.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от ...
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Правихме го веднъж с презерватив, беше на 1вия или 2рия ден и нямаше никой оцапан. И ми няма нищо нито на мен, нито на приятеля ми. Въпрос на личен избор си е. Ако ще го правите - с кондом и върху хавлийка или в банята :P
    Това да не е...Како!

П.Т.: Не, не съм го правил с момиче, което е в цикъл... Честно казано не смятам, че ще ми попречи някак... Не съм гнуслив... А и обичам миризмата на кръв.
    Само че то не мирише особено много на кръв, понеже кръвта е само около 10% от течността.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:12

anonymous768631
    Guest
    Честно казано не съм мирисал тази течност...
    А на какво мирише и как й се вика въобще, защото съм чувал различни имена.

^ Помня, че във всички книжки, които четох докато наявлизах в пубертета пишеше "Течността има неприятна миризма само при досег с въздуха" Не мога да ти опиша на какво мирише, други неща не миришат така

Ами то си е обвивка по вътрешните стени на матката, която си изтича. Казват че е кръв, понеже е червена и има кръв, но е по-тъмна и не толкова чиста като самата кръв.

anonymous768631
    Guest
    Радвам се, че не ми се е налагало да душа подобни глупости... Дано не ми се и наложи цял живот...

Когато се свикне не е толкова кофти. Поддържаш идеална хигиена и почти не се усеща. А с тампон няма никакъв проблем - всичко си остава вътре, нито се вижда, нито мирише.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Бих, ако познавам момичето и е чиста. Единствените изключения са, ако е за една нощ, или нещо не ми харесва в нея. Не мога да си представа как на някой не би му харесвало тва... бахти ограничените типове има. Стига да е с презерватив и да не лижеш... кво?
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Как може да сте такива нимфомани,че 4-5 дена да не можете без секс.Тва е отвратително секс по време на менструация.Твърдо против съм.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Как може да сте такива нимфомани,че 4-5 дена да не можете без секс.Тва е отвратително секс по време на менструация.Твърдо против съм.
    Че като те гледам, никой не те пита...

Не разбирам,какво толкова анатемосвате,секса по време на менструация!?
    С презерватив и нещо постлано отдолу,няма нищо фрапиращо

Гадно,противно,блаблабла... ми,кой ви кара?Ама,защо държите сметка на другите?!

anonymous768631
    Guest
    'Щото са шматки.
    И на мен ми са гадни педалите, ама не го...е, добре де, казвам го, но и вие ми мрънкате, когато се изказвам против тях!

Цитирай Първоначално написано от ...
    'Щото са шматки.
    И на мен ми са гадни педалите, ама не го...е, добре де, казвам го, но и вие ми мрънкате, когато се изказвам против тях!
    И мен много ме отвращават
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:12

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре, аз само не мога да разбера как едно момиче ще се гнуси от себе си... Или пък едно момче-от приятелката си,ако само секс-хубаво,но ако става въпрос за връзка... Нямам думи.
    За момчетата по-мога да се съглася, но когато видя такава реакция от момиче, в съзнанието ми изскачат някакви сценки как тя си сменя превръзката и я държи с 2 пръста, с ръкавици, с противогаз е, не гледа и крещи "йу, йу, йу!"

И аз не го разбирам.

anonymous768631
    Guest
    Все едно да ме е гнус, ако се хвърля накриво и ми иде на блузата примерно... "Ииии-иии-ииууу!"

http://www.sexwell.bg/zhenski-sex-ra...ons-dry-3-pcs/

ползвайте това (дамите)

Ми не е вредно, не е опасно, обаче е много неприятно, повярвай ми наистина е неприятно!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    ^ Помня, че във всички книжки, които четох докато наявлизах в пубертета пишеше "Течността има неприятна миризма само при досег с въздуха" Не мога да ти опиша на какво мирише, други неща не миришат така
    И като се сетиш, че вагината ти не е вакуум(надявам се), разбираш, че върпосните книжки не трябва да се цитират.

Вече ви отрехнаха за секс тампоните. Няма да коментирам бактериите и инфекциите(т'ва са пълни глупости). И, гнусливите, дано нямате деца или домашни животни. Тежък ще ви е живота

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    случвало ми се е,въпреки че не е много приятно и за двамата когато съм в цикъл го правим под душа...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    ^^ Как успяваш да правиш вагинален секс когато си с тампон?! Иначе аз когато съм в цикъл правя само анален. Нямам желание за вагинален секс тогава.
    ами той влиза доста на вътре и е възможно,доста пъти съм го правила,само тряя кончето да се подава,че иначе после няма вадене..мн трудно се вади ако изтарвеш кончето

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    ^^ Как успяваш да правиш вагинален секс когато си с тампон?! Иначе аз когато съм в цикъл правя само анален. Нямам желание за вагинален секс тогава.
    ами той влиза доста на вътре и е възможно,доста пъти съм го правила,само тряя кончето да се подава,че иначе после няма вадене..мн трудно се вади ако изтарвеш кончето
    Погледни малко по-нагоре. То си има специални тампони за тая работа. И, ако си го почистиш, става и за многократна употреба, то си е гъба, даже заместители лесно се намират... Т'ва да правиш секс и да внимаваш за кончето не си е работа... Пък, ако момчето е надарено, или ще те боли или ще се размести.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре, аз само не мога да разбера как едно момиче ще се гнуси от себе си... Или пък едно момче-от приятелката си,ако само секс-хубаво,но ако става въпрос за връзка... Нямам думи.
    Мъжът ми не ще и това е. Много сме говорили по темата и просто не иска. Не било от това, че се гнуси, просто не иска. Нито под душ, нито последен ден, нито никак. По принцип имам кафеникави зацапвания преди да ми дойде и 1-2 дни към края. Този месец тия зацапвания почнаха 6 дни преди същинската менструация и бяха буквално 2 капки за деня, но ги има...И пак не иска....Та ще се съберат грубо казано 2 седмици без секс. Не иска алтернативи, защото нямало как да ми ги върне в този период. И така сме 5 години. Аз и не държа, защото имам ужасен ПМС и отвратителни болки първите 2-3 дни, че не мога да мръдна изобщо. Да не говорим, че не се чувствам хубава и секси - тежи ми, подута съм.
    Но ми се ще да опитам....

не е кой знае какво.. по добре като не е в цикъл

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Погледни малко по-нагоре. То си има специални тампони за тая работа. И, ако си го почистиш, става и за многократна употреба, то си е гъба, даже заместители лесно се намират... Т'ва да правиш секс и да внимаваш за кончето не си е работа... Пък, ако момчето е надарено, или ще те боли или ще се размести.
    аз си взимам мини..и изопщо не се усещат толкова..

.. големи сте гнусляри, честно ;х
    не стига че в цикъл, ами и тампони,кончета, глупости . . толкова 5 дена не можете ли да устискате . . .

Град
    montana
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от scarlett8
    Е,браво бе,не можете ли да издържите една седмица без секс?Според мен е извратено докато си в цикъл и трудно си представям как точно го правите като тече постоянно?!
    Не тече постоянно. Дори и през 2рия и 3тия ден пак не тече постоянно.
    нз на мен много ми тече и наистина не си представям.както и да е смятам че е много гнусно.
    при мойта тече само когато свършва ..

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от neveralone
    .. големи сте гнусляри, честно ;х
    не стига че в цикъл, ами и тампони,кончета, глупости . . толкова 5 дена не можете ли да устискате . . .
    аз мога..ама приятеля ми не може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си