.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

моля Ви погледнете темата и оставете мнението си !!!

Здравейте.
    1.Извинявам се ако не съм нацелил раздела защото не е болест, но....
    Значи... проблема ми е следния: пия адски много напитки. днес се прибрах в 16:40 и за 2 часа изпих 3 литра натурален сок. Опитвам се да го намаля пиенето, но не мога да се контролирам..предложете някаква идея

П.П.: моля, без тъпи коментари !!!
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Че кво му е лошото, че пиеш много?Освен алкохол,ако е всеки ден хаха
    Полезно е за бъбреците... пий си

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Това дори е мнооооого добре! За разлика от мен, аз например пия едва по 1 литър, а то трябва най-малко 3 литъра на ден! Няма нищо лошо в това, освен ако не пикаеш през 5 минути
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    Хубаво е да приемаш много течности,но гледай да е вода.
    Като пиеш сокове,коли,и други боклуци в големи количества е вредно. А и това НЕ са истински натурални сокове,a боички,подсладители ,но (HE и истинска захар),c една дума химични боклуци.Не ти ли изцедят сока пред тебе от пресни плодове,значи не е истински натурален сок.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    ,,натуралните,, сокове от магазина не са натурални. щом ти се допие пии вместо това вода. ще видиш ефекта
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

какъв ефект да очаквам
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Хубаво е да приемаш много течности,но гледай да е вода.
    Като пиеш сокове,коли,и други боклуци в големи количества е вредно. А и това НЕ са истински натурални сокове,a боички,подсладители ,но (HE и истинска захар),c една дума химични боклуци.Не ти ли изцедят сока пред тебе от пресни плодове,значи не е истински натурален сок.
    или си прави фрешове, въпреки че ще ти излезе по-скъпо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си