.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: подарък

подарък

Със приятелката ми сме от близо една седмица заедно,а сега тя има рожден ден и се чудя,дали да и взема 1 плюшено мече и една роза или нещо подобно,се пак не сме от много време заедно немога да и подаря нещо по важно... . Как мислите ? Приемам идеи.

Подарък

Хмм, а аз си мислех , че ще трябва да правя нова тема...
    И аз имам подобен проблем. С приятелката ми сме от 2 месеца заедно и след една седмица има рожден ден . Не зная какво да й взема !!!! Дайте предложения , тя е зодия риби , прави 17 години и е важно за нея . Аз няколко пъти я питах какво иска , но тя разправя на ръката ми ,че не искала нищо ... Кажете ми какво да взема !!!! ( пиша от нейната регистрация аз нямам време да си правя)
    Ак0 умра , а ти останеш, не забравяй...Аз съм тук копелеее...
    Ак0 падна , а ти се хванеш...помни...Аз съм тук копелеее....
    Но ак0 се изкача ,а ти паднеш - Не ме ебе копелеее.....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    КнигиКнигиКнигиКнигиКниги .
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не е лоша идея ... но дайте още идеи не бъдете стиснати

Като начало трябва да знаеш какво харесва... Рождения ден на моя приятел бешее 14 дни,след като бяхме тръгнали и аз му подарих доста значителен подарък,но ние имахме чувства от много дълго време един към друг .. и може би и това беше повлияло...

Не знам какво да ти кажа - ако наистина имаш силни чувства към нея.. може да вземеш и нещо по-впечатлително... ю

Идеята за мечето и розата са сладурски,но ако добавиш и една сребърна гривничка,закачена на вратлето на мечето ще стане перфектно и завършено ... ии наистина много мило и сладурско (sun) Успех ;*
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Re: Подарък

Цитирай Първоначално написано от faflqgaby
    И аз имам подобен проблем. С приятелката ми сме от 2 месеца заедно и след една седмица има рожден ден . Не зная какво да й взема !!!! Дайте предложения , тя е зодия риби , прави 17 години и е важно за нея . Аз няколко пъти я питах какво иска , но тя разправя на ръката ми ,че не искала нищо ... Кажете ми какво да взема !!!! ( пиша от нейната регистрация аз нямам време да си правя)
    Ами нормално е да ти каже, че не иска нищо, защото това ще си бъде изпросен подарък. Ако наистина нямаш никакви идеи сигурно познаваш приятелките и помоли някоя да ти каже какво би и харесала. Възможно е да си е харесала някоя дрешка или нещо каквото и да и е споделила.
    Иначе розичка и още нещо би било подходящо. За предпочитане е да е нещо, което би могла да носи със себе си постоянно и ще и напомня за теб. Вземи и някаква сребърна гривна на която има сърчица нещо подобно на това: http://www.artpodaraci.com/userfiles...oduct_1160.jpg
    Ако се разходиш по магазините винаги има най-различни, можеш да намериш и някоя на разумна цена, а ако те е ударила финансовата криза вземи и само сърчице (от онези, които се носят на верижка) и гравирай нещо в/у него. Успех.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен
    Град
    <3

Цитирай Първоначално написано от faflqgaby

наайс ^_^ И аз съм риби. Вземи й:

-Аквариум с рибки <3
    -Животинче
    -Книга
    -Голяма плюшена играчка
    -Много шоколади, опаковани оригинално с идея..
    -Направи нещо сам. Много хубаво ще е да видиш как някой е направил нещо специално за теб...аз например бих разглеждала всеки детайл и ще знам, че човека е оставил ръцете си на това <3
    -Можеш да вземеш и нещо, кото се отглежда...нещо, на което трябва да се обръща внимание...нещо занимателно и интересно...Глупав пример е чичко тревичко...хах..имаше едно време едни слузести неща дето се отглеждаха във вода и се размножаваха всеки ден.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на a1a2b3v

Хмм идеята с рибките на ShtrudeL е много добра. Иначе наскоро на някакво момиче и бяха купили гризач за домашен любимец( едно супер пухкаво и сладко, бяло мишле) и бяха дали 4-5 лева демек по-евтини са от другите (например хамстер ще ти излезне 15-20 лева) пък и заема малко място. Ама трябва да има къде да го гледа.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    София
    Книга.
    Голям букет червени рози.
    Шоколадови бонбони с кутийка сърце..

Благодаря на всички !
    ще помисля съм 100% сигурен , че няма да е нещо направено от мен ... нямам време , а тя е доста специална за мен за Свети Валентин й подарих рози , няма да се повтарям...

Ако смяташ, че има каде да гледа домашен любимец и ще й хареса и вземи някое малко пухкаво котенце или кученце с панделка на вратлето. Това дали ще й хареса нещо направено от теб си е до човека (аз лично не бих харесала такова нещо). Може да и подариш вершжко от онези с половин сърце като тази http://thedeadman92.hit.bg/nlvjap.JPG с надпис "LOVE". Добра работа ще свърши и просто една котия шоколадови бонбони и ГОЛЯМ букет цветя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си