.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Секс по време на цикъл

Лошо ли е ако се прави секс по време на цикъла на момичето. Чувал съм, че не е хубаво и за това питам.

Кажете,че и на мене ми е интересно
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    тогава момичето/жената е /нечиста/....
    6б3З10

Не е желателно, защото вероятността за инфекция при момичето нараства многократно;
    2-ро: Не трябва да се използва като контрацептивно средство, защото вероятността да се забременее е голяма.
    Но ако и двамата са съгласни, е силно препоръчително да се използва презерватив(и не само тогава)

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не е добре за момичето, защото от тласъците има вероятност кръвта да се връща назад, а тя е замърсена и трябва да се изчисти. Не е добре за момчето, защото тази мръсна кръв и съсиреци имат бактерии. Не е и добре да се разчита, че не може да се забременее, защото винаги има веротност.
    Като цяло целият организъм на жената е чувствителен и секса не е препоръчителен. Контракциите на матката, чувствителсността и', "отделянето" на кръв...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    след малко ще дойдат няколко фенчета на тази процедура за да те агитират и да ти разтягат локуми как им било по хубаво да го правят през това време...

тотално против това ! имайте малко себеуважение..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Разбира се, че НЕ, въпреки това хормоните бушуват и е нормално да и се прииска, но в повечето случай желанието липсва.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В матките ви има бактерии, това ли се опитвате да кажете?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Може да бъде много приятно, ако се прави както трябва - с презерватив, внимателно и някъде, където може да си позволите да понацапате. Вероятност от инфекции има, да - и то по-скоро за мъжа.

На мен сексът в менструация ми лекува менструалните болки ... но ако те са непоносими, на момичето въобще няма да му е до секс.

Всъщност то си е секс, просто малко по-особен. Не знам защо толкова се пише и коментира този вариант. Вероятностите за болести и бременност си ги има и при нормалния секс. И в менструация или не, трябва да се пазим и да сме внимателни. Мисля, че и при 2та варианта се цапаме, дали с кръв, дали с други течности, все едно.

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    след малко ще дойдат няколко фенчета на тази процедура за да те агитират и да ти разтягат локуми как им било по хубаво да го правят през това време...

Подкрепям!
    Две хубави очи...
    http://FotoFace.EU

MarkKnight написа:

Подкрепям!
    С две ръце подкрепям и аз

Голям фен
    Ако и на двамата ви се прави-действайте,но задължително с презерватив.
    Сексът по време на мензис е уникален

има 2 страни
    1.риск от инфекция:кръвта спомага развитието на бацили
    2.страхотен секс:но това е относително.част от жените чувстват по голямо желание за секс през този период и дори малкият намек може да ги "побърка" но пък друга част изпитват болки и не им е точно до секс
    за тва си е ваша работа няма лошо няма добро важното е да ви харесва(в случая)
    ама си ползвайте презерватив и по добре в банята (съвет)

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    правила съм със тампон по време на цикъл и отпред и отзад..и пак ми е било хубаво и съм нямала проблеми...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    ^^ Как успяваш да правиш вагинален секс когато си с тампон?! Иначе аз когато съм в цикъл правя само анален. Нямам желание за вагинален секс тогава.

Е,браво бе,не можете ли да издържите една седмица без секс?Според мен е извратено докато си в цикъл и трудно си представям как точно го правите като тече постоянно?!
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

то да не е чешма,че да тече постоянно!?
    Първия ден,вярно,че е по-силно,но после проблема не кой знае какъв,особено,ако момичето не е отгоре.

Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    Е,браво бе,не можете ли да издържите една седмица без секс?Според мен е извратено докато си в цикъл и трудно си представям как точно го правите като тече постоянно?!
    Не тече постоянно. Дори и през 2рия и 3тия ден пак не тече постоянно.

Има вероятност от възпалителни процеси, но ако го карате малко " Take it easy " и е с презерватив, няма проблем. Просто бъдете по-внимателни и не правете секс като за последно.
    God is an idiot, I have DNA...

ОТВРАТителни сте.
    do you dream?

Правихме го веднъж с презерватив, беше на 1вия или 2рия ден и нямаше никой оцапан. И ми няма нищо нито на мен, нито на приятеля ми. Въпрос на личен избор си е. Ако ще го правите - с кондом и върху хавлийка или в банята :P

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    правила съм със тампон по време на цикъл и отпред и отзад..и пак ми е било хубаво и съм нямала проблеми...
    И как става това нещо да правиш вагинален секс с тампон.. ???

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    нз на мен много ми тече и наистина не си представям.както и да е смятам че е много гнусно.
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    нз на мен много ми тече и наистина не си представям.както и да е смятам че е много гнусно.
    Много малко неща ме отвращават. Сексът в менструация не е едно от тях. Въпрос на разбирания, обаче.

Менструацията ми обикновено не е по-малко от 5-6 дни. И е много готино в последните като не сме го правили от една седмица, а да се целуваме и докосваме и после удовлетворението от непланирания секс е много голямо.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Правихме го веднъж с презерватив, беше на 1вия или 2рия ден и нямаше никой оцапан. И ми няма нищо нито на мен, нито на приятеля ми. Въпрос на личен избор си е. Ако ще го правите - с кондом и върху хавлийка или в банята :P
    Това да не е...Како!

П.Т.: Не, не съм го правил с момиче, което е в цикъл... Честно казано не смятам, че ще ми попречи някак... Не съм гнуслив... А и обичам миризмата на кръв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си