- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
Само че то не мирише особено много на кръв, понеже кръвта е само около 10% от течността.Първоначално написано от ...
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:12
Честно казано не съм мирисал тази течност...
А на какво мирише и как й се вика въобще, защото съм чувал различни имена.
^ Помня, че във всички книжки, които четох докато наявлизах в пубертета пишеше "Течността има неприятна миризма само при досег с въздуха" Не мога да ти опиша на какво мирише, други неща не миришат така![]()
Ами то си е обвивка по вътрешните стени на матката, която си изтича. Казват че е кръв, понеже е червена и има кръв, но е по-тъмна и не толкова чиста като самата кръв.
Радвам се, че не ми се е налагало да душа подобни глупости... Дано не ми се и наложи цял живот...
Когато се свикне не е толкова кофти. Поддържаш идеална хигиена и почти не се усеща. А с тампон няма никакъв проблем - всичко си остава вътре, нито се вижда, нито мирише.![]()
Бих, ако познавам момичето и е чиста. Единствените изключения са, ако е за една нощ, или нещо не ми харесва в нея. Не мога да си представа как на някой не би му харесвало тва... бахти ограничените типове има. Стига да е с презерватив и да не лижеш... кво?
Temet Nosce
벨야카
Как може да сте такива нимфомани,че 4-5 дена да не можете без секс.Тва е отвратително секс по време на менструация.Твърдо против съм.
Че като те гледам, никой не те пита...Първоначално написано от titinkaa
'Щото са шматки.
И на мен ми са гадни педалите, ама не го...е, добре де, казвам го, но и вие ми мрънкате, когато се изказвам против тях!![]()
И мен много ме отвращаватПървоначално написано от ...
![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:12
За момчетата по-мога да се съглася, но когато видя такава реакция от момиче, в съзнанието ми изскачат някакви сценки как тя си сменя превръзката и я държи с 2 пръста, с ръкавици, с противогаз е, не гледа и крещи "йу, йу, йу!"Първоначално написано от miminko
![]()
И аз не го разбирам.
Все едно да ме е гнус, ако се хвърля накриво и ми иде на блузата примерно... "Ииии-иии-ииууу!"
http://www.sexwell.bg/zhenski-sex-ra...ons-dry-3-pcs/
ползвайте това (дамите)
Ми не е вредно, не е опасно, обаче е много неприятно, повярвай ми наистина е неприятно!![]()
И като се сетиш, че вагината ти не е вакуум(надявам се), разбираш, че върпосните книжки не трябва да се цитират.Първоначално написано от kremen4eto
Вече ви отрехнаха за секс тампоните. Няма да коментирам бактериите и инфекциите(т'ва са пълни глупости). И, гнусливите, дано нямате деца или домашни животни. Тежък ще ви е живота![]()
случвало ми се е,въпреки че не е много приятно и за дваматакогато съм в цикъл го правим под душа...
ами той влиза доста на вътре и е възможно,доста пъти съм го правила,само тряя кончето да се подава,че иначе после няма вадене..мн трудно се вади ако изтарвеш кончетоПървоначално написано от GreenFairy
Погледни малко по-нагоре. То си има специални тампони за тая работа. И, ако си го почистиш, става и за многократна употреба, то си е гъба, даже заместители лесно се намират... Т'ва да правиш секс и да внимаваш за кончето не си е работа... Пък, ако момчето е надарено, или ще те боли или ще се размести.Първоначално написано от kiki1991
Мъжът ми не ще и това е. Много сме говорили по темата и просто не иска. Не било от това, че се гнуси, просто не иска. Нито под душ, нито последен ден, нито никак. По принцип имам кафеникави зацапвания преди да ми дойде и 1-2 дни към края. Този месец тия зацапвания почнаха 6 дни преди същинската менструация и бяха буквално 2 капки за деня, но ги има...И пак не иска....Та ще се съберат грубо казано 2 седмици без секс. Не иска алтернативи, защото нямало как да ми ги върне в този период. И така сме 5 години. Аз и не държа, защото имам ужасен ПМС и отвратителни болки първите 2-3 дни, че не мога да мръдна изобщоПървоначално написано от miminko
. Да не говорим, че не се чувствам хубава и секси - тежи ми, подута съм.
Но ми се ще да опитам....
не е кой знае какво.. по добре като не е в цикъл![]()
аз си взимам мини..и изопщо не се усещат толкова..Първоначално написано от Schneeflocke
.. големи сте гнусляри, честно ;х
не стига че в цикъл, ами и тампони,кончета, глупости . . толкова 5 дена не можете ли да устискате . . .![]()
![]()
аз мога..ама приятеля ми не можеПървоначално написано от neveralone
![]()
![]()
![]()