- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- моля Ви погледнете темата и оставете мнението си !!!
Здравейте.
1.Извинявам се ако не съм нацелил раздела защото не е болест, но....
Значи... проблема ми е следния: пия адски много напитки. днес се прибрах в 16:40 и за 2 часа изпих 3 литра натурален сок. Опитвам се да го намаля пиенето, но не мога да се контролирам..предложете някаква идея![]()
П.П.: моля, без тъпи коментари !!!
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Че кво му е лошото, че пиеш много?Освен алкохол,ако е всеки ден хаха
Полезно е за бъбреците... пий си![]()
Това дори е мнооооого добре! За разлика от мен, аз например пия едва по 1 литър, а то трябва най-малко 3 литъра на ден! Няма нищо лошо в това, освен ако не пикаеш през 5 минути![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хубаво е да приемаш много течности,но гледай да е вода.
Като пиеш сокове,коли,и други боклуци в големи количества е вредно. А и това НЕ са истински натурални сокове,a боички,подсладители ,но (HE и истинска захар),c една дума химични боклуци.Не ти ли изцедят сока пред тебе от пресни плодове,значи не е истински натурален сок.
,,натуралните,, сокове от магазина не са натурални. щом ти се допие пии вместо това вода. ще видиш ефекта![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
какъв ефект да очаквам![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.