какъв ощърб е да си жена и да не си равна да не си "equal" и да си недодялана дотолкова, че да неможеш и да мисиш обективно и реално. !
    Мойто момче, ти си пикльо, защото:
    1) не се изказа като хората в началото, а издрънка някаква пикльовска глупост. Не казвам,ч е си прав в мнението си, не мисля, че ще издържат 20 години, не мисля, че ще издържат и 2 години. Каквото мисля за тях съм го изказала в своя преден пост;
    2) хвана да си изкажеш мнението, чак като някой ти каза, че си " пикльо";
    3) не можеш да пишеш и то не защото много бързаш, си много разсеян или си си направил маникюр, а защото не знаеш как се пишат елементарни думи;
    4) оправдаваш собствената си малоумност, като ме нападаш с плоски обиди. Естествено, че не съм ти equal, аз съм много много много повече от теб, поне съдейки по това, което пишеш и начина, по който си оформил профила си тук.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    ...
    Леле, как ме насмота по никое време и @ the back door...

А на бас, че живота е готин?
    Набавяне на адреналин

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Прекалено много.....
    Такава връзка няма да доведе до нищо добро според мен...може би има изключения, но...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ти ако си на 15 примерно, той е на 35 ... поне да бяха 25 ... прекалено е голяма разликата според мен
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

С 20 години
    По добре се откажи
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Re: 20 години разлика :(

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    еми то заглавието си казва всичко... той е с около 20 години по-възрастен...
    дали е само обичаен странен интерес???? или ... и аз не знам...
    съвети?
    и знам че разликата е голяма. затова не съм направила нищо по въпроса.
    Еми аз имам връзка с момче,което е 12 години по-голямо от мен и искам да ти кажа,че по-добре досега не съм се чувствала никога с никое др момче! Аз мисля,че ако опиташ нищо няма да загубиш. Разбира се ако имаш чувства

Аз лично немога да си обясня този факт момиче да си пада по мъж,който е с 20години по-възрастен от нея..но това е от моя гледна точка.Не е особено нормално,а и такава връзка просто няма бъдеще
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

не знам защо но просто се ОТВРАЩАВАМ от мисълта да съм със някъв 30-40 годишен Иуу

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    не знам защо но просто се ОТВРАЩАВАМ от мисълта да съм със някъв 30-40 годишен Иуу
    Да и аз това си мисля. Какво намират тиийейджърките в по-възрастни мъже? Защита? Пари?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Да и аз това си мисля. Какво намират тиийейджърките в по-възрастни мъже? Защита? Пари?
    Да!Сякаш са свършили момчетата на нашите години..абее на къде отива света..И аз това се питам-какво намира едно 14-15 годишно момиче в някакъв 30 или 40 годишен мъж..Много ми е странно

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Там някъде
    Според мен няма значение в любовта няма граници

Цитирай Първоначално написано от gotinata1515
    Според мен няма значение в любовта няма граници
    И според това,че любовта няма граници,значи,че няма проблем 20годишно момиче да тръгне с 45годишен мъж .. аз това не го разбирам,ама всеки си има свои гледни точки ..
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Мойто момче, ти си пикльо, защото:
    1) не се изказа като хората в началото, а издрънка някаква пикльовска глупост. Не казвам,ч е си прав в мнението си, не мисля, че ще издържат 20 години, не мисля, че ще издържат и 2 години. Каквото мисля за тях съм го изказала в своя преден пост;
    2) хвана да си изкажеш мнението, чак като някой ти каза, че си " пикльо";
    3) не можеш да пишеш и то не защото много бързаш, си много разсеян или си си направил маникюр, а защото не знаеш как се пишат елементарни думи;
    4) оправдаваш собствената си малоумност, като ме нападаш с плоски обиди. Естествено, че не съм ти equal, аз съм много много много повече от теб, поне съдейки по това, което пишеш и начина, по който си оформил профила си тук.
    Съдиш по-наачина който пиша и по профила ми ? Нима по това може да се съди?Могат само предрасъдаци да се правят а иначе това нямааше и нужда да го изказвам втория пост то сички се разбираше от първия без да има нужда от пояснение, но докатот си мислиш, че си повече от екууал може и 2-3 поста да не ми стигат.И да опреелено правописат ми куца, което няма нищо общо с начина ми на мислене нито пък с личността но ти трябваше да го изтъкнеш иначе нямаше да спиш спокойно, а тва каде си го въобразяваш там, че си много повече ннз си кво и нз си кво, аз не съм и очакквал да напишеш друго.Една жена дори да е ннай-простата, ще се чувства винаги с самочувствие пред друугите и ще се филмира
    <-----<<<< ME

Просто защото е нормално да се отвратиш :P
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    чак 20 години? уау. не ми се вижда нормално, на тази възраст той да няма връзка поне. а може и да е женен и да не ти е казал. Като знам какви ги има.
    аз бих била най-много с някой на 25-6. Тоест десетина години по-възрастен. И то да си е някой младолик, защото ги има някои на 25 изглеждат като на 35. -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    намери кой да питаш 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ... не мога да разбера защо си представяте някви супер извратените неща като чуете 20 години ръзлика ? толкова ли сте консервативни ? чак дядо щял да и бъде...господи
    още нищо не сте видели от живота всичките разбирачи и разбирачки тука

на теория много неща са неприемливи,но на практика има такива двойки и аз познавам една - той на 40 ,тя на 20 и двамата изглеждат страхотно,разбират се .. и какво ? нито са извратеняци нито някви изроди и тн... съвсем нормална двойка

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    намери кой да питаш 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ... не мога да разбера защо си представяте някви супер извратените неща като чуете 20 години ръзлика ? толкова ли сте консервативни ? чак дядо щял да и бъде...господи
    още нищо не сте видели от живота всичките разбирачи и разбирачки тука

на теория много неща са неприемливи, но на практика има такива двойки и аз познавам една - той на 40, тя на 20 и двамата изглеждат страхотно, разбират се .. и какво ? нито са извратеняци нито някви изроди и тн... съвсем нормална двойка
    Напълно те подкрепям.

С 20 години почти никога не може да и е баща, какво ми говорите за дядо..

Не е въобще толкова ненормално.

Плюс това има мъже които и на 40 са доста поддържани и годините им не могат да се познаят, стига сте го възприемали сякаш е на 80 ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    намери кой да питаш 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ...

да бе, а ти си 16 годишна изчукана от десетки типове, които могат да са ти бащи. затова много ги разбираш. -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    намери кой да питаш 15 годишните девственици дето нищо не разбират все още ...

да бе, а ти си 16 годишна изчукана от десетки типове, които могат да са ти бащи. затова много ги разбираш. -.-

когато си широко скроен и се срещаш с интересни хора можеш да научиш че живота е пълен с разнообразие и няма само ''добро и зло'' и всеки в различен етап от живота си се променя малко или много.. не е нужно да ме ''чукат десетки типове'' за да разбирам някои неща ,това явно е нужно за теб...
    п.с. ти май имаш нужда от малко секс .. ( )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си